iPad Air hits toko di low-konci peluncuran pikeun produk Apple

iPad Air hits the shops in low-key launch for Apple product
iPad Air hits toko di low-konci peluncuran pikeun produk Apple
(via AFP)

Pikeun hiji lalaki Jepang, keur di hareup tina antrian Tokyo salaku iPad anyar debut di sakuliah dunya Jumaah ieu jalan nyebutkeun “hatur nuhun” ka Apple sanggeus taun tos hirupna kira-kira. Takaaki Sasaki ieu salah sahiji ratusan anu dituang kana Apple sacara ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali