Gemblengna Score5
  • Nu iRobot Roomba 880 nyaeta leuwih hadé vacuum cleaner ti Anjeun kukituna nyangka. Salaku robot a hancana naon nyebutkeun dina tin ka - cleans lantai lamun disetél ka jeung mulih deui ka basa afterwards. Merlukeun saeutik dina jalan pangropéa jeung ngan meunang dina jeung pakasaban.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.