MacOS Sierra: Top Lima Hal Anjeun ngabutuhkeun ka Nyaho Ngeunaan Software Apple sacara New Mac

MacOS Sierra: Top Five Things You Need to Know About Apple’s New Mac Software

lemahna Siri dina Mac, Anjeun ayeuna bisa nyalin hal antara beda Mac jeung ios alat, desktop Anjeun ayeuna hirup di awan ka - jeung sagalana bisa tabbed


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “MacOS Sierra: top lima hal nu peryogi nyaho ngeunaan software Mac anyar Apple sacara” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina September Salasa 20 2016 13.32 UTC

OS X nyaéta paéh. Long hirup macOS. Apple sacara Vérsi anyar sistem operasi Mac anak - Sierra - bakal sadia pikeun diundeur saterusna ayeuna.

Nu pamutahiran bébas geus sadia pikeun ampir mana wae Mac ti ahir 2009 jeung bakal sadia via Mac App Store saterusna ayeuna. Sedengkeun sababaraha bisa jadi hoyong langsung tahan off ngamutahirkeun, dibikeun kasulitan anyar jeung apdet awal, di dieu aya lima hal anyar kapanggih ku jalma anu teu hayang ngarobah ka macOS Sierra.

1. Siri

Siri
Siri ayeuna aya di desktop Anjeun atawa laptop. Photograph: Apel

Parobahan pangbadagna pikeun Sierra lian ti ngaran anu Siri. asisten sora sarua ti iPhone jeung iPad ayeuna dina Mac jeung fitur nu sarupa jeung faults. Hal ieu bisa manggihan payil pikeun anjeun ngagunakeun basa alami salaku diwanohkeun jeung El Capitan, set pasini, cek ngeja, ulin musik jeung ngabejaan ka maneh cuaca, tapi sabaraha Anjeun pake eta gumantung kana dimana anjeun damel: kolega di kantor kabuka-rencana Anjeun teu bade cinta kanyataan yén Anjeun ngan dimimitian ngawangkong ka komputer.

2. clipboard universal

clipboard universal
clipboard Universal hartina Anjeun bisa niron data dina hiji mesin jeung nempelkeun dina sejen tanpa ngabogaan pikeun ngirim nu mana wae nu payil atawa komunikasi antara dua. Photograph: Apel

Dupi anjeun kantos hayang nempelkeun hal antara dua Macs atawa Mac jeung iPhone atawa iPad? Ayeuna anjeun bisa. Ngan nyalin hal dina hiji mesin, pencét némpelkeun dina sejen tur ngadagoan. Kadangkala waktu nu diperlukeun bari, gumantung kana kumaha alus sambungan Anjeun, tapi hade heran oge. Ieu lumaku pikeun téks, Gambar jeung paling hal séjén Anjeun bisa nyalin ka clipboard.

3. iCloud drive desktop

icloud drive desktop
iCloud Drive transports kabéh payil dina desktop Anjeun antara mesin. Photograph: Apel

Sedengkeun sababaraha anu diayakeun jeung nyimpen kabeh payil maranéhanana di polder diayakeun sacara saksama, loba ngan geus sagalana nu kasusun loba di dina desktop jeung kakonci dina mesin single. iCloud Drive desktop ayeuna bisa nyingkronkeun payil jeung polder dina desktop antara mesin jeung iPhones atawa iPads, jadi sagalana teu diayakeun téh diaksés ti sababaraha mesin.

4. Sagala aya dina tab ayeuna

macos
Témbongkeun dokumén jeung aktip sababaraha-jandela séjén di panempoan tabbed, salaku lalajo video aneh leuwih luhur dina waktu nu sarua jeung pintonan gambar-di-gambar. Photograph: Apel

interface nu tabbed kickstarted ku panyungsi ayeuna geus datang ka leuwih atawa kurang sakabeh kontak di Sierra. Ti rai teks pikeun poto ngédit, aktip budgeting jeung email, nganiaya "ngagabung Sadaya Windows" pilihan dina Jandela nu leupaskeun turun dina bar status merges jandela ti hiji aplikasi ka hiji interface tabbed. Teu sagalana ngarojong langsung, jeung sababaraha nu gaduh implementations half-dipanggang, tapi lamun hayang tab madhab dina Mac, ayeuna urang kasempetan Anjeun.

5. Apple Pay, ios 10 fitur jeung leuwih

poto
Tempo kenangan Anjeun dina Photos. Photograph: Apel

Kumisan ti fitur Mac gedé, MacOS Sierra oge nambihan kasaluyuan jeung lolobana fitur anyar ti ios 10. Ayeuna anjeun bisa mayar hal ngagunakeun sensor ID Toel Anjeun dina iPhone Anjeun dina wéb, Anjeun bisa ngirim fancy chat hal jeung ios 10 pamaké Messages, view video diatur ku Quicktime Player dina jandela ngambang, komo muka konci Mac Anjeun nganggo an Apple Watch, lamun sorangan hiji. Apple Music dina iTunes ayeuna kasampak leuwih kawas versi ios teuing, jeung kenangan Fitur ti Poto app ios ayeuna di MacOS Sierra Poto app. MacOS oge janji pikeun ngosongkeun sababaraha rohangan dina Mac Anjeun ku nyimpen payil henteu kapake dina iCloud drive, tapi sabaraha rohangan bisa ngosongkeun gumantung kana naon rupa payil nu nyokot nepi teuas drive Anjeun.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali

9084 4 Sep 21, 2016