Elton John Nikah pasangan longtime

Elton John to marry longtime partner

ikon Pop Elton John nyebutkeun manéhna baris dasi cangreud jeung pasangan David ngajangkepkeun nikah gay ayeuna Britania asli-Na geus legalized.

Artis luhur-jual ka Néglasari sacara “Dinten” nunjukkeun yen “urang gé ngalakukeun hal eta pisan quietly.”

“Tapi urang bakal ngalakukeun hal eta jeung bakal kasempetan joyous,” John ditambahkeun.

pasangan, anu miboga dua anak babarengan, diasupkeun kana partnership sipil dina 2005.

A hukum bersejarah legalizing nikah sarua-kelamin nyandak pangaruh di Inggris jeung Wales dina Saptu, tahap ahir dina gelut lila for sarua hukum pikeun gays jeung lesbi.

partnerships Sipil geus legal aya saprak 2005.

“Aku pisan reueus Britania jeung hukum urang geus katempo datang kana ayana saprak urang geus babarengan,” John ceuk dina excerpts wawancara disetel ka hawa Senén.

“Pikeun panerapan ieu datang ngaliwatan nyaéta joyous, jeung urang kudu ngagungkeun eta. Urang kudu teu saukur ngomong, 'Oh, well urang boga partnership sipil. Urang keur teu bade nyusahkeun pikeun meunangkeun nikah.’ Kami baris meunang kawin.”

Ngajangkepkeun ngawartoskeun Las Vegas Review-Journal dina wawancara misah nu hiji upacara intim bakal lumangsung dina Méi.

“Jigana naon urang gé sugan aya indit ka kantor pendaptaran di Inggris dina Méi, jeung nyokot budak lalaki jeung urang, jeung sababaraha saksi,” publikasi nu dikutip manéhna salaku nyebutkeun.

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, Elton John Nikah pasangan longtime, ieu syndicated ti AFP sarta dipasang di dieu jeung idin. Copyright 2014 AFP. Sadaya hak disimpen

Enhanced by Zemanta