Komo TV Bisa Kumpulkeun Data On Anjeun, Thanks Pikeun Samsung

Samsung sacara Smart TV berpotensi bisa ngarekam naon anjeun nyebutkeun di kamar hirup jeung ngirim ka pihak katilu.

18871 0