Mavericks OS geus ngajalankeun dina 40 persén Apple Macs

Mavericks OS already running on 40 percent of Apple Macs

Apple sacara OS X MAVERICKS sistem operasi (THE) ayeuna ngalir dina 40 persén Macs, laporan ti jaringan Iklan online Chitika geus ngaku.

sungut nu melong puluhan jutaan tayangan ad basis X OS dina jaringan anak antara 17 March jeung 23 Maret datang ka kacindekan yen, nyebutkeun yen sakabeh vérsi nu sadia tina Apple sacara software Mac, kaasup vérsi heubeul kawas Mac OS X 10.8 Gunung Singa jeung Mac OS X 10.7 singa jalu, 40 persén lalu lintas web datang ti Mac OS X 10.9 Mavericks.

Apple Mavericks diadopsi ku 40 persen sakabéh pamaké Mac

Apple dirilis anak Mac OS X 10.9 Mavericks OS kakara lima bulan ka tukang jeung kaget pamaké ku nyieun eta sadia minangka download bébas. Ieu téh dipikaresep nu kurangna hiji tag harga tanggung jawab kasuksésan anak dina waktu anu singget saperti.

ku ngabandingkeun, Lolobana pamaké Windows anu ngajalankeun vérsi heubeul. Nurutkeun Pébruari 2014 stats ti Aplikasi Net, ngan 11 persén mesin jeung OS Microsoft anu ngajalankeun Windows 8, jeung 47 persén pamaké favoring Windows 7 jeung whopping 30 persen clinging ka Windows XP, nu rék jadi unsupported.

Microsoft geus usaha sauntuyan trik ka ngolo-ngolo pamaké XP pikeun ngamutahirkeun ka vérsi Windows anyar, kaasup warning tina konsékuansi kaamanan dire of nempel jeung sistim 12 taun heubeul jeung maturan diskon dina hardware Windows anyar. Sugan nyieun OS nu ningkatkeun bébas kawas Apple geus dipigawé, nyaéta taktik leuwih wijaksana.

Apple ogé ngarilis Mac OS X 10.9.1 ngamutahirkeun dina bulan Désémber tapi gagal pikeun nganteurkeun nanaon pisan seru, sabab ditawarkeun lolobana nangtukeun kutu jeung tweaks minor.

Mac OS X 10.9.1 dibawa “ningkat pangrojong pikeun Gmail di OS X surat, jeung nangtukeun pikeun pamaké nu setélan Gmail adat” ogé ningkatkeun reliabiliti Smart Mailboxes jeung neangan dina surat.

Nu Mavericks update oge tetep hiji masalah anu dieureunkeun Voiceover ti maca kaluar kalimat nu dikandung emoji. nangtukeun séjén kaasup apdet ka iLife jeung iWork aktip ngarah bakal ngamutahirkeun dina sistem non-Inggris, jeung ubar pikeun masalah anu dicegah ngaran grup Contact ti populating widang alamat. m

Repost.Us – Republish Pasal Ieu

Artikel ieu, ieu syndicated ti nu Inquirer sarta dipasang di dieu jeung idin.

Enhanced by Zemanta