Lima ti smartphone kantong-ukuran pangalusna

Five of the best pocket-sized smartphones

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Lima ti smartphone kantong-ukuran pangalusna” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com Salasa 17 November 2015 07.00 UTC

Taun ieu geus pangalusna can pikeun smartphone, jeung fitur leuwih hade dipake, desain leuwih alus sarta loba software ningkat. Tapi urang oge geus taun nu geus dibuktikeun pangalaman luhur teu boga biaya dollar luhur jeung smartphone alus teu kudu boga layar masif.

Di dieu mangrupakeun titingalian lima tina smartphone pangalusna aya nu moal manteng leungeun anjeun.

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact
Kaméra 23 megapiksel Sony Xperia Z5 Compact nyaéta Sony sacara pangalusna can. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Harga: £ 450

Flagship telepon leutik Sony sacara ngabogaan layar 4.6in dina kasus ci nu ngajadikeun eta nu smartphone leutik pangkuatna ayeuna aya. A scanner ramo gancang jeung akurat hides dina tombol daya di sabelah leungeun katuhu telepon, jadi teu aya kudu nunda jari anjeun dina hiji tombol imah pikeun muka konci alat Anjeun.

Kaméra 23 megapiksel-anyar Sony sacara pangalusna can, jeung arguably salah sahiji pangalusna sadia. Butuh kartu microSD pikeun nambahan gudang tambahan jeung telepon waterproof ka bojong 1.5m pikeun 30 menit, hartina lalampahan turun loo teu ahir dunya.

Tapi umur batre tilu poé anak nu fitur killer. Ieu langgeng smartphone luhur ahir pangpanjangna ayeuna sadia.

Putusan: a kuat, smartphone waterproof nu lasts tilu poe di antara eusian batre

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 review
ipis, cahaya sareng gancang: Samsung Galaxy sacara S6. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Harga: £ 375

Galaxy S6 nyaéta kahiji smartphone premium-rarasaan flagship Samsung sacara kalawan sadaya-logam jeung awak kaca, jeung hiji lengkah big up dina rarancang hartina ayeuna cocog kompetisi.

Ieu rarasaan smartphone panggancangna ayeuna aya, zipping antara aktip jeung blazing ngaliwatan kaulinan. It boga kamera gede 16-megapiksel anu antara anu pangalusna kaluar aya, a hebat 5.1in 2k layar, jeung éta thinner jeung torek ti pesaing anak.

A sensor sidik dina tombol imah unlocks telepon sarta bisa ngabuktoskeun kaaslianana pangmayaran. Hayu urang ogé meunang ngecas tampa kabel jeung batré cukup nempo anjeun ngaliwatan poé.

Putusan: nu panggancangna rarasaan smartphone nu ngan zips sapanjang

Apple iPhone 6S

Nu Apple iPhone 6S anyar.
Processor 70% Langkung gancang, anyar scanner print ramo - tapi umur batre goréng ngidinan nu 6S Apple iPhone turun. Photograph: Kiichiro Sato / AP

Harga: £ 539

Nu iPhone 6S nyaeta model 4.7in panganyarna ti Apple, jeung salah sahiji pangalusna smartphone leutik sadia. Ieu ciri jual pangbadagna nyaeta hiji layar nu sensitip pressure, nu ngidinan sapuan anyar jeung kamera 12 megapiksel anu bisa néwak Live Photos - Masih snaps digabungkeun jeung shot video pondok dina waktu nu sarua.

Awak logam ayeuna dijieun tina hiji aluminium harder nu ngurangan goresan. It processor nyaéta 70% leuwih gancang ti taun ka tukang. Scanner Toel ID sidik anyar Apple ampir sakedapan, bari Engine anyar Taptic anak ngahasilkeun feedback staccato béja gede.

Ieu downside pangbadagna nyaéta batré nu moal lepas sapoé, hartina Anjeun meureun bakal kudu ngeusi batre eta salila poé jeung sapeuting.

Putusan: telepon leutik gede ruined ku umur batre goréng

Google Nexus 5X

Nexus 5X.
No bloat dina Nexus 5X. Photograph: Justin Sullivan / Getty Images

Harga: £ 339

non-phablet andalannya panganyarna Google, nu Nexus 5X, nyaeta panerusna ka Nexus popular 5 ti 2013.

Cai mibanda layar 5.2in alus, nyaeta ipis jeung cahaya sareng salah sahiji smartphone kahiji pikeun ngajalankeun versi panganyarna tina Android 6.0 Marshmallow. telepon, dijieun ku LG for Google, ngalir Android cara buta search dimaksudkeun eta, tanpa bloatware jeung bakal meunang apdet software saméméh lain nanaon.

A sensor ramo gancang jeung akurat dina tonggong fits alami dina ramo indéks Anjeun pikeun muka konci telepon Anjeun tur authenticating pangmayaran. Ogé boga port USB tipe-C, hartina kabel bisa plugged di boh jalan nepi ka ngeusi batre. Batre lasts ngeunaan sapoé, tapi teu leuwih.

Kamera salah sahiji pangalusna di pasar jeung gampang pake pikeun nyengkram gambar gede.

Putusan: gancang, cahaya sareng bloat-bébas, cara Google dimaksudkeun eta

Motorola Moto G (2015)

Motorola sacara panganyarna Moto G.
waktu katilu untung ... Motorola sacara panganyarna Moto G. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Harga: £ 145

Motorola sacara generasi katilu Moto G nyaéta greatest can, jeung pangalusna smartphone sadaya-buleud keur dina £ 200.

Eta ngalir Android tanpa modifikasi, nyaéta snappier ti kompetisi jeung meunang dasar katuhu. Batré lasts poé alus, leuwih kalawan ngagunakeun cahaya, jeung asa alus sanajan keur noticeably kandel jeung bék plastik customizable.

Nu Moto G nyaéta waterproof ka standar IP67 atawa 1m cai pikeun 30 menit, nu hartina éta gé jadi rupa lamun teundeun ikon eta di mandi atawa neangan bray di hujan.

Kamera sanggup motret nembak luhur-rata tapi aya hiji slot kartu microSD for nambahan deui memori lamun 8 atawa 16GB diwangun-di teu cukup.

Putusan: kasaimbangan pangalusna biaya ngalaman sadia

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali