uji Facebook Snapchat-gaya timer destructing chat di Rasul

Facebook testing Snapchat-style self-destructing chat in Messenger

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “uji Facebook Snapchat-gaya timer destructing chat di Rasul” ditulis ku Alex Hern, pikeun theguardian.com dina Jumaah 13th November 2015 10.04 UTC

Facebook nyaéta tés Snapchat-gaya ngiles talatah dina aplikasi Rasul anak di Perancis, maturan pamaké kamampuh pikeun ngeset hiji talatah ka timer destruct jam sanggeus eta dikirim.

Kantun ngetok ikon hourglass dina aplikasi Rasul robah dina kamampuh, nu tetep aktip nepika nu dipareuman. Ieu kaca spion fitur di aktip olahtalatah séjén: Snapchat, contona, ngaluarkeun talatah sakali maca, bari Google platform chat nawarkeun kamampuh pikeun nyegah paguneman ti keur disimpen dina sajarah.

Dina hiji pernyataan ka Buzzfeed, nu kahiji dilaporkeun uji, Facebook ceuk: "Simkuring bungah ka ngembarkeun panganyarna dina garis ngalakonan produk pilihan fitur geared ka arah nyieun Rasul kalawan cara anu pangalusna pikeun ngahubung sareng jelema anu masalah paling.

"Dimimitian ayeuna, urang geus ngalakonan tes leutik di Perancis hiji ciri anu ngamungkinkeun urang pikeun ngirim talatah anu ngaleungit jam sanggeus maranéhanana geus dikirim. Ngiles talatah méré jalma pilihan sejen fun milih ti basa aranjeunna komunikasi dina Rasul. Urang kasampak maju ka dédéngéan eupan balik masarakat sabab méré eta hiji try. "

Ieu teu kahiji kalina Facebook geus experimented jeung olahtalatah ephemeral. pausahaan geus ruthlessly usaha meakeun rival - target acquisition jeung urut - Snapchat, launching no kurang ti tilu aktip saméméhna aimed di maturan alternatif di-imah ka layanan.

Dina 2012, "nyodok"Ieu famously disandi di saukur 12 poé, jeung ditawarkeun an ampir hiji-pikeun-hiji salinan pangalaman Snapchat. Tapi app ieu unpopular, jeung dua taun saterusna leuwih full-diulas rival diawalan dina bentuk "Slingshot".

Slingshot masih ditawarkeun nu olahtalatah ephemeral of Snapchat, tapi ditawarkeun sababaraha twists sorangan, utamana kamampuhan pikeun merlukeun poto dina mulang saméméh hiji talatah bisa ditempo. Jeung kawas Toké, masih sadia pikeun ngundeur dina App Store.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010