'Hayam ti naraka’ sheds cahaya anyar dina dinosaurus manuk kawas

‘Chicken from hell’ sheds new light on bird-like dinosaur
'Hayam ti naraka’ sheds cahaya anyar dina dinosaurus manuk kawas (via AFP)

Nicknamed nu “hayam ti naraka,” spésiés karek dicirikeun tina dinosaurus feathered salaku jangkungna salaku manusa roamed Amérika Kalér sahenteuna 66 juta taun ka tukang, paleontologists ngumumkeun Rebo. Sareng hiji crest hen kawas dina sirah anak, suku lanky kawas hiji manuk onta ...

Enhanced by Zemanta