Meuli A Guide Gunung Sapédah

Buying A Mountain Bike Guide

Hal ieu bisa jadi bit hiji frustrating ogé waktu consuming lamun meuli bike gunung.

di handap, anjeun nimu sababaraha tips jeung hal jadi sadar samemeh anjeun iklas turun tunai jeung meuli bike gunung.

Nangtukeun harga Anjeun

Aya bener no limit salaku ka sabaraha duit Anjeun bisa méakkeun dina bike gunung anyar. Pikeun mantuan Anjeun nyimpen belanja Anjeun dina kontrol, Anjeun kudu angka kaluar naon range harga Anjeun jeung sabaraha Anjeun daék mayar keur bike anyar.

Sawaktos Anjeun meuli, Anjeun teu kudu meuli ti toko sudagar massa saperti Wal-Kemranjén. Anjeun tinimbang kudu ngarojong toko bike lokal Anjeun tur meunangkeun hiji bike leuwih hadé jeung layanan leuwih hadé.

Pananjung gaya Anjeun

Sadaya bikes gunung anu dirarancang kalayan sababaraha gaya tunggang beda jeung tipe rupa bumi dina pikiran. Anjeun bakal kudu angka kaluar naon tipe tunggang Anjeun bakal ngalakonan paling. tunggang lemes, balap cross nagara, cruising gunung, atawa lift diakses Turun gunung hal Anjeun kudu angka kaluar. Pastikeun yen bike Anjeun milih fits gaya pribadi Anjeun jeung teu staf dijual sacara.

gantung Full atawa buntut teuas

Lamun Anjeun bisa mampuh eta, a bike gantung gunung full sok patut meuli. A buntut teuas, tanpa gantung pungkur, nyaeta beurat loba torek jeung pedal leuwih éfisién, sanajan suspensions full nawarkeun leuwih kanyamanan jeung kontrol leuwih alus sakabéh. Anjeun bakal hayang nyieun kaputusan nu dumasar kana range harga Anjeun, gaya tunggang, jeung tipe rupa bumi Anjeun bakal jadi tunggang dina paling.

Pananjung paporit Anjeun

Ngabandingkeun bikes gunung komponén ka komponén anu ampir teu mungkin, salaku aya jauh loba teuing kombinasi sadia. Cara pangalusna pikeun indit ngeunaan ngalakonan ieu manggihan sababaraha komponén anu pangpentingna ka anjeun jeung mastikeun sesa atawa minimums digolongkeun dina lingkup harga Anjeun. Anjeun tiasa mimitian ku garpu mangka kasampak di roda jeung derailleur pungkur.

Penjualan jeung musim

Salila taun, harga bikes gunung bisa turun naek cukup bit a. Spring ngaliwatan usum panas nyaéta usum meuli utama. Lamun Anjeun bisa ngadagoan nepi ka harga katuhu Pops nepi, normal dina ragrag jeung usum tiris, Anjeun bisa nyimpen sababaraha ratus rebu. Loba toko bike oge bakal nawarkeun diskon atawa asesoris séjén lamun meuli ti eta.

Pananjung hiji dealer alus

Pananjung hiji dealer bike alus leuwih penting ti manggihan harga pangalusna. You should always find a dealer that cares more about selling you a great bike than selling you a high priced one. A great dealer will have a clean repair shop and give you the impression that you can really trust them.

Test ride

You should test ride as many bikes as you can within your price range and riding style.

You’ll find that some bikes will feel right, while others won’t. The more bikes you can test drive, you better you’ll understand what works and what doesn’t.

Doing the research

Product reviews and bike reviews are some of the best ways to find out about a mountain bikes reliability and overall performance. You should always look at what other owners and reviews think about a bike before you make that final purchase.

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali