Kumaha astronot salamet tegangan diplomatik di rohangan

How astronauts survive diplomatic tensions in space
Kumaha astronot salamet tegangan diplomatik di rohangan (via AFP)

Sedengkeun Amerika Serikat jeung Rusia traded sangsi minggu ieu dina krisis burgeoning leuwih Crimea, astronot ti boh bangsa mawar di luhur discord dina ratusan daerah anu ditangtayungan pikeun ngamumule tutuwuhan jeung sasatoanana maranéhanana mil ti Bumi. Para ahli nyebutkeun ningkatna tegangan pulitik jeung ékonomi ...

Enhanced by Zemanta