Google Kaca 2.0: gambar kahiji muncul

Google Glass 2.0: first pictures emerge

Versi anyar komputer sirah-dipasang Google geus wangsit dina filing pamaréntah AS.


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Google Kaca 2.0: gambar kahiji muncul” ditulis ku Alex Hern, pikeun theguardian.com Salasa kaping 29 Désémber 2015 12.19 UTC

sanajan killing eta off dina awal taun ieu, Google geus wangsit vérsi anyar komputer wearable Kaca anak, aimed squarely di usaha perusahaan saperti Podomoro jeung manufaktur.

Dina filings jeung komisi komunikasi féderal American, sungut search ngabogaan diterbitkeun gambar kahiji alat redesigned, nu ayeuna ciri anu panangan foldable ngayakeun layar loba nu leuwih gede.

image sejen tina hardware Google Kaca anyar.
image sejen tina hardware Google Kaca anyar. Photograph: FCC / Google

resmi, Google geus teu dicaritakeun ayana alat anyar sacara, sanajan kanyataan yén relaunch perusahaan-fokus anak geus pangaweruh umum saprak Juli. Maranéhanana rumor ogé nyarankeun yen versi anyar Kaca diwangun jadi waterproof jeung keras maké, ogé nabrak tech ekspektasi kawas wifi leuwih alus, prosesor gancang, jeung ningkat kaméra jeung batré.

Nu pamungkas pausahaan geus ceuk dina urusan ieu anu Kaca ieu "lulus" ti posisi ékspérimén taun division panalungtikan X maju Google, jeung disimpen dina kadali Tony Fadell, manusa balik iPod jeung sayang pausahaan pinter-imah.

relaunch Nu bisa dituturkeun saterusna ku versi konsumen anyar. Tapi keur ayeuna, alat bakal aimed di konsumén bisnis anu mangtaun nilai saharita ti gaduh pintonan sirah-dipasang. Atra make-kasus di antarana bedah jeung manufaktur, mana aksés leungeun-Luncat ka layar alih-dikawasa bisa pisan mangpaat. Re-launching kana lingkungan bisnis oge bakal ngidinan pausahaan pikeun nyegah ngabogaan pikeun nyanghareupan loba isu ngalaman ku pamaké konsumen, utamana nu masalah privasi sparked ku maké kaméra sirah-dipasang di tempat umum.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010