Nu brains tina Jalma guligah Dupi ngarasa Dunya béda

The Brains of Anxious People May Perceive the World Differently

A ulikan anyar nunjukeun yen urang jeung karusuhan kahariwang generalized eling Label hal bahya salaku ancaman, nu bisa ngawula ka salajengna kahariwang maranéhanana. papanggihan ieu dikaluarkeun minggu pamungkas dina jurnal Biologi Wayah.

Psikolog ngakuan sababaraha bentuk kahariwang klinis. Nu paling umum nyaéta gangguan kahariwang generalized, atawa Gad, nu urang remen ngarasa pisan hariwang atawa guligah komo lamun eta jigana kawas aya nganggur salempang ngeunaan.

Baca Pasal Full

Artikel nu patali