Busa Gold pakeha Kawas The Real Thing Tapi Is 98 persen Air [Video]

panalungtik Swiss dipaké téhnik motong-ujung nyieun emas busa nu 98 persen hawa. Kumaha mangpaat bisa material ieu dina dunya nyata?

16665 0