Huawei dikawinkeun 8 Tingalian

Huawei Mate 8 Review
Gemblengna Score3
  • batré Good jeung rarancang sleek teu cukup nyarankeun ieu leuwih kompetisi jauh punjul.

Unggal waktu telepon Huawei anyar dileupaskeun, aya nu nanya sarua ditanya: Bisa urang boga rarancang ieu, tapi tanpa software uih? Taun kamari, jeung Nexus 6P, paménta nu pamustunganana dijawab.

hiji No téh bener nanyakeun keur Nexus 6P jeung software uih jeung ku sababaraha cara nu kahayang dikawinkeun ka 8 nyaeta. Ieu ngabogaan ngawangun sarua, specs kaméra jeung éta pisan gancang, tapi struggles ka bener bersaing. Ieu masih telepon alus, tapi éta sejen kasempetan lasut pikeun Huawei bener nyieun mark anak di AS jeung Inggris.
Baca leuwih di http://www.trustedreviews.com/huawei-mate-8-review#wY6umSIaiiQdcSwp.99