Kuring geus teu kungsi sex leuwih ti 10 taun

I haven’t had sex for over 10 years

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Kuring geus teu kungsi sex leuwih ti 10 taun” ieu ditulis ku Pamela Stephenson Connolly, pikeun The Guardian dina Senén 21 Désémber 2015 08.00 UTC

Aku wanoja 46 taun heubeul anu geus teu miboga sex leuwih ti 10 taun. Ieu kungsi rencana, tapi Kaula nyangkut dina bunderan poverty: Kuring salempang jadi loba ngeunaan kumaha mah bisa ngajelaskeun ieu pasangan calon jeung deui eta mana dina, nu parah nya meunang. Kuring teu hayang hirup sesa hirup mah tanpa sex jeung kasih sayang.

Keur sacara téoritis siap pikeun nyambung sacara séksual jeung jalma sejen nyaeta lengkah kahiji alus. Anjeun bakal kudu mawa sababaraha resiko, sanajan, jeung aya saeutik pertahanan keur saha ngalawan insecurities jeung embarrassments, euweuh urusan kumaha sacara séksual ngalaman maranehna bisa jadi. Kanyataanna, keur dibuka pikeun tampikan - komo ridicule - mangrupakeun bagian penting karya Anjeun dihareupeun. Lamun teu ngarareunah lumangsung, ngan nyaritakeun diri hirup jeung sabar nya.

Kanggo ayeuna, nyoba difokuskeun nyieun sambungan jeung batur ngan saukur keur senang jeung silaturahim. Lamun ngidinan sorangan pikeun jadi leuwih gregarious, sooner atawa engke anjeun alami bakal papanggih batur ka saha anjeun bakal katarik. Dina titik nu, anjeun bakal bener kudu ninggalkeun zona kanyamanan Anjeun sarta anggap kahayang anjeun mingpin jalan.

Sumpah jadi Kinder ka awak anjeun ti ayeuna, jeung nangkeup anggapan nu pantes boga pelesir. Unggal mahluk manusa single bisa narik ka nu sejen. Jeung ulah salempang ngeunaan pintonan négatif mitra poténsi 'ngeunaan kawin jangka panjang Anjeun: Anjeun teu kudu nyaritakeun eta, tapi sanajan upami Anjeun ngalakukeun, loba lalaki ngan saukur bakal nganggap anjeun boga standar luhur.

• Pamela Stephenson Connolly nyaeta psychotherapist basis US specializing di gangguan seksual.

• Lamun anjeun hoyong saran ti Pamela Stephenson Connolly dina urusan seksual, ngirim urang hiji gambaran ringkes masalah Anjeun ka private.lives@theguardian.com (mangga teu ngirim Kantétan). unggal minggu, Pamela pilih hiji masalah ngajawab, nu bakal dipedar online jeung print. Manéhna regrets yén Aisyah teu bisa asup ka susuratan pribadi.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

22643 0