Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Urang video games paling diantisipasi ti 2015” ieu ditulis ku Keith Stuart, pikeun theguardian.com dina Senén kaping 29 Désémber 2014 10.57 UTC

upami 2014 taun peralihan industri kaulinan sacara, 2015 bisa nempo pamekar utama jeung penerbit ahirna meunang kana alur maranéhanana jeung konsol kiwari. boh PlayStation 4 jeung Xbox One boga judul hugely ngajangjikeun dina slates maranéhanana, bari Nintendo téh rék pummel sabar boga Wii U anak jeung utama Productions di-imah. Jeung tangtu, ayeuna teh diatur jadi sejen taun ridiculously riweuh pikeun PC jeung dominan platform kaulinan digital anak, nyeupan.

Pikeun meunangkeun anjeun haté, di dieu aya judul paling diantisipasi urang tina dua belas bulan datang.

Ngaran dalit

Ieu industri kaulinan, jadi alami bakal aya gang of Goliaths sepuh chucking tumpukan masif kas kira-kira dina raraga ngadominasi grafik. Dina forefront nu, London sacara Rocksteady Studios boga judul pamungkas anak Rawing, Arkham Soedirman dijejeran up, pitching nu crusader caped - jeung mobil-Na - ngalawan hiji penjahat super anonim dina kabuka Gotham vast. Aya ogé Metal Gear padet V: Phantom Pain, nu Venom oray sneaks kira-kira runtuyan lingkungan lengkep battling Soviet, jeung Star Wars: Battlefront, nu developer medan perang EA dadu janji mawa aksi jujur ​​visceral anak ka alam semesta Star Wars. (Dadu oge dipake dina balikna Tepi kultus sci-fi parkour-fest Eunteung urang anak, tapi meureun teu tahan napas Anjeun pikeun hiji.)

hunters harta Sexy bakal angka kacida taun ieu. waktu Uncharted 4: A maling sacara End disetel ka dokumén nu sore karir adventuring Nathan Drake sacara, Naékna tina Raider Makam (a timed Xbox One ekslusif dina konsol, hayu urang poho) kabeh ngeunaan awal Lara Croft sacara. Boh kudu diatur tolok ukur anyar pikeun genre petualangan aksi cinematic. Ngawangkong ngeunaan hal seksi, peran-maén epik sawawa-orientated Witcher 3 well bisa jadi taun ieu sacara Grand maling Otomatis, kaeusi sakumaha anu kasebut jeung kekerasan crunching, karakter psychopathic jeung… hayu urang ngomong "asih hubungan". Urang mean sex.

On catetan torek, Nintendo disetel ka terus ngajalankeun anak kuat jeung Katerangan anyar Zelda gelar, nu janji a utama ngocok-up ka rumus, kaasup lingkungan kabuka-dunya bener, jeung gaya seni leuwih asak. Urang oge sunda teh katingal tina Yoshi sacara Woolly Dunya, a handicrafty platformer anca dina gaya Kirby sacara epik benang, jeung mario ker, pakakas kreatif pikeun Wii U nu ngidinan Anjeun nyusunna sorangan tingkat Super Juhari Anjeun. Sarta ulah poho Splatoon, jawaban saperti teu mirip Nintendo pikeun counter-jurus.

Nu pendatang gedé

Ditengah hiji gaggle flirtatious of debutantes mainstream, urang geus utamana exited ngeunaan mekar, nu curves multiplayer sci-fi jujur, nu opat pamaén anu hunters jeung hiji nyaeta rohangan monster ngembang gancang. kenca 4 Dead panyipta Turtle Rock Studios ngan bisa boga hit online taun dina leungeun getih-patri anak.

Sanajan aya kamungkinan jadi kompetisi kaku ti Tom Clancy sacara The Division, a ko-operative dumasar pakuat-strategi jujur ​​set dina Amérika deukeut-hareup devastated ku bala modern. Hayu urang sadaya disetél dina lingkungan pengkuh, lengkep jeung kajadian dinamis, mana unsur survival jeung dagang ngagedekeun aksi taktis. Mikir Pocong Recon meets DayZ.

On subyek DayZ, urang bisa ngaharepkeun game survival zombie Dean Hall pikeun ngaliwatan leuwih iterations taun ieu; éta gé dibarengan ku lurkers vampir séjén kaasup pangperangan sequel basis Angeles Los Dead pulo 2 jeung kabuka chiller dunya Techland sacara, dying Light.

Ti Jepang asalna hiji duo tina Heavyweights genre utama. Bayonetta panyipta Platinum Games boga anak monster buta slaying ceurik romp Scalebound muatan jeung siap ngapung. Jiwa poék fanatik oge bakal Nyiapkeun ratusan jam dina jadwal maranéhanana pikeun Bloodborne, nu unforgiving aksi petualangan panganyarna ti sadis genius Hidetaka Miyazaki, waktu ieu diatur dina dunya punk goth tina horor Lovecraftian.

tungtungna, aya sababaraha konsol exclusives intriguing. Sony ngabogaan Thriller Victoria-diatur anak, Order The: 1886, bari Microsoft disetel ka unleash ubar Hiburan urang transmedia sci-fi romp Quantum megatkeun. Salaku showdown a, kudu sahenteuna leuwih kutang ti Panonpoé Overdrive vs hina: kadua Putra.

Nu hopefuls indie

Jeung sakabeh pabrik konsol utama nekat ngabuktikeun Kapercayaan indie maranéhanana (Anjeun kungsi nyaho mana Minecraft saterusna datang ti, barina ogé), 2015 diatur jadi taun booming lain keur studio leutik.

Nu sim Éksplorasi rohangan No Man sacara Sky geus ngancik nepi ka kudu-kudu daptar dulur pikeun taun, boasting hiji vast, semesta explorable bebas jeung tekenan dina kapanggihna tinimbang karuksakan. Jonathan Blow urang nuturkeun-up ka indie mani pencét nepangan ogé kasampak matak - saksi mangrupa puzzler kahiji-jalma disetel dina hiji pulo misterius nu petunjuk dina nyokot modern dina PC Palasik Myst.

Satuluyna anjeun saena Mike Bithell sacara jilid, a stealth adventure set in a sort of cyberpunk version of the Robin Hood myth. And on Xbox One, we have high hopes for di handap, a “roguelike” adventure from Capy Games and mystical platform adventure Ori jeung Leuweung Buta by Moon Studios, highlighted by Xbox chief Phil Spencer at E3 as one of his favourite forthcoming titles. For us, sanajan, one of the treasures of that massive conference was Night in the Woods, a beautifully illustrated adventure following a disillusioned cat as she considers leaving her backward hometown.

Away from the console wars, we’re looking forward to plenty more offbeat experiential adventures along the lines of 2014’s The Vanishing of Ethan Carter. Firewatch is an eerie mystery set in the Wyoming wilderness; jeung Sunset, by Belgian art studio, Tale of Tales, has you playing a cleaner who must explore a single apartment while revolution stirs in the unnamed South American city. The ultra stylish puzzle shooter SuperHot also looks amazing, not just for its sparse visual aesthetic, but its unique feature: waktu, and therefore enemy bullets, only move when you do.

There will also be violence. The visceral blast-’em-up sequel Hotline Miami 2 isn’t going to pull any punches, neither is the ridiculous multiplayer animal brawler Gang Beasts, which was a hit on the festival circuit in 2014 and will be YouTube gold next year.

sumur, that’s a section of what we have on our must-see list. There will inevitably be a new Call of Duty (probably from Black Ops studio Treyarch); EA Sports will tell us that it’s revolutionalising Fifa; Halo 5 is coming, as is sure-to-be-controversial cop shooter Battlefield: Hardline (the militarisiation of the police force has become quite a topic since the game was announced). Who knows how the Crackdown reboot will uodate its anarchic recipe for the current console generation.

Hopefully, sanajan, there will also be plenty of leftfield surprises. No one saw the likes of Papers Please, Papa & Yo or Brothers: A Tale of Two Sons coming, it would be great to see more emotionally challenging fare along similar lines. And hey, there’s always the chance of a Last Guardian announcement at E3. Come on, éta 2015 ayeuna, miracles may happen.

What are you looking forward to next year? Let us know in the comments section!

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

37410 0