Nginum Kopi Bisa Ngurangan Risk Sunuh!

A ulikan anyar ku Harvard panalungtik nyebutkeun nginum 2-3 cangkir kopi per poé bisa ngurangan résiko bunuh diri ku 50 persen.

 

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali