Livescribe Smartpen 3 Hideung Edition Review

Livescribe Smartpen 3 Black Edition Review
Gemblengna Score4
  • Nu Livescribe Smartpen 3 teu sampurna. Ngabogaan boga smartphone sareng anjeun pikeun ngarekam Pencasts teu jadi alus salaku ngarekam dina alat sorangan, utamana lamun keur dina gawena a.

Satengahna antara stylus jeung pen a, nu Smartpen 3 nyerat dina kertas tapi ngarebut catetan jeung gambar digital jeung audio ditambahkeun dihijikeun ka strokes Anjeun


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Livescribe Smartpen 3 review Edition Hideung: nu Pen 2.0” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Senén 7 Maret 2016 07.00 UTC

pen geus teu robah loba saprak penemuan sukses pananya Pulpén di 1938. Urang geus kungsi peti pressurized nu digawé di rohangan, tipena béda tina mangsi jeung desain bal slicker, tapi fundamentally karya cara nu sarua eta sok boga.

stylus nyaéta arguably évolusi saterusna kalam - a pen tanpa mangsi. keur loba, kumaha oge, eta undak jauh teuing, kurang nu tactility pananya dina kertas jeung ditching hal pangalusna ngeunaan pen Pulpén: bisa nulis saukur ngeunaan di mana waé tanpa pakakas husus.

nu Pen 2.0

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
LED nunjukkeun lamun kalam dihurungkeun, ngecas, disambungkeun ka smartphone atawa tablet atawa lamun siap masangkeun jeung alat anyar. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Sistim Livescribe, ti nu Smartpen 3 nyaéta generasi katilu, hiji imah satengahna éta berpotensi leuwih hade dipake ti boh a stylus atawa pananya.

Naon nu saena nyaeta pen nu kasampak jeung karasaeun kawas pen a, nyerat dina kertas kalawan tip Pulpén jeung mangsi, kawas nu mana wae nu biro séjén, tapi ogé digitises scrawls Anjeun dina kaca. Naon nu nulis dina kertas ieu persis replicated dina bentuk digital, tanpa kudu photograph atawa nyeken kaca.

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
Kaméra di ahir kalam, jeung Pulpén nu nempel kaluar luhur. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

A kaméra di ahir kalam sadar pola titik leutik dina kaca kertas Livescribe husus pikeun lagu gerak. Ieu hartina iyeu moal jalan mun mana wae kertas heubeul, sanajan sakumaha pananya eta kalawan nyata teu, tapi kertas Livescribe-cocog sadia dina sagala rupa wangun, notepads jeung buku Moleskine, atawa Anjeun bisa nyitak Anjeun sorangan make printer laser.

Nu catetan nu nyingkronkeun ka app Livescribe + dina Android atawa ios smartphone atawa tablet via Bluetooth, tapi karya pen jeung rékor catetan ngan rupa dina sorangan, hartina teu boga geus eta disambungkeun ka smartphone Anjeun sadaya waktu pikeun digawe.

catetan direbut bisa output garis-demi-line salaku gambar, salaku gambar kaca atawa salaku PDF jeung dibagi via nu mana wae nu aplikasi atawa service anjeun geus dipasang dina smartphone atawa tablet.

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
Catetan ti kaca ka layar. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

app ogé ngabogaan trik nepi leungeun baju anak dina bentuk disebut Pencasts: rekaman audio kabeungkeut ka strokes pen Anjeun. Nu catetan app disada via smartphone atawa diwangun-di mikropon tablet sacara, atawa mic luar plugged kana headphone stop kontak. app teu bisa ngarekam Telepon dijieun dina alat ngajalankeun aplikasi nu, tapi bisa ngagunakeun mikropon pick-up pikeun ngarekam tina telepon sejen.

Audio terus timestamped ka tulisan leungeun Anjeun, hartina Anjeun bisa playback persis naon ieu keur kacatet dina waktu anjeun wrote kecap husus saukur ku cara ngetok dina eta. It makes transcribing interviews or meeting notes so much faster by getting to the right point in the recording instantly. It’s fantastic.

Pencasts can be played back using the app or via a PDF with the audio embedded within it. To do so you need to load the PDF into Livescribe’s Player – a web app – which is a bit of a faff, but it means anyone can play back a shared PDF even if they don’t own a Livescribe pen.

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
Pencasts can be played back within the Livescribe+ app or in a browser. The green ink writes over the greyed-out words as the recorded audio reaches that point. Tapping on any word skips to that point in the recording. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Livescribe also does handwriting recognition. Its success depends on how bad your handwriting is. Bakal ngakuan tambang geulis akurat lamun konsentrasi jeung nulis rapih. Tapi, dimimitian bajoang salaku scrawls tulisan leungeun mah lamun nulis di laju, nu kuring normal Kami lamun wawancara batur.

Bedana antara ios sarta Android

Aplikasi Android nyaéta relatif miskin tina aplikasi ios, crucially leungit hiji ciri kirim otomatis, nu ngidinan pamaké pikeun éféktif nyingkronkeun catetan Livescribe maranéhanana jeung notebook di Evernote. Anjeun bisa ngirim catetan dina bentuk gambar, PDFs atawa Pencasts ka Evernote ti app Livescribe Android, tapi geus maneh mun eta ku cara manual.

Ieu ogé patut noting nu catetan nu nyingkronkeun antara alat beda ngajalankeun Livescribe + app, tapi teu Pencasts, nu dihijikeun ka alat maranéhanana kacatet dina kajaba babarengan via lain hartina.

Exploding pens

This is the second version of the Smartpen 3 I have tested. Kahiji, the Moleskin edition, died after overheating. I charged it using a Qualcomm Quick Charge compatible USB charger (the pen does not come with its own power adapter), which was fine.

I put it in my bag and went to a meeting, but when I pulled it out to use it 30 minutes later it was unresponsive and too hot to handle. Just over 30 minutes later it had cooled off, but was completely dead.

observasi

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
The control and dot pattern of the Moleskin Livescribe notebook. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali
  • Controls for pairing the pen, recording, pausing and stopping Pencasts, as well as starring, flagging or labelling notes are drawn as icons on the notepad pages – tap them with the pen to use them
  • The non-pen end is a capacitive stylus, hiding the microUSB port, but it doesn’t stay in the end very securely
  • Sketches with the pen work just as well as written notesartistic talent required

Harga

Nu Livescribe Smartpen 3 comes in various different models, including a new revised Black edition with a better weight distribution and slightly slimmer build. Nu Livescribe Smartpen 3 Black Edition costs £120 and comes with a small refill-style 50-sheet notepad and one ballpoint refill.

Livescribe-compatible notepads start at around £3 each and refills for the pen, £1 each.

Putusan

Nu Livescribe Smartpen 3 teu sampurna. Ngabogaan boga smartphone sareng anjeun pikeun ngarekam Pencasts teu jadi alus salaku ngarekam dina alat sorangan, utamana lamun keur dina gawena a. The Android app isn’t ready for primetime yet and the fact that the first version I was sent overheated and died is worrying.

But for speeding up the digitising of notes I can’t fault it. The pen perfectly replicates my scrawls, and when exported to Evernote it means I have a duplicate of my notes wherever I am. The Pencasts also speed up transcription no end. The pen is a decent writing instrument, particularly the Black Edition which feels more like a large pen with good weight distribution.

It will always have niche appeal but for anyone who makes notes, particularly while recording audio, it is an excellent tool.

Naros: Digital notes from paper, feels like a pen, writes like a pen, cross-platform, syncs audio to written notes, works without being attached to a phone, many sources of compatible paper, pangakuan tulisan leungeun

Kontra: Android app not very developed, awis, requires special paper, first pen failed

livescribe smartpen 3 review édisi hideung
The rubber stylus end unclips to reveal the microUSB charging port. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali