Huawei dikawinkeun 9: Ulah Anjeun Emang Hayang a Phablet 5.9in?

Huawei Mate 9: Do You Really Want a 5.9in Phablet?

smartphone-diayak badag ngaharepkeun pikeun ngeusian gap ditinggalkeun ku Samsung sacara exploding Catetan 7 jeung solidify Huawei salaku produsén handset premium


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Huawei dikawinkeun 9: anjeun rék a phablet 5.9in?” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Kemis 3 November 2016 13.30 UTC

smartphone anyar Huawei urang ngabogaan layar 5.9in masif. Tapi kumaha euy gedé anjeun rék smartphone Anjeun jadi?

Phablets - smartphone kalawan ukuran layar leuwih 5.5in - geus jadi beuki loba populér, mintonkeun hiji migrasi trend ti asal Asia maranéhna pikeun AS jeung Éropa. komo Apple, kasohor smartphone leutik, Ngintunkeun phablet di 2014 jeung iPhone nu 6 Tambih Deui. Tapi sababaraha phablets geus stretched layar maranéhanana leuwih 5.7in.

Nu anyar € 699 (£ 621) Huawei dikawinkeun 9 ngabogaan 5.9in pintonan full HD, kaméra dual on deui, nyaéta 7.9mm kandel jeung ngalir versi parusahaan panganyarna tina Android anak ngaropéa 7.0 Nougat disebut emosi UI 5. Ieu ogé ngabogaan processor Huawei sacara panganyarna, nu ngaklaim pausahaan anu 20% leuwih kuat batan generasi anak saméméhna jeung leuwih kuat dina operasi multi-core ti Apple, Samsung atawa prosesor panganyarna Qualcomm sacara.

Tapi pertanyaan tetep naha pembeli di AS jeung Éropa hayang kawas layar badag. iterations saméméhna garis dikawinkeun teu acan dijual en masse di toko, hartina dikawinkeun ka 9 nyaeta kahiji phablets super-ukuran Huawei pikeun resmi gulung kaluar di Inggris.

huawei mate 9
mate 9 geus nu Iteration saterusna Huawei sacara ko-direkayasa ku kamera ngabuburit dual on deui. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Jeung gagalna Samsung sacara Catetan 7, nu dipiharep jadi seller gedé dina kategori phablet, Huawei jeung sajabana boga kasempetan pikeun ngeusian gap nu. Sedengkeun batur geus ngumpul dina tungtung leuwih leutik tina skala phablet, jeung Google piksel XL ngabogaan layar 5.5in, Huawei geus nyoba nepikeun umur batre goréng jeung slowing turun tina telepon kana waktu.

Jang ngalampahkeun anu, dikawinkeun ka 9 ngabogaan badag 4,000mAh batré nu ngeunaan 500mAh leuwih badag batan paling phablets mainstream, kaasup piksel XL, babarengan jeung sistem dumasar learning-, nu ngalir lokal dina telepon jeung ngadeteksi pola pamakéan, Nyiapkeun aktip anu normal dipaké dina waktu nu tangtu dina sapoe pikeun ngjalankeun gancang tanpa impacting umur batre atawa kinerja.

Huawei ngaklaim sistem oge bakal bisa ngajalankeun Kabiasaan pangropéa sapeuting, mupus kaluar cruft jeung ngajaga telepon ngajalankeun kawas anyar dua taun ka handap garis. Dibandingkeun jeung vérsi saméméhna tina software parusahaan, eta diperkirakeun ngajalankeun 80% gancang sanggeus sataun.

huawei mate 9
UI emosi anyar Huawei sacara 5 nada turun kustomisasi visual tina Android standar, nu amoy pausahaan bakal daya tarik leuwih pembeli kulon. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Batré dikawinkeun 9 urang badag ogé ngabogaan sistim gancang-ngecas anyar Huawei sacara, nu kawas Cas dash OnePlus sacara, ngalir sababaraha éléktronika diperlukeun pikeun ngeusi batre aman a batré di tegangan luhur kana carjer. pausahaan ngaklaim yén sistim muatan anyar bakal bisa ngahontal 58% kapasitas batre dina 30 menit, jeung muatan full di 90 menit.

"Panalungtikan manajemén batre jeung perkembangan anu dipigawé di imah, jeung dibikeun kamajuan anyar urang geus upped panalungtikan sarta pamekaran méakkeun pikeun mastikeun euweuh sarupa bisa lumangsung. Urang méakkeun taun qualifying jeung tés komponén saperti accu boh internal jeung externally saméméh bade diobral,"Ceuk Ed Gemmell, diréktur grup bisnis konsumen Huawei ngeunaan komunikasi.

penjualan tablet, babarengan jeung penjualan PC, anu hargana murah, salaku leuwih jalma make smartphone maranéhanana salaku alat computing primér maranéhanana. Tapi naha pamakéna Éropa jeung US bakal mawa ka smartphone gede saperti tetep bisa ditempo.

A édisi dikawinkeun kawates 9 Porsche Desain varian, jeung quad 5.5in leutik HD layar melengkung jeung sarupa spésifikasi oge bakal aya di Inggris jeung EU costing € 1.395 (£ 1.238), tapi teu di AS.

huawei mate 9
A sisi-demi-sisi ukuran ngabandingkeun jeung Google piksel XL di sisi katuhu, nu dikawinkeun Huawei anyar 9 di belah kénca. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010