Microsoft Band 2 Tingalian: kalolobaan taméng

Microsoft Band 2 Review: Most Powerful
Gemblengna Score4.5
  • Nu Microsoft Band 2 teu paling menarik, nu Tracker jasmani cheapest atawa pangpanjangna-langgeng sadia. Tapi eta dibungkus jeung sensor jeung wawasan, jeung mangrupa salah sahiji panggampangna trackers pinuh-diulas hirup jeung.

Dipak jeung sensor, nyaman mun teu ngagem tanpa keur sweaty bari nyadiakeun wawasan metot kana sare Anjeun, latihan jeung kaséhatan


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Microsoft Band 2 review: salah sahiji trackers jasmani pangkuatna jeung mangpaat” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Jumaah 22nd Januari 2016 07.00 UTC

usaha kadua Microsoft nu aya di nyieun Tracker jasmani geus loba leuwih nyaman jeung menarik ti anak kahiji, dipak jeung sensor jeung rélatif gampang hirup jeung.

Nu kahiji Microsoft Band ieu chunky, alat clunky, bari jeung, dina sababaraha cara, ieu leuwih nyaman ti alat nu diperlukeun pikeun jadi dipaké ketat ka pigeulang nu, nya kungsi leuwih ti whiff saeutik ankle Tracker kriminal ngeunaan eta.

Fit jeung finish

Microsoft Band 2 review
band ngabogaan pintonan melengkung, sisi karét fléksibel jeung lump teuas nu ngabentuk jepitan sarta ngandung accu jeung éléktroda pikeun sensor. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu Microsoft Band 2 ditches nu layar plastik keur pintonan gorila Kaca jeung awak logam. Sigana alus, gampang maca jeung pintonan AMOLED jelas jeung caang, jeung teu smashed atawa scratched dina dua bulan make eta sadayana waktu. Sesa band dijieun tina karét hideung tangguh tapi fléksibel jeung jepitan logam jeung chunk plastik jeung dua kontak logam dina eta.

chunk ieu batré, jeung kontak logam kanggo sababaraha sensor kulit. jepitan mangrupa ngageser, release push-tombol, nu alus teuing. Anjeun bisa nyokot eta dina jeung off tur saluyukeun eta gampang dina laleur ka - mangpaat pisan lamun Anjeun keur ngaganti antara fit kanyamanan keur unggal poé nyukcruk jeung fit tighter pikeun nyegah eta pindah kira-kira dina pigeulang lamun bade pikeun ngajalankeun hiji.

Microsoft Band 2 review
Nu luhur jeung handap band tahan dina tempat dina pigeulang tanpa sisi band ngabogaan jadi ketang, hartina eta loba kurang sweaty ti sababaraha pesaing. Maké ti rubbing dina cuff baju ieu jelas katempo sanggeus dua bulan, kumaha oge. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Ieu fits dina hiji cuff baju, teu sweaty jeung teu kudu ngarasa ketat dina pigeulang Anjeun. Ieu ogé gampang ngetik jeung eta dina, salaku band kira-kira sisi pigeulang Anjeun ipis, tapi finish dina karét nembongkeun tanda atra tina maké sanggeus ngan sababaraha bulan.

nu Band 2 teu waterproof, tapi kesang-bukti. No showering jeung eta dina, atawa ngojay, tapi bakal salamet workouts tanpa masalah.

Spésifikasi

  • mamerkeun: 12.8mm x 32mm AMOLED (320×128 piksel)
  • Konéktipitas: Bluetooth 4.0
  • kasaluyuan: Android 4.3+, iPhone 4S atawa saterusna, Windows Phone 8.1 atawa saterusna
  • Sénsor: laju jantung optik, 3-accelerometer sumbu, gyrometer, GPS, cahya ambient, UV, suhu kulit, sensor kapasitif, response kulit galvanic, duren

Sensor-dipakétkeun

Microsoft Band 2 review
Nu sensor laju jantung optik sits dina pigeulang dina kaayaan pintonan, nyieun kontak padet jeung kulit wearer sacara. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

nu Band 2 mangrupa salah sahiji trackers jasmani paling technologically maju sadia jeung 10 sensor beda jeung mikropon. Sababaraha sensor méré langsung dibaca-beluk, saperti sensor jantung-rate optik konstan (nu salah sahiji anu pang akurat mah geus diuji), sensor UV jeung GPS. Batur dipaké dina kombinasi ka ngadeteksi léngkah jeung kagiatan, workouts lagu jeung hal séjén.

Salaku jeung asli Microsoft Band, sababaraha sensor teu kaciri dipaké, atawa sahenteuna data teu pamaké diaksés can.

Kalolobaan informasi bisa ditempo dina band sorangan, atawa via aplikasi jeung web app, nu mangrupa salah sahiji anu pangalusna mah geus dipaké jeung mana wae Tracker jasmani.

nu Band 2 oge ngalacak sare sarta ngabogaan alarm béja hudang anjeun nepi di moment pangalusna. data kacatet sababaraha sahiji anu pang metot nu mana wae Tracker sare mah geus diuji. Ogé nembongkeun cahaya standar, markings sare jero jeung katentreman ngaliwatan peuting. Tapi kuring oge bisa nempo yén basa kuring nginum bir atawa sagelas anggur saméméh bed jantung mah teu ngahontal peristirahatan anak 49 ketukan per menit nepi ka sanggeus alkohol geus diberesihan tina sistim mah di tengah peuting.

Microsoft Band 2 review
tracking sare sabagian metot, nyadiakeun wawasan leuwih ngan saukur sabaraha lila atawa kumaha deeply anjeun angon. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Aku sare, tapi alkohol geus nyangsang sesa mah, nu ngécéskeun naon pangna komo saeutik alkohol nyieun kuring leuwih capé isuk-isuk.

Microsoft Kaséhatan pinuh ieu buah saeutik informasi nu nyieun dunya béda ka pamahaman mah data, jeung eta ningkatkeun jeung unggal update. platform séjénna teu nawarkeun cukup nu kasimpulan sarua atawa jéntré tanpa ngabogaan mayar fee bulanan.

Salah sahiji anu pangalusna fitur anyar nyaéta kamampuhan pikeun ngawangun workouts adat jeung diunggah ka Band, nu saterusna bisa lagu kamajuan Anjeun, boh ngaliwatan reps réngsé atawa waktu.

Microsoft Band 2 review
Adat workouts mangrupakeun salah sahiji titik kuat nu Band sacara, guiding anjeun ngaliwatan jeung ukur reps atawa waktu. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Ieu gancang jeung gampang pikeun ngalakukeun. I diwangun sési circuit-latihan 10 lengkah di kira lima menit, dimuat ka Band mah jauh kuring indit. Mun anjeun geus teu yakin naon nuju Anjeun ngalakonan aya loba latihan pre-diprogram jeung Kabiasaan, lengkep jeung video explanatory pohara alus, milih ti.

Ngajalankeun tracking ogé alus teuing, meunang jeung ngajaga hiji fix lokasi jeung GPS nu, sanajan teu cukup salaku éféktif salaku lalajo jalan dedicated pikeun latihan band jantung-rate.

fitur Smartwatch

Microsoft Band 2 review
Microsoft sacara 'Kotak' anu aplikasi leutik nu ngalakukeun hal dina band, ti nyukcruk sare ka nyadiakeun bewara smartphone. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Leuwih ti padet set ciri jasmani-nyukcruk, nu Band 2 behaves kawas pseudo-smartwatch. Hal ieu bisa nunjukkeun bewara ti smartphone a, kaasup télépon, ngabogaan kadali musik di ketok ganda tina tombol a, sarta ngabogaan Kotak pikeun Twitter, Facebook, utusan, saham, Cuaca jeung Starbucks, nu ngidinan Anjeun mayar kopi jeung barkod a.

Disambungkeun pikeun pamaké Windows Phone bisa ngakses asisten virtual Microsoft sacara Cortana narik nepi informasi jeung ngalakukeun kontrol sora. Kalolobaan fitur séjén, kaasup musik kontrol playback gawé dina Android jeung ios teuing.

Microsoft Band 2 review
carjer magnetically nempel ka ahir tali jeung plugs kana kakawasaan adapter USB. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu Microsoft Band 2 lumangsung ngan leuwih dua poé di antara eusian batre di uji mah. Maké GPS pikeun ngajalankeun hiji ngurangan umur batre, salaku teu make telepon salaku nonton jeung layar dina sadaya waktu atawa ngabogaan bewara dikirim ka band. Kuring kapanggih ngecas eta kanggo ngeunaan 20 menit sapoé - 10 menit bari showering jeung 10 menit bari brushing huntu mah saméméh bed - ieu cukup tetep antara 50 jeung 80% muatan.

Ieu pinuh ngeusi di saukur leuwih sajam jeung USB a, carjer magnét anu klip onto ahir tali sareng keupeul teguh.

Harga

Nu Microsoft Band 2 waragad £ 200 dina tilu ukuran, leutik, sedeng sarta badag, tapi ngan hiji warna. pikeun ngabandingkeun, nu surge Fitbit waragad £ 200 jeung spésifikasi nu sarupa.

Putusan

Microsoft Band 2 review
nu Band 2 bisa dipaké di jero atawa di luar pigeulang nu, di dieu mintonkeun laju jantung. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu Microsoft Band 2 teu paling menarik, nu Tracker jasmani cheapest atawa pangpanjangna-langgeng sadia. Tapi eta dibungkus jeung sensor jeung wawasan, jeung mangrupa salah sahiji panggampangna trackers pinuh-diulas hirup jeung. Ieu cross-kasaluyuan jeung Android, ios sarta Windows ieu commended, salaku nu aktip jeung data visualisasi tina Microsoft sacara app Kaséhatan.

Ayeuna damel alus, band maju jadi dipaké ogé minangka lalajo belet, fits dina hiji cuff baju, tapi kurang mangpaat salaku smartwatch kaluar-jeung-kaluar. Aya ogé tanda tanya kira-kira sabaraha lila éta gé lepas, ngabogaan tanda visibly dipintonkeun of maké di dua bulan kahiji.

Naros: sensor-dipakétkeun, laju jantung kontinyu, GPS, teu sweaty, teu tarik kaluar hileud, visualisasi data alus, cross-platform, no fee bulanan, tracking sare gede, rézim latihan adat / tracking, bewara

Kontra: teu waterproof, cukup chunky, karét nembongkeun tanda maké, umur batre bisa jadi leuwih alus

Microsoft Band 2 review
Karya jepitan bener oge ngamungkinkeun gampang adjustment dina-nu-laleur ku ngan saukur ngageser eta sapanjang slot. jepitan ogé ngabogaan sensor UV dina eta. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010