Bose QC35 Wireless headphone Review

Bose QC35 Wireless Headphones Review
Gemblengna Score5
  • Nu Bose QC35s teu sampurna. Kurangna tombol lagu skip dedicated jeung pamakéan hiji stop kontak 2.5mm tinimbang standar industri 3.5mm nu irritating.

Nu headphone Bluetooth anyar ti Bose Cicing kaluar dunya ribut kira-kira Anjeun sarta eusian pikiran anjeun jeung musik amis, tanpa kudu keur kawat


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Bose QC35 headphone nirkabel: noise saukur unrivaled canceling” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com Salasa 21 Juni 2016 06.00 UTC

Bose headphone anu diayakeun nepi salaku standar emas pikeun canceling noise aktif jeung paménta premium pikeun eta. Tapi bisa model QC35 anyar pausahaan AS sacara, kahiji Bluetooth headphone noise-canceling anak, hirup nepi ka ekspektasi?

Eunteung gambar tina QC25

Bose review qc35
Nu headphone melu up for perjalanan atawa datar pikeun pas dina kasus a. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu QC35s nu dasarna pasangan QC25s jeung Bluetooth di antarana, jeung ti luar éta hésé nyaritakeun dua eta kajaba nyaho naon nu ditéang: maranéhanana geus warna rada beda - sadia di polos hideung atawa pérak tinimbang dua nada warna - jeung cup katuhu geus tilu tombol control, an LED jeung slot microUSB.

cup ceuli kenca ngabogaan port 2.5mm headphone, nu hartina bisa dipaké salaku headphone kabel jeung atawa tanpa noise canceling dina, tapi anjeun bakal kudu make kabel kaasup atawa meuli 3.5mm ka 2.5mm adapter.

Nu QC35s ngarasa solidly diwangun. Pita adjustable ngarasa awét, salaku carana headband luhur, katutupan di pleather jeung Pad chamois kawas lemes ngalawan sirah. Nu cangkir ceuli anu dipangkas jeung hampang lemes-pleather bari jero ieu contoured jadi sits off ceuli.

Maranehna sababaraha headphone paling nyaman jeung nice-to-ngagem mah geus geus pelesir ka ditunda. Maranéhanana beuratna 310g, tapi teu ngarasa beurat teuing, cicing dina sirah Anjeun sareng betah jeung teu pindah kira-kira lamun leumpang, bari teu putting tekenan undue mana wae hiji titik dina sirah anjeun. Tuntas encapsulate Ceuli Anjeun tanpa noel eta, tapi relatif ci jeung halus for ulin headphone leuwih deui-ceuli.

Maranéhanana ogé melu up for angkutan, jeung cangkir tilepan inline datar jeung headband ka cocog kana kasus nu kawilang ringkes maranéhanana. Maranéhanana geus teu leutik lamun narilep, tapi cukup leutik teu nyieun eta burdensome dina bag a komuter urang.

Kadali jeung konektipitas

Bose review qc35
Nu cup ceuli katuhu teu sagalana, jeung tombol control, switch daya, microUSB stop kontak jeung NFC titik. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu cup ceuli katuhu mangrupa tempat sagala tindakan kajadian. Cai mibanda pasangan tombol volume flanking a pause / tombol muter. Aya no tombol skip dedicated lagu, nu saeutik nguciwakeun, tapi ganda atawa rangkep tilu mencet tombol muter reliably skips maju atawa mundur.

Nu cup ceuli katuhu ogé boga switch daya, nu nyintreuk ka posisi katilu pikeun nyimpen headphone kana mode papasangan, lamun kudu eta, nu eusina pikeun iPhone. Lolobana pamaké Android saukur kudu ketok smartphone maranéhanana dina titik NFC - deui dina ceuli cup katuhu pikeun masangkeun eta via Bluetooth.

Sambungan Bluetooth ka boh hiji smartphone jeung PC ieu batu padet dina sagala kaayaan, ngamungkinkeun kuring heran kira-kira kamar tanpa kaleungitan sambungan jeung kaluar di jalan sareng telepon dina saku mah tanpa masalah.

Kawas kalolobaan headphone Bluetooth nu QC35s bakal nyambung ka dua alat sakaligus, bakal meta salaku hiji headset kanggo telepon sarta bisa ngaktipkeun Google Ayeuna atawa Siri dina smartphone a. kualitas telepon ngaliwatan headset ieu cukup alus teuing.

Noise canceling jeung isolasi

Bose review qc35
Nu cup ceuli kénca ngabogaan port headphone 2.5mm pikeun ngagunakeun 2.5mm disadiakeun pikeun kabel 3.5mm tradisional. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Hal pangalusna ku jauh ngeunaan QC35s nyaeta putting eta dina karasaeun kawas jilbab tina tiiseun geus wafted leuwih anjeun, nyoplokkeun hubbub kasang tukang, naha di jalan, dina kareta atawa di kantor.

téknologi Bose sacara noise canceling, nu monitor sora asup ngagunakeun microphones jeung ngirimkeun gelombang sora tibalik ngagunakeun speaker pikeun ngabolaykeun kaluar sora saméméh hits kendang ceuli, ieu ceuk jadi pangalusna di bisnis. Hal ieu kacida efektif, sanajan arguably teu leagues nyanghareupan best of sésana. What is mil leuwih alus tinimbang headphone noise-canceling séjén mah kudu diusahakeun nyaeta meungpeuk pasip tina noise.

Bose pek the cangkir ceuli jeung sora nyerep bahan, nu mana, digabungkeun jeung aktif téknologi noise canceling, karya incredibly éféktif, blocking nu ngadadak, seukeut hurung nu noise canceling struggles jeung.

Aya no headphone hade sadia di moment pikeun daya sheer tina isolating anjeun ti dunya luar, nirkabel atawa disebutkeun, eta ti QC25s.

asup kaakal

Bose review qc35
Nu cangkir ceuli nu nyaman jeung nyadiakeun isolasi alus teuing ti dunya luar. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Kaéndahan nu isolasi alus teuing nyaeta musik bener bisa nyanyi di volume mana wae. Kuring manggihan sorangan konsistén ngadengekeun musik mah di jilid leuwih handap, nu hiji hal anu alus pikeun umur panjang tina dédéngéan mah.

Nu headphone disada gede. Sababaraha urang teu kawas cara produk Bose disada - aya pasti a "Bose sora" - tapi maranéhanana geus kasaimbangan gede, bass alus lamun diperlukeun jeung separation gede antara sora jeung instrumén. Maranéhanana teu disada salaku alus minangka susunan audiophile-kelas £ 300 headphone kabel, tapi lolobana urang bakal cinta maranehna.

Maranéhanana pasti teu pasangan ketukan, tapi bisa ngahasilkeun bass bener cukup jero lamun kadorong. Hal paling impressive nyaeta yen aktif noise canceling teu mangaruhan kualitas audio,kawas dina loba headphone séjén nu sarupa.

umur batre

Bose review qc35
Jeung Bluetooth dina QC35s bakal outlast komo pangpanjangna tina journeys pesawat. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu QC35s cicing nepi ka ekspektasi muterna kira-kira 5% per jam dengekeun leuwih Bluetooth langgeng kurang 20 jam antara biaya lamun ngadengekeun leuwih Bluetooth, jeung deui lamun diwatesan ka sambungan kabel. Aya teu loba wireless headphone noise-canceling rechargeable nu panungtungan salami Bose di antara eusian batre.

Aya ogé hiji otomatis-sayaga nu mantuan manjangkeun umur batre sarta bisa micu sanggeus salaku saeutik salaku lima menit atawa salami tilu jam inactivity, atawa dipareuman lengkep. Hudang ti sayaga Anjeun ngan kudu nyorong salah sahiji tombol.

Nu headphone bisa terus dipaké nalika daya ngalir kaluar maké kabel kaasup, tapi maranehna teu disada cukup salaku alus. Maranéhanana nyokot ngan leuwih dua jam nepi ka pinuh ngeusi batre via microUSB.

observasi

  • Nu 2.5mm headphone stop kontak nyaéta irritating - hartina teu bisa ngan nyolok nu mana wae nu kabel headphone heubeul di
  • A switch daya dedicated téh jadi loba leuwih hade tinimbang ngabogaan tahan tombol daya pikeun 5 detik pikeun pindah eta dina atawa off
  • Nu headphone nyarita ka anjeun announcing persentase batre sareng alat disambungkeun dina ngamimitian luhur jeung lamun alat keur nyambungkeun atawa megatkeun ngagunakeun teks pikeun sora
  • Sora basa Inggris bikang nyarankeun disada saeutik flirtatious, jeung uptick slight di ahir angka atawa aksara, nu ampir hurung kawas ceuk anak jeung kiceupan jeung seuri
  • sora ngajadikeun sababaraha pilihan panasaran - ngalampirkeun OnePlus nu 3 smartphone diumumkeun salaku O-N-E ditambah tilu
  • Aya hiji Android/ios app nu ngidinan Anjeun pikeun ngatur alat nu disapasangkeun, pindah off prompts sora, ngarobah ngaran headphone jeung ngatur otomatis otomatis-sayaga

Harga

Nu Bose QC35 ngarugikeun £ 290, nu ngajadikeun eta £ 40 leuwih ti QC25 kabel, £ 160 leuwih ti SHB9850NCs Philips, £ 100 leuwih ti Plantronics BackBeat Pro, £ 70 leuwih ti Sony h.ear dina Wireless NC headphone, tapi £ 9 murah batan Kakatua Zik 2.0 headphone jeung £ 90 murah batan Sennheiser wawaran Wireless.

Putusan

Nu Bose QC35s teu sampurna. Kurangna tombol lagu skip dedicated jeung pamakéan hiji stop kontak 2.5mm tinimbang standar industri 3.5mm nu irritating.

Tapi maranéhanana niggles leutik nu jauh outweighed tapi noise hebat pisan canceling jeung isolasi, kanyamanan jeung sora alus teuing. Maranéhanana geus mahal pikeun headphone non-fashion, jeung maranehna bisa jadi teu make kasampak kawas Dr Dre, tapi maranéhanana geus patut unggal Penny lamun pasuliwer ku angkutan umum, bajoang pikeun konsentrasi dina kantor rencana kabuka, ngapung di mana waé atawa sakadar hayang saeutik karapihan jeung tenang dina kahirupan anjeun.

Nu Bose QC35s nu noise pangalusna canceling headphone duit bisa meuli ayeuna, jeung arguably anu pangalusna Bluetooth headphone teuing. Maranéhanana geus cemerlang. Naha urang geus ngadagoan lila maranehna, duka henteu terang.

Naros: pangalusna-di-kelas noise canceling jeung isolasi, umur batre gede, sora gede, sreg, melu keur angkutan, Bluetooth, NFC, app manajemén santun

Kontra: 2.5mm port headphone, no dedicated lagu skip kadali

Bose review qc35
Ketok lambang NFC sareng telepon Anjeun pikeun papasangan instan. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali