Microsoft nyebutkeun prosesor anyar ngan bakal bisa dipaké jeung Windows 10 [VERGE]

Microsoft says new processors will only work with Windows 10 [VERGE]

geuwat, lamun meuli PC anyar, moal ngarojong Windows 7 atawa 8. Microsoft geus ngumumkeun parobahan ka kawijakan pangrojong anak nu ngaluarkeun rencana anak pikeun apdet hareup ka sistem operasi anak kolot, jeung aturan anyar mean nu boga PC hareup jeung saterusna generasi Intel, AMD, jeung prosesor Qualcomm kudu make Windows 10.

Baca artikel full ….

15629 0