Microsoft Windows 10 bébas ningkatkeun Revisited

Microsoft Windows 10 free Upgrade Revisited

Langkung ti 200 juta urang nu geus maké Windows 10, tapi bakal software Anjeun nu lami jeung périferal masih digawé lamun narima pamutahiran ieu disarankeun?


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas revisited: tilu patanyaan anjeun dijawab” ditulis ku Jack Schofield, pikeun theguardian.com dina Kemis 11 Pebruari 2016 09.04 UTC

I mendi ti Windows 7 ka 10 jeung kokotéténgan kawas sagalana indit rupa, sanajan eta robah mah screen saver imah jeung di mana ikon anu didaptarkeun. Nu hiji hal kuring teu bisa meunangkeun digawekeun nyaeta OfficeJet HP urang 7310 Sadaya-di-One alat, nu fungsi salaku printer a, copier, scanner, jeung mesin fax. Ayeuna fungsi printer nyaeta ngan hiji anu hade. Steve

sistem operasi New biasana merlukeun drivers anyar, jeung pungsi full, ieu biasana hartina drivers disadiakeun ku produsén. Lamun ieu teu sadia, Microsoft bakal masang drivers umum. Sugan éta naon kajadian di dieu, ku kasalahan.

untungna, HP teu nyadiakeun 32-bit jeung 64-bit Windows 10 drivers pikeun OfficeJet HP 7310. Pikeun manggihan nu Anjeun kudu, klik-katuhu tombol Mimitian terus pilih System. Tingali dina "System tipe": bakal ngomong hiji hal kawas "64-bit System Operasi".

Pikeun ngarobah layar-saver, indit ka menu Mimitian terus pilih Setélan. Teras, klik Personalisation, layar terus konci, jeung néangan "setélan layar saver" di handapeun kaca. Saatos éta, pilihan kasampak loba kawas leuwih dina Windows 7.

ikon Desktop ayeuna discouraged. Nu menu Mimitian nembongkeun aplikasi Anjeun paling-dipaké, jeung aksés leuwih gancang, Anjeun bisa pin aktip paporit Anjeun ka taskbar ka - saperti dina Windows 7.

Jalan anu mana waé, ikon Anjeun bisa masih aya. -Klik katuhu dina desktop nu, milih View, terus indit ka handap menu mana eta nyebutkeun "Ténjokeun ikon desktop". Ngaklik téks bakal nyieun eta instan mucunghul atawa ngaleungit.

Upami Anjeun hoyong nambahkeun ikon leungit, manggihan program dina menu Mimitian (misalna di Sadaya aktip) jeung ngan saukur sered ka destop. Tapi, dicatet yén ikon desktop ngan potong kompas: teu ngamutahirkeun kawas Kotak Live.

tungtungna, balik ka Setélan / Personalisation, pilih Téma, jeung klik mana nyebutkeun "setélan ikon Desktop". Ieu ngidinan Anjeun nambahkeun atawa nyabut ikon sistim heubeul saperti PC ieu (aka My Komputer), Payil pamaké, Network jeung Daur mulang Bin.

Ngajaga software pabrik '

Kuring geus mendi mah Sony Vaio SVE15129CN ka Windows 10 jeung sagalana anu bade rupa. Lamun kuring ngajalankeun kana masalah saterusna, jeung mutuskeun pikeun make Windows 10 instalasi Media, website Microsoft nyebutkeun yén aktip nu produsén PC mah dipasang bakal uninstalled.

Sanajan hate loba aktip Sony, sababaraha di antarana anu cukup dipake. Kuring hayang anu maranéhanana kudu dipasang deui sanggeus reinstallation beresih tina Windows 10.

Lamun kuring teu a bersih masang sanggeus sataun ti kasadiaan pamutahiran bébas (ie 29 Juli 2016), bakal salinan mah Windows ngaktipkeun mangka ogé? Nikhil

nu Windows 10 di-tempat pamutahiran geus lumayan loba a instalasi bersih. Windows 10 geus dipasang, barang heubeul Anjeun disalin sakuliah (nu kadang misses sababaraha setélan), terus sistem operasi heubeul disimpen samentara dina polder misah. Ieu perlu dina kasus anjeun kudu masalah anu teu bisa direngsekeun ku sistem Anyarkeun (setélan > Update & kaamanan > nepungan deui > Reset PC) tur Anjeun hoyong dibalikkeun pamutahiran.

Anjeun ngomong, Anjeun bisa ngalakukeun hiji instalasi bersih ti DVD atawa USB ngagunakeun Windows 10 instalasi Media. Tangtosna, download ieu teu kaasup di antarana software nu mana wae nu produsén PC sacara dibuntel. Leres Pisan, nu mindeng alesan utama pikeun ngalakonan pamasangan bersih. janten, saencan Anjeun ngalakukeun hiji, mariksa kaca web Vaio pikeun mastikeun yén anjeun bisa redownload mana wae software dibuntel jeung drivers Anjeun kudu. Conto antarana Windows 10 pamutahiran kaca, Windows 10 Kumaha & sokongan, jeung drivers, firmware & software.

Tega dina pikiran nu Microsoft suplai sadaya pabrik PC anak jeung kodeu Windows umum. Ieu boga kontrol leuwih naon anu maranehna nambahkeun ka eta, jeung no way of nyaho kumaha maranéhanana ngaluyukeun Windows ka hardware maranéhanana.

Tapi, sabab geus dipigawé pamutahiran di-tempat Windows 10, key aktivasina Anjeun ayeuna disimpen online. Upami Sadérék nu hiji instalasi bersih, kudu ngaktipkeun ku cara otomatis, irrespective tina tanggal.

Bakal karya Kantor heubeul mah?

Bakal mah Excel jeung Kecap 2000 digawekeun ku Windows 10? Bruce

Komponén utama Microsoft Office sigana gawe di Windows 10, jeung Microsoft sacara Gabe Aul - a VP di tim Windows - tweeted shot layar eta ngajalankeun Kantor 95 ti 1995. Aplikasi nu sigana paling masalah nyaeta email Outlook jeung organizer program. Tapi, salaku jeung program nu mana wae, Anjeun sok bisa coba kasaluyuan Mode. Jang ngalampahkeun ieu, -Klik katuhu dina program tur pilih Pasipatan ti menu turun-handap. Keletik kotak nu nyebutkeun "Jalankeun ieu dina mode kasaluyuan keur:"Terus pilih vérsi Windows ti 95 ka 8.

Windows 10 kudu nahan program Kantor Anjeun, tapi ieu bisa balik salah. Ideally, Anjeun kudu boga DVD Microsoft Office asli jeung salinan konci produk Anjeun jadi Anjeun bisa masang-deui eta. (A program saperti Belarc panaséhat bakal meunangkeun kenop produk Kantor jeung Windows ti PC Anjeun: nyieun leres pisan yakin nyaho duanana.) Anjeun oge kudu gaduh cadangan data Anjeun, jeung éta wijaksana pikeun nyadangkeun sakabeh PC Anjeun saencan ngalakonan pamutahiran utama.

Tapi, Kantor 2000 mangrupakeun antik. Eta diawalan dina Juni 1999, jeung Microsoft dieureunkeun ngarojong eta jeung patches kaamanan 10 taun saterusna, dina 2009. Ieu bisa ninggalkeun Anjeun muka ka disebut virus macro serangan, sanajan kitu sababaraha urang make Kantor 2000, Kuring ragu nu mana wae panulis malware masih targeting eta.

pribadi, Abdi meuli anyar, vastly ningkat salinan Microsoft Office, atawa pake bébas program Kantor online di OneDrive Anjeun. Sakali anjeun geus mendi ka Windows 10, Anjeun oge bisa masang bébas Kecap Mobile jeung Excel Mobile aktip ti Windows Store. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun sababaraha karya offline.

Tapi, saprak anjeun geus kasarna 16 years behind the current level of Microsoft Office, you could probably side-grade to LibreOffice 5.1. It’s free, so you can check to make sure it loads your files correctly. Oge, the LibreOffice 5.1 user interface is much closer to Office 2000 than it is to Office 2016, because Microsoft introduced a new ribbon-based interface with Office 2007.

Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas: lima pertanyaan dijawab

Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas: 10 more of your questions answered

Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas: seven more questions answered

Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas: the last roundup

Microsoft Windows 10 pamutahiran bébas revisited: seven more of your questions answered

Your questions about upgrading Windows 7 ka Windows 10, or vice versa.

Geus meunang Patarosan lain keur Jack? Surélék ka Ask.Jack@theguardian.com

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010