Brad jeung Angelina pikeun pindah ka S.Africa pikeun film anyar

Brad and Angelina to move to S.Africa for new film

karajaan pasangan Hollywood sacara Brad Pitt jeung Angelina Jolie bakal pindah ka Afrika Kidul taun ieu bari Pitt hade dina film anyar, media lokal dilaporkeun Jumaah.

wae, anu miboga genep barudak babarengan, geus disewa imah di Johannesburg suburb upmarket of Sandhurst pikeun $7,600 sabulan, nu Afrikaans-basa koran gambar HR, citing sumber aub dina deal rental swasta.

pasangan bakal hirup di Afrika Kidul sedengkeun Pitt hade dina film anyar jeung aktor babaturan George Clooney, nurutkeun kabar.

Eta mah can écés iraha wae bakal sumping atawa lamun barudak maranéhanana bakal datang teuing.

Harga rental nyaéta unusually luhur ku standar Afrika Kidul, sanajan sipat dina ngajual suburb keur $1 juta ka luhur.

Eta moal pasangan sacara kahiji tetep di wewengkon. Maranéhanana ngumbara ka kota Swakopmund di sabudeureunana Namibia dina 2006 mana Jolie ngababarkeun anak biologis kahiji maranéhanana, putri Silo Jolie-Pitt.

Dina waktu pulisi Namibian jeung pangawalna swasta dipasang kaamanan ketat ka tameng eta tina panon prying.

nagara saterusna ditawarkeun orok gadis Namibian kawarganagaraan.

Afrika Kidul geus jadi hiji tujuan beuki populér pikeun pucuk film Hollywood, hatur nuhun ka landscapes picturesque sarta waragad produksi comparatively low.

sumber industri film lokal éta bisa Jumaah pikeun mastikeun proyék upcoming Pitt sacara.

sumber: afp.com

Enhanced by Zemanta