Nu panganyarna dina Sex Tech

The Latest in Sex Tech

Anjeun bisa ngadalikeun sagalana ti pemanasan Anjeun ka rutin latihan Anjeun sareng hiji aplikasi, naha teu Bluetooth kahirupan sex Anjeun?


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Hal pikeun sabtu minggu, bapa? Nu panganyarna dina tech sex” ieu ditulis ku Robina Gibb, pikeun theguardian.com dina Saptu 23rd Januari 2016 13.37 UTC

generasi wirausaha Dinten ieu bisa jadi teu geus nimukeun sex, tapi maranéhanana geus nimukeun Toys sex Bluetooth-disambungkeun.

Robina Gibb scoured Los Angeles sacara séksual Kaséhatan Expo dina Januari, Ngalanglang sababaraha alat paling inovatif jeung intim pasar sacara, ti stimulators éléktronik pikeun pasangan ka lantai pelvic exercisers smartphone-dikawasa.

Nu Piu masturbasi kaulinan

Nu More vibrator bad
Nu More vibrator bad. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

Dijieun ku IMTOY, vibrator lalaki stylish ieu ngabogaan exterior hideung jeung beureum ngagurilap jeung interior silicone beureum squidgy. Penises bakal diolah ka pilihan 30 pola Geter dikirimkeun ku tilu motor beda nu dirancang pikeun méré "a flutter kukupu hipu atawa dug gedé", nurut ka sutradara marketing Mateus von Abo. Waragad Piu $199, jeung syncs kalawan aplikasi nu sells pilihan film sawawa dirancang pikeun ulin dina jangka waktu jeung app nu. Milik ku sungut Cina dumasar di Shenzen, nu Piu ieu touted salaku vibrator jalu paling mewah jeung canggih.

Nu Nova vibrator

Nu Nova vibrator
Nu Nova vibrator. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

tori Parker, diréktur tumuwuhna bisnis di Urang-Vibe, nembongkeun off Nova vibrator anyar parusahaan. A fléksibel, vibrator dua pronged, karya jeung Urang-Control app éta ogé ngamungkinkeun pasangan ka ngadalikeun alat jarak jauh. Ieu dipikanyaho, di parlance sex-tech heubeul, salaku "teledildonics". chunk ieu muter sex jauh canggih bisa Hormat keur kira-kira $150.

Urang-Vibe sacara pasangan vibrator

Urang-Vibe warung
Nu Urang-Vibe warung. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

Nu Urang-Vibe 4 Ditambah hadir kalawan aplikasi Urang-Connect, jeung versi pinter panganyarna naon ngaklaim jadi top jual "wearable" vibrator pasangan sacara di dunya. Dijieun ku sungut Kanada Standar inovasi, nu melengkung, desain ergonomic kasampak hiji hal kawas gun karét pokok fleshy sarta dirarancang pikeun dipaké ku awéwé salila sex. Kawas Nova, Kami-Vibe 4 bisa dikawasa jarak jauh ngaliwatan aplikasi nu, sanajan pausahaan ogé helpfully nunjukkeun yén "snug fit" jeung "motor harewos-tenang" make ideal keur solo, wijaksana panty Vibe. Hal ieu dijieun tina silky, silicone kelas médis, asalna di pink, wungu jeung kulawu jeung sells for $179.

Wilujeng sumping di California: dildos dijieun tina kristal

Chakrubs dildos dijieun tina kristal
Crystal dildos. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

Lamun stimulasi internet-disambungkeun teu cukup Anjeun hal, Anjeun bisa milih hiji wand mang digosok atawa endog dijieun tina kristal murni. pangadeg Chakrubs Vanessa Cuccia dimimitian pausahaan nya mawa daya penyembuhan tina kristal, atawa magic batu, ka realm of sex. Pilihan antarana jade India, Seroja bodas jeung obsidian nu, klaim pausahaan, bakal leupas pamaké nu mana wae énergi négatif di aura maranéhanana, jeung di mana waé nu sejenna maranehna lengket eta. Harga dibasajankeun $75 ka $200.

Candy - Monitor listrik pikeun kegels

Nu Candy kegel exerciser
Nu Candy kegel exerciser. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

Candy ieu IMTOY sejen "palatih pribadi" pikeun awewe pikeun mantuan nguatkeun otot floor pelvic. Kegel exercisers mangrupakeun hiji séktor booming na kieu "pinter" saeutik diaméterna 33mm bal on loop anu mangrupa salah sahiji cutest. Blush-pink jeung dijieunna tina silicone kelas médis, sensor tekanan internal na ngumpulkeun "tegangan data" ti gerakan kontraksi-sékrési otot lanté pelvic na communicates via Bluetooth pikeun aplikasi smartphone Candy, kalawan skala tekanan anu puncak dina 225. aplikasi nu boga runtuyan "workouts" kalayan nada anu instruktur gym motivational. Rangkep kawas hiji botol mahal tina parfum, datang dina hal gudang bodas sleek anu ngawengku hiji pamancar ultraviolet keur sterilization. Dijieun ku insinyur Cina anu nyebutkeun aranjeunna tos mirrored nu 40dB sora ambient low perpustakaan di motor leutik na, waragad Candy $189.

The inseminating kabayang anjeun geus pilari

Alat POP Semenette
Alat POP Semenette. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

POP teh nyaeta versi panganyarna tina Semenette revolusioner, kaulinan kelamin nu ngarangkep jadi hiji alat inseminating yén mimics éjakulasi. Manggihan Stephanie Berman kungsi gagal pikeun nyusun kalawan pasangan nya maké metodeu "turki baster" na hayang nyieun hiji kaulinan anu duanana pleasurable, fungsional jeung teu ngarasa kawas bantuan médis. Nalika pasangan Berman urang janten hamil pertama kalina aranjeunna dipaké deui, manehna diamankeun waragad sarta dipaténkeun dina produk urang tubing removable na replaceable. Datang dina rupa-rupa kelir, boga hiji pilihan tali-on na retails pikeun $139.95 kaasup tilu tabung pisah.

sarta pamustunganana…

whips Edgeplay urang
whips Edgeplay urang. Photograph: Emily Berl pikeun Guardian

Edgeplay Gear toned handap Pilihan maranéhanana stock kanggo acara Manéhna, mintonkeun hiji Pilihan modest non internét-hubungkeun paddles velvety na whips kulit. Pikeun versi unleashed of gags bal, cages chastity na ironmongery inventive, ningali ramatloka Edgeplay Gear.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.