Google debunks mitos populér ngeunaan Kaca

Google debunks popular myths about Glass
Google Glass OOB Experience 27126

Google Kaca OOB Pangalaman 27126 (kiridit Photo: tedeyt nu)

AUGMENTED kanyataanana EYEWEAR Google Kaca geus diolah unfairly, atawa jadi désainer anak mikir, jeung redress kasaimbangan Google geus debunked nu “Sapuluh Mitos Top” tentang éta.

carita 1 – Kaca nyaéta selingan pamungkas ti dunya nyata. Nurutkeun Google, “Kaca pareum sacara standar sarta ngan dina lamun hayang jadi.” Istilah sanésna, éta ukur dina waktu éta dina sahingga moal ngaganggu anjeun, kajaba hancana.

carita 2 – Kaca sok dihurungkeun tur ngarekam sagalana. Google ceuk, “Kaca teu dirancang keur atawa komo sanggup sok di rekaman (batré moal lepas leuwih panjang batan 45 menit saméméh perlu muatan).” Ieu masih bakal nice lamun aya lampu beureum nu datang atawa hal sanajan, teu ngalakukeunana eta?

carita 3 – Kaca penjelajah aya téknologi-worshiping geeks. Google ceuk penjelajah anak, atawa testers béta, ngasupkeun “kolot, patugas pemadam kebakaran, zookeepers, brewmasters, siswa film, wartawan, jeung dokter.” Ogé ngaku yen Kaca ngajadikeun maranehna make teknologi kurang “sabab geus ngagunakeun leuwih éfisién”. Simkuring bener teu yakin naon nyieun tina pernyataan nu, jadi urang gé ngadagoan tur tingal lamun kolotna, patugas pemadam kebakaran, zookeepers, brewmasters, siswa film, wartawan, jeung dokter nu kahiji dina daptar dina poé peluncuran.

carita 4 – Kaca geus siap keur waktu perdana. Google ngingetkeun urang yén ieu téh alat prototipe jeung nu “di masa anu payun, prototipe dinten ieu bisa kasampak kawas lucu ka urang salaku nu hapé ti pertengahan 80s.” teu, Google. Teu mangsa nu bakal datang, ayeuna.

carita 5: Kaca teu pangakuan raray (jeung hal dodgy séjén). Google ceuk eta teu. Alright, eta teu. Henteu acan.

carita 6: Kaca nyertakeun panon anjeun(s). Google ceuk layar sabenerna luhureun panon katuhu. Lamun urang hayang jadi pedantic we kukituna disebutkeun yen éta hiji pasangan gelas jadi tangtu eta nyertakeun panon, tapi urang moal.

carita 7 – Kaca anu alat panjagaan sampurna. Google seemed pikeun manggihan ieu sangar lucu. eta ceuk, “Lamun batur hayang cicingeun ngarekam anjeun, aya loba, kaméra leuwih hadé kaluar aya ti salah sahiji nu Anjeun maké conspicuously dina beungeut anjeun jeung nu hurung unggal waktu anjeun méré paréntah sora, atawa pencét tombol a.” Cukup adil.

carita 8 – Kaca ngan pikeun maranéhanana cukup bencong ka mampuh eta. Aya gosip yén alat rengse bakal ngarugikeun nyata kurang ti hadir $1,500 harga. Tapi Google ceuk sababaraha diangkat duit meuli ngaliwatan Kickstarter jeung Indiegogo. Naon, nyaan? Arurang bade nyoba ngangkat duit keur fridge anyar pikeun kantor.

carita 9 – Kaca ieu ngalarang… di mana bae. Google warned, “Ngan tega dina pikiran, bakal-jadi spanduk: Kaca bisa napel lenses resép, jadi merlukeun Kaca bisa dipareuman meureun loba aman ti maksa urang titajong ngeunaan ambing dina kamar locker.” Nunjukkeun yen urang geus geus geus urang keur ditahan pikeun maké Kaca bari nyetir jeung dilaksanakeun ku FBI keur piracy film, urang saena cara lila balik.

carita 10 – Kaca nandaan tungtung privasi. Google nunjuk kaluar nu urang mikir kaméra, kaméra video jeung cellphones sadaya dibéré ahir privasi, tapi dina kanyataanana, jeung sakali maranehna jadi lumrah, salempang maot turun. titik ahir ieu brings urang urang Internét tina ieu Hirup debat.

INQUIRER ieu ngajalankeun debat saminggu ieu dina naékna tina Internét tina Things anu powering perkembangan téknologi wearable. Urang remen ngadéngé pintonan Anjeun dina naha Internét tina ieu Hirup bakal maehan privasi, atawa naha data pamaké dikumpulkeun ku alat pinter bakal adequately ditangtayungan.

sumber: INQUIRER The

Enhanced by Zemanta