Huawei Honor 7 review: padet pertengahan range jeung scanner sidik kilat-gancang

Huawei Honor 7 review: solid mid-range with lightning-fast fingerprint scanner
Gemblengna Score4
  • Honor The 7 nyaeta pertengahan range smartphone padet jeung sababaraha fitur gede. Nu sensor sidik nyaéta panggancangna di bisnis - kabéh sensor sidik kudu nu panggampangna tur gancang ngagunakeun.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Huawei Honor 7 review: padet pertengahan range jeung scanner sidik kilat-gancang” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Kemis 27 Agustus 2015 16.15 UTC

Nu ringkes keur Honor Huawei sacara 7 nyaéta lugas: nyieun smartphone padet nu teu megatkeun bank.

Teu pretend jadi "killer andalannya", jeung teu, tapi dina pasar nu pinuh ku kurban alus pikeun kaayaan £ 250, kaasup anyar OnePlus 2 jeung generasi katilu Moto G, bisa di, arguably, scanner sidik panggancangna di bisnis make nangtung kaluar?

sederhana, desain understated

Huawei Honor 7 review
A sensor sidik pisan saum sareng éféktif téh diposisikan dina kaméra dina balik, katuhu dina garis jeung di mana ramo indéks Anjeun sits. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Honor The 7 ngabogaan basajan, desain rélatif menarik. awak logam, sanajan ngabogaan palapis dina eta nu mere eta hiji premium plastik kawas ngarasakeun. hareup kabeh kaca jeung Cam selfie jeung hareup-malik flash. pungkur ngabogaan kaméra nu batang kaluar jeung scanner sidik di handap - éta sadayana cukup understated.

Ngawangun kualitas ngan di luhur rata-rata: awak flexes lamun twisted jeung plastik luhur jeung juru handap ngarasa kawas maranehna bakal ditandaan cukup gampang lamun turun.

Nu 5.2in layar HD full kasampak estu garing jeung alus, tapi sisi-demi-sisi jeung layar quad HD jeung kapadetan piksel luhur saperti layar 5.1in tina Galaxy S6 eta noticeably kurang padet.

Honor The 7 compares favorably ka OnePlus 2, nu ngabogaan layar 1080p sarua.

Dina 8.5mm telepon relatif ipis jeung cahaya pikeun harga pertengahan range. Dibandingkeun jeung OnePlus 2 contona, eta 1.35mm thinner jeung 18g torek.

Leuwih tombol daya jeung volume standar, Honor nu 7 oge boga tombol tambahan customizable. A pencét pondok, pencét lila terus pencét ganda bisa sadaya bisa dihijikeun ka lampah adat saperti launching kaméra atawa dipaké pikeun ngajalankeun hiji aplikasi saperti Twitter atawa Facebook. Karya well, tapi bakal dipencet cukup loba ku kacilakaan sakumaha anu kasebut sabalikna tombol daya jeung volume.

Spésifikasi

  • Layar: 5.2di full HD LCD (424PPI)
  • Processor: Octa-core Huawei Kirin 935
  • RAM: 3GB RAM
  • Panyimpenan: 16GB + kartu microSD
  • Sistem operasi: Android 5.0 "Landian" jeung emosi UI
  • Kamera: 20Kaméra pungkur MP, 8MP kamera hareup-nyanghareup
  • Konéktipitas: Dual-sim, LTE, Wifi, NFC, Bluetooth 4.1 jeung GPS
  • Dimensi: 143.2 x 71.9 x 8.5mm
  • Beurat: 157g

hardware imah-tumuwuh

Huawei Honor 7 review
Honor The 7 teu smartphone panggancangna dina blok, tapi processor sorangan-brand nyaeta sanggup ngajalankeun paling tugas tanpa masalah. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Honor The 7 ngandung Huawei sacara Kirin 935 octa-core processor. Perfomance nyaéta padet, lamun teu astounding, ngan stuttering rada jeung sababaraha kaulinan grafis beunghar, bari 3GB RAM anu nyatu pikeun multitasking nurutkeun diwangun-di monitor RAM.

Telepon diatur sadayana mah threw di eta tanpa masalah, jeung teu sangsara ti mana wae isu panas, kawas Snapdragon Qualcomm sacara 810.

Batré lumangsung kira-kira hiji poé dina "Smart" propil daya telepon, nu ngaklaim kinerja kasaimbangan pangalusna jeung umur batre, balik ka carjer peuting jeung 20% kénca batré. Nu ieu jeung ratusan bewara push, email, Twitter, Facebook, musik streaming jeung jam browsing.

Ieu patut noting nu layar sacara 50% kacaangan ieu jauh teuing taram nempo nanaon, jeung setting kacaangan otomatis mindeng dijieun layar cukup caang, nu bakal dahar ka umur batre.

Emosi UI teu nepi ka scratch

Huawei Honor 7 review
Huawei Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Honor The 7 ngalir versi Huawei sacara dirobah tina Android 5.0 disebut "emosi UI". Ieu téh versi sarua jeung ngajalankeun dina Huawei P8 sarta ngabogaan mangpaat jeung pitfalls sarua.

sakeudeung, aya app laci sahingga kawas hiji iPhone jeung unggal aplikasi dina layar imah; baki béwara kasampak jeung behaves béda jeung sababaraha aktip spitting kaluar sababaraha bewara; paling ikon aplikasi boga kasang tukang berwarna, nu kasampak mess a, jeung aktip séjén boga ikon adat, nu kasampak bit a warped, saperti Instagram.

Standar pangalaman Android landian leuwih menarik jeung slick.

Pikeun leuwih rinci ngeunaan emosi UI mangga tempo bagian software nu Huawei P8 review.

Kamera

Huawei Honor 7 review
Aplikasi kamera sarua jeung aplikasi kamera iPhone di katingal jeung ngarasa. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Honor The 7 hadir kalawan kaméra 20 megapiksel-on deui jeung 8-megapiksel tetep-fokus selfie Cam nu, unusually, geus flash sorangan disimpen dina sisi séjén speaker ceuli handset sacara.

Gambar tina kaméra pungkur nu beunghar di jéntré jeung rélatif akurat dina warna. Nu f / 2.4 lensa teu cukup nepi ka tara jeung pangalusna di industri, ti LG jeung Samsung jeung maranéhanana 1.9 jeung 2.0 lenses, nu hartina jero deet lapangan jeung pleasing pangaruh bokeh hese pikeun ménta.

Gemblengna, éta kaméra santun jeung kinerja-rueuk alus, dina tara jeung likes tina OnePlus 2.

Kamera hareup-malik bisa nyokot gambar alus tapi lacks range jeung, keur fokus tetep, mangrupa pilihan panasaran pikeun kaméra 8-megapiksel. Ieu ngandung harti yén sagalana ends nepi di fokus - atawa, lamun anjeun meunang deukeut teuing, euweuh nu aya dina fokus. lampu kilat LED ogé teu terang pisan.

Aplikasi kamera pisan iPhone kawas. A poto sejen basajan dina kénca, jeung pilihan pikeun ngaktipkeun setelan HDR jeung beban fitur sejenna dikubur tukangeun menu. Ieu kadang bisa jadi bit sluggish pikeun nyandak poto. modeu kageulisan kaméra ogé bisa ngahasilkeun sababaraha bulak scary, poto kutu-eyed.

Kilat scanner sidik gancang

Huawei Honor 7 review
Nu sidik dina balik deui garis nepi ka hiji ramo indéks lamun nyekel eta nyanghareupan layar, tapi ogé bisa dipaké pikeun Ngajempékeun alarm atawa fungsi sejen ti pungkur. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Arguably nu scanner sidik pangalusna dina pasaran, jeung hal pangalusna ngeunaan Honor nu 7, sensor ngan di handap kaméra deui nyaeta jadi gancang jeung akurat mikir éta pegat.

Ieu gampang pencét sareng jari indéks jeung unlocks telepon di handapeun 0.5 detik. A ketok basajan cukup - no lila cara mencet jeung hoping. Ieu komo leuwih gancang jeung leuwih akurat ti Apple sacara loba Toel ID vaunted dina iPhone.

lebar, kawas OnePlus 2, sensor sidik nu Honor 7 urang teu bisa dipaké dina aktip pihak-katilu saperti Evernote atawa LastPass. Android 6 Marshmallow bakal ngawanohkeun pangrojong sidik asli kana Android jeung mudahan dilegakeun pangrojong pikeun Honor nu 7 jeung sensor sidik smartphone séjén ', leuwih Samsung sacara.

Harga

Honor The 7 bakal sadia via toko online Huawei pikeun £ 250, nu ngajadikeun eta £ 10 leuwih mahal batan 16GB OnePlus 2. Pikeun ngabandingkeun hiji 32GB Samsung Galaxy S6 waragad £ 415 jeung G4 LG waragad £ 340. Huawei sacara P8 waragad £ 360.

Huawei Honor 7 review
Honor The 7 relatif manageable pikeun smartphone kalawan layar 5.2in. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Putusan

Honor The 7 nyaeta pertengahan range smartphone padet jeung sababaraha fitur gede. Nu sensor sidik nyaéta panggancangna di bisnis - kabéh sensor sidik kudu nu panggampangna tur gancang ngagunakeun.

kamera padet, geus dual-sim atawa microSD pangrojong kartu, jeung tombol tambahan customizable nyaéta touch nice.

masalah pangbadagna nyaeta software anak. Emosi UI ngan teu jadi menarik, pamaké friendly atawa well dirancang salaku Android standar 5 pangalaman landian.

Gemblengna, Honor nu 7 nyaeta nilai alus ti brand smartphone Cina leuwih mainstream, nu sabenerna meuli ti hiji toko, tapi bisa jadi teu cukup pikeun menerkeun belanja £ 100 leuwih ti anggaran kurban padet.

Naros: scanner sidik hebat pisan, kaméra padet, layar santun, slot kartu microSD, muatan gancang, kinerja santun, no isu termal

Kontra: teu ngecas tampa kabel, Emosi UI teu alus, selfie Cam nyaéta fokus tetep, kualitas ngawangun teu jadi alus salaku sababaraha saingan, kadua sim ngan 2G

Resensi séjén

OnePlus 2 review: nyata 'andalannya killer'?

Samsung Galaxy S6 review: nu killer iPhone

LG G4 review: salah sahiji phablets pangalusna sadia, boasting hiji kaméra impressive

Google Nexus 6 review: gedé anu éndah, tapi teu manageable

Sony Xperia Z3 review: umur batre gede jeung kaméra kualitas

Apple iPhone 6 review: thinner, gancang jeung rada murah

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.