Microsoft Lumia 950 Review ku VERGE THE [Video]

Microsoft sacara Lumia 950 nyaéta usaha nyata kahijina di competing jeung Android jeung iPhones dina waktu lila. Nu 950 geus specs dimutahirkeun jeung pasangan trik unik nepi leungeun baju anak, tapi nyaeta cukup?

19538 0