pamingpin Great teu ngalakukeun hal eta sadaya sorangan

Great leaders don’t do it all on their own

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “pamingpin Great teu ngalakukeun hal eta sadaya sorangan - naha mayar eta jadi loba?” ieu ditulis ku Stefan Stern, pikeun theguardian.com dina Senén 21 Désémber 2015 13.21 UTC

Saha nu di muatan tina kareta Virgin clattering? teu Sir Richard Lesmana. Manéhna ayakeun drive kareta nu atawa flies pesawat atawa flicks switch dina TV kabel Anjeun atawa bank duit dina akun Virgin Anjeun. Tapi ménta mana wae punter anu "ngalir" pausahaan jeung nyaho naon jawaban bakal: grinning nu, bloke bearded dina quirky jumper atawa fancy-pakéan outfit.

Urang sadaya complicit, perpetuating mitos tina kapribadian solo kumaha bae menata unggal aspék tina korporasi vast. analis Financial, akademisi, shareholders, pagawé, wartawan - urang fixate dina identitas CEO nu. "Bisa Marc Bolland ngahurungkeun Marks & Spencer kira-kira?"Urang nanya. "Badé Paul Polman transformasi Unilever?"Di handap ieu mangrupakeun teu patarosan bener pisan wijaksana.

ganjaran kaleuleuwihan di luhur, disorot deui minggu kamari ku laporan ti Chartered Institute of Kepegawaian sarta Development (CIPD), nguatkeun pamanggih nu CEOs nu "lain", a breed eta. Ieu jarang bener. Keur unggal luar biasa, pamingpin disetir anu mantuan mawa ngeunaan parobahan gedé, aya puluhan pangurus biasa jeung birokrat keur mayar gaji hebat pisan. Teu aya éra dina keur administrator alus atawa birokrat. Urang kudu boh. Tapi bari maranéhanana bisa narima bungkusan bayar gigantic, maranehna moal merta geus earned eta.

Hasil tina survey CIPD némbongkeun kumaha ngaruksak bisa mayar bos jadi loba leuwih ti everybody sejenna. Genep kaluar 10 pagawé ceuk maranehna ngarasa demotivated ku gap vast di bayar; 70% ceuk bayar eksekutif teuing luhur sacara umum, sanajan ngan 44% ceuk nu boss di bisnis husus maranéhanana ieu meunang teuing; leuwih ti satengah ceuk nu reputasi bisnis urang ieu keur disiksa ku kaleuwihan.

Mitos kapamingpinan ogé sustained ku notions populér ngeunaan dunya olahraga. pamingpin undoubtedly ngalakukeun perkara. Leuwih atawa kurang pamaén Chelsea sarua anu meunang Premiership usum pamungkas geus dipigawé woefully usum ieu. Jeung ngabalukarkeun utama runtuhna ieu sigana jadi sikep goréng antara sing sakuat, provoked ku saendeng jeung di kali paripolah pikaresepeun maranéhanana ayeuna boss sacked, Jose Mourinho.

Tapi Mourinho tétéla succumbed mitologi sorangan, percanten hype nu manéhna punjul jeung memang infallible "hiji husus". peringkat pelatih olahraga, kumaha dominan, kumaha inspirational, kudu inget yén éta téh pamaén dina pitch anu meunang atawa leungit patandingan. Keur sakabeh nu kaméra TV tetep tetep dina dugout mana manajer diuk, jeung zum ka poto unggal kedutan réaksi emosi, pamaén ngalakukeun karya.

Naon maneh pamingpin alus ngalakukeun? Maranéhanana nyewa jalma sanggup, sarta anggap eta meunang asup jeung karya maranéhanana. Maranéhanana nyieun hiji rohangan nu staf maranéhanana bisa flourish. Maranéhanana utusan salaku loba nu jéntré. Maranéhanana konsentrasi énergi maranéhanana dina meunang kaputusan gedé katuhu. Ieu teu gampang jeung pantes kiridit. Tapi sabaraha?

FTSE 100 pausahaan, jeung advisers PR maranéhanana, sakapeung nyebutkeun yén "ngajalankeun" hiji pausahaan badag ngarupakeun tugas badag, jeung sorangan justifies a gaji gedé. Tapi salaku Sir Philip Hampton, tokoh bisnis seasoned jeung pupuhu pharma buta GlaxoSmithKline, ngawartoskeun High Pay Centre taun ieu nu bigness teu merta imply CEO nu pantes hiji ganjaran badag. "Nu leuwih badag sistem, leuwih sistim diitung, tinimbang jalmi di luhur eta,"Cenahna.

hiji No nyaéta indispensable. pamingpin Great sakapeung ngahontal hal anu luar biasa, jeung pantas maranéhanana (finansial) sukses. Tapi maranehna ampir kungsi ngahontal hal ieu sorangan. Steve Jobs, gaya balik Apple, teu téknolog a. Sir Alex Ferguson kungsi ngoleksi hiji gol pikeun Manchester United.

Bertolt Brecht, dina Patarosan sajak-Na tanya ku Gelut Anu berbunyi, tantangan sababaraha mitos inohong sajarah gede cara ieu:

"Nu ngora Alexander ngawasa India.
On sorangan?
Caesar ngéléhkeun nu Gauls.
Naha manéhna komo teu boga masak jeung manéhna?
Philip Spanyol wept lamun Armada-Na indit turun.
Naha teu saurang sejenna ceurik?
Frederick Tembok meunang Perang Tujuh Taun.
Anu sejenna meunang eta?
Dina unggal kaca meunangna a.
Anu asak hari raya celebratory?"

Urang sadaya dina ieu babarengan. Nu ngawengku boss. Maranéhanana bisa pantas meunang mayar leuwih ti sesa urang. tapi, pasti, teu jadi leuwih.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

29764 0