Ganja Dupi ngarugikeun Mémori lisan

Marijuana May Harm Verbal Memory

perokok ganja jangka panjang bisa sangsara panurunan dina memori verbal maranéhanana ku waktu maranehna tengah-yuswa, nurutkeun ulikan anyar.

muncul dina Jama Kedokteran internal, kertas mangka unsur kumaha séjén kognisi, saperti laju processing jeung fungsi eksekutif, teu kaciri jadi kapangaruhan ku cara maké cannabis.

panalungtikan ieu dipigawé ku surveying pamilon tina Development Risk arteri koronér di Dewasa Young (CARDIA) diajar, sakabéh saha éta yuswa 18 ka 30 salila periode antara Maret 1985 jeung Juni 1986.

Baca Pasal Full

30801 6