klaim waterproof Galaxy S5 nunda ka uji

Galaxy S5 waterproof claims put to the test
klaim waterproof Galaxy S5 nunda ka uji (via nu Inquirer)

Samsung Galaxy S5 datang touting sertifikasi IP67, nu hartina loba kawas Xperia Z smartphone Sony sacara, ayeuna teh dirancang pikeun jadi tahan ngalawan lebu, pakait jeung paling importantly cai. Jeung sertifikasi IP67, Samsung ngaklaim Galaxy S5 bisa tahan ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali