Google Kaca – Jalma Kahiji Ditewak

Google Glass – First People Arrested
arrests Wildwood filmed dina Google Kaca (via NJ.com)

WILDWOOD - Salah sahiji pasangan munggaran rébu urang ngagunakeun Google Kaca, téknologi wearable nu Sigana mah gelas, percaya manéhna kacatet dina scuffle umum kahiji jeung ditewak sareng alat dina boardwalk Wildwood dina 4 Juli, nurutkeun a ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali