Gemblengna Score5
  • Nu Shield Tablet nyaéta kaulinan geger mini kuat, éta ogé fungsi minangka tablet pohara alus di katuhu sorangan, nanganan sadaya nu Anjeun kukituna hayang ti alat portabel Anjeun.

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nvidia Shield review: a powerhouse portabel pikeun gamers” ieu ditulis ku Ian Dransfield, pikeun theguardian.com Rebo 10 Désémber 2014 11.32 UTC

Shield asli Nvidia urang nyandak urang rada ku reuwas – hibrida alat kaulinan handheld jeung tablet, ieu padet tapi teu hiji hal jeung banding rupa. Saterusna, dina bulan Agustus, pausahaan ngumumkeun Shield Tablet – a usaha kadua di bringing alat kaulinan-fokus anak ka pasar massa.

Nu Shield bisa jadi teu kasampak kaluar ti biasa, tapi jeung Nvidia sacara nous kaulinan, jeung Tegra K1 CPU / GPU ceurik, eta nyiar nyolok a gap di pasar keur tablet oge tiasa ngadamel kualitas konsol kaulinan.

Sedengkeun alat geus kaluar pikeun sababaraha bulan, bubuka hiji layanan awan kaulinan anyar metot geus dibawa deui kana sorotan nu. Tambih Deui, lamun ditéang meuli tablet Christmas ieu, meureun ogé jadi dina Hajat Anjeun.

power muter

Nu Shield Tablet anu, pikeun nunda eta bluntly, hal sato galak a. Nu quad-core CPU dina chip Tegra K1 geus dijieun cadangana ku 2GB tina RAM jeung GPU ngajalankeun dina arsitektur Kepler. Ieu ngandung harti browsing sapopoé jeung make aplikasi nyaeta silky lemes. Samentara, éfék visual kawas tesselation jeung cahaya setelan HDR nu diatur gampang, putting eta dina tara jeung imah PCS handap-Spesifikasina tinimbang saingan pangdeukeutna anak tablet.

Jeung lamun muka nepi sababaraha kaulinan husus tweaked ka ngamangpaatkeun arsitektur nu Shield sacara anjeun ngawitan nempo naon alat bisa ngalakukeun. Nu implengan puzzler Trine 2, nu hadir kalawan Tablet nu, nyaéta incredibly impressive, niupan jauh lumayan loba unggal game tablet-husus, dina watesan visuals.

kaulinan sejenna conversions Shield saperti nu legendaris Portal jeung Satengah-Kahirupan 2 anu gede teuing. Manéh masterpieces klep urang ngajalankeun dina Tablet nyaeta Oddly hirup-affirming. Tapi, kaulinan penerbit geus teu persis geus rushing pikeun ngarojong sistem saprak release anak, jadi perpustakaan nyaeta langsing.

Dina watesan daya, a rival konci kamungkinan jadi Nexus 9 tablét. imah panganyarna Google loba komponén sarua, kaasup pérsi diropéa tina K1 Tegra (a dual core 64-bit varian, ngajalankeun dina laju jam leuwih gancang ti 2.5GHz). alat Nvidia nyaéta murah ku kira-kira £ 80, dikurangan asesoris – jeung mamingan memori expandable via kartu microSD, nepi ka 128GB tambahan, mangrupa bonus rupa for sasaha di pasar keur tablet kaulinan.

Nu stream ngimpi

ciri séjén marquee The Shield nyaéta pangabisa -na pikeun ngalirkeun data game ti PC Anjeun atawa laptop (perlu kartu grafik ti kulawarga GTX) jeung muter eta dina tablet Anjeun, via GeForce software Pangalaman Nvidia sacara.

Alat papasangan nyaéta lugas – Anjeun ngan ngasupkeun kode anu Pops nepi dina layar PC Anjeun – sarta loba judul otomatis kapanggih ku app nu. Games anu teu langsung dirojong bisa ku cara manual ditambahkeun ka daptar, sanajan aya no jaminan maranehna bakal digawe jeung kuring ngalaman isu kasaluyuan.

Sadérék kudu koneksi jaringan imah padet. Kaulinan streaming otomatis nyaluyukeun pikeun meunangkeun pangsaena pangalaman muter ti sambungan Anjeun – jeung bakal salawasna prioritas smoothness leuwih kualitas grafik. Ieu ngandung harti di kali riweuh Anjeun bisa jadi diputer resolusi low, stream rumeuk, tapi masih bakal diputer. Kuring kungsi loba fun wandering kira-kira datar mah, Ngalanglang Skyrim jeung Saré Anjing.

sedekan Nvidia ngeunaan prosesor GTX ngan ngarojong bakal ngonci kaluar loba boga PC jeung laptop kabetot dina layanan. Muga ieu hal pausahaan bakal ngarobah di mangsa nu bakal datang.

Ogé kudu dicatet yén anjeun geus bisa ngalirkeun data ka alat Android tanpa ngabogaan meuli Shield, ngagunakeun aktip kawas ramé.

Mangsa nu bakal datang streaming

Nvidia Shield review
On ngundeur nu Grid app, boga tameng dibere kira-kira 20 judul gedé-ngaran PC ti sababaraha taun ka tukang. Euweuh nu di ujung ngaluarkeun getih, tapi jeung pamilih a kaasup Borderlands 2 jeung Rawing: Arkham City it’s hard to complain. Photograph: Nvidia

As of early December, owners of Shield devices will be able to take advantage of Nvidia’s new Grid Gaming service, which the company is pushing as the Netflix of games.

Kira-kira 20 titles are currently offered. Running via servers in Ireland, Ultra Street Fighter IVa game reliant on lag-free connectionwas responsive, accurate to my inputs and surprisingly pretty for a streamed game. This was with a 7.5MBps connection via wireless router, with Nvidia’s minimum recommended speed being 6.5MBps.

The service will be offered for free, at least until June 30, 2015, meaning a no-risk chance for Shield owners to try it out on launch.

Mini HDMI and the console experience

Both the Shield’s on-board gaming performance and its streaming ability can take full advantage of one excellent touch on the tablet: the mini HDMI out port.
By hooking up a mini HDMI-to-HDMI lead, you can play your gamesstreamed or otherwisethrough any HDTV in full 1080p, if it’s supported by the game. Kanyataanna, the Shield is capable of outputting a 4K signal, though I was unable to test this.

The feature is presented through the Shield’s “console” mode, and also allows up to four controllers to be connected to the device for an experience akin to that on Microsoft, Sony and Nintendo’s boxes. It’s also great for watching films on the big screen, showing photos off in great detail or even for browsing the web. Apple and Google devices can both offer HDMI out, but they require an adaptor.

umur batre

Nvidia claims about nine hours of battery life when you’re using it for web browsing and low-intensity apps. Play any games that actually take advantage of the device’s hardware and you’re looking at around two-and-a-half hoursand a Shield that’s hot to the touch.

If you’re thinking about playing games with the Shield set to maximum performance, outputting through an HDTV at 1080p, you’ll need to be plugged in to the wall. That’s not a huge issue, because if you’re connected to a TV you’re likely to have a spare plug socket nearby.

But when you’re out and about, using Shield as a portable gaming device becomes less viable an optionat least for anything more than the odd half hour here and there, unless you’re willing to dive in and alter the graphics settings in favour of longevity over performance. Apple’s iPad Air 2 and Samsung’s Galaxy Tab S come out better in benchmarking testseven with larger screens.

Harga

Nvidia Shield review
Available separately for £25, the Nvidia Shield cover doubles as a stand which offers a variety of viewing positions Photograph: Nvidia

The Shield Tablet clocks in at £239.99 for the 16GB, Wi-Fi only version, or £299.99 for the 32GB Wi-Fi/4G model. It comes with a bundle of software installed and runs a customised version of Android 4.4 Kitkat (soon to be upgraded to 5.0 Landian).

That’s surprisingly good value, and a lot cheaper than the tablet’s closest running mate, Google’s Nexus 9 (£319.99/£399.99/£459). Tapi, the Shield controller, necessary for a number of games like Half Life 2, is an extra £50. It’s fine if bulky, but it’s not as good as the Ps4 or Xbox One controllers.

Spésifikasi

  • Layar: 8in 1920×1200 multi-touch full HD display
  • Processor: Nvidia Tegra K1 Kepler GPU; 2.2 GHz ARM Cortex A15 CPU
  • RAM: 2GB
  • Panyimpenan: 16/32GB (expandable to 128GB with microSD)
  • Sistem operasi: Android 4.4 Kitkat (Lollipop ready)
  • Kamera: 5MP HDR (front); 5MP auto focus HDR (balik deui)
  • Konéktipitas: Wifi, Bluetooth, GPS, Mini-HDMI out port, 4G (32GB model only)
  • Dimensi: 12.6cm x 0.92cm x 22.1cm
  • Beurat: 390g

Putusan

Nu Shield Tablet nyaéta kaulinan geger mini kuat, éta ogé fungsi minangka tablet pohara alus di katuhu sorangan, nanganan sadaya nu Anjeun kukituna hayang ti alat portabel Anjeun.

The added extras you don’t tend to see elsewherelike the mini HDMI-out and expandable microSD storageare great touches, especially as installing games gobbles up space very quickly.

Compared to the “pure” tablets out there, the Shield does lose out in certain waysit’s heavier, its resolution isn’t as high as the Nexus 9 or iPad Air’s (3264×2448 and 2048×1536, tuturutan) and its battery life isn’t as good. But if you’re into gaming and want something that can operate well beyond Candy Crush Saga, you could do a lot worse than this.

Naros: Great for gaming, good array of connectivity options, almost on a par with Google’s Nexus 9 power-wise, fantastic streaming capabilities

Kontra: The controller is expensive and doesn’t come as standard, burns through battery life when playing games, streaming requires an Nvidia GTX graphics card

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.