hideung & Decker LST136 Performance High string Trimmer Review

Gemblengna Score4.5
  • Gampang beroperasi
  • umur batre santun
  • Performance
  • Hideung & Decker aya produk cukup dipake salaku mibanda sagala fitur ka motong jeung bentukna hadir jukut di pakarangan nu. Nu unit batré dioperasikeun moal nyieun loba noise ogé. Sakumaha anu kasebut gampang beroperasi unit, eta gampang ngalatih nepi worker nu. trimmer pisan merenah pikeun neukteuk jeung bentukna bagian intricate. Anjeun pasti baris nyieun paling ti investasi nu. Anjeun kudu ngaliwatan produk séjén di kategori sarua ku kituna anjeun bakal nyieun pilihan katuhu dumasar kana fitur sadia.

Hal ieu pisan diperlukeun pikeun ngajaga kebon rutin. Dina prosés ieu rupa-rupa pakakas jeung equipments dipaké. Dina raraga pikeun motong jukut di lokasi intricate saperti tembok jeung fountains, design alat sacara kudu méré Anjeun kalenturan utmost. Anjeun kudu bisa ngagunakeun alat di rupa speeds. Lamun anjeun bakal boga kalenturan maximum, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun bentukna taman dina cara saperti nu bakal ngarasakeun keindahan endah. Ku nyoplokkeun kabéh weeds jeung shaping nu leuwih gancang manan di jangkung katuhu, Anjeun bakal nyieun kalolobaan rohangan luar. hideung & Decker LST 136 bisa mantuan Anjeun dina urusan ieu sabab boga nanaon katuhu trimming, edging jeung penanganan parameter.

Fitur

Hideung Decker LST 136 geus aci lempeng. Hal ieu bisa saimbang otomatis jeung responsiveness pohara luhur. Anjeun tiasa motong jukut cukup gampang komo di lokasi heureut saperti tembok, fountains jeung tangkal. Anjeun tiasa ngaéksekusi pakasaban di laju gede jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong di garis nangtung. Nu 36 volt dipeunteun trimmers hadir kalawan aci lempeng. Beurat produk anu 7 pon kitu. Cai mibanda 0,065 "garis motong.

Nu trimmer bisa dipaké cukup confidently pikeun tujuan biasa. Hal ieu bisa dipaké pikeun motong jukut sanggeus kagiatan mowing biasa. Anjeun bakal bisa ngajaga ranjang kembang, trotoar jeung wates cukup gampang ku cara make rupa-rupa kadali dina unit.

mangpaat

Ieu téh gampang pikeun nanganan alat nu. Anjeun bisa ngamimitian garis anyar cukup comfortably. Kadali bisa dipaké gampang. Ieu téh gampang pikeun nanganan mesin. advancements Line bakal kajadian otomatis. unit delivers daya nu leuwih gede motong ku kituna anjeun bakal bisa nganteurkeun pakasaban dina manner efisien. Anjeun bisa ngaluyukeun daya atawa runtime salaku per sasuai ka nu Anjeun. Aya réaksi dicampur ti nu. Nu daya batre kudu ditingkatkeun ku kituna pamaké baris sanggup ngoperasikeun trimmer jam lila. Ieu téh jauh leuwih alus batan cutter gas salaku pangropéa bakal pohara luhur jeung cutter gas.

Naros

  • Ieu téh gampang beroperasi
  • Gampang pikeun ngamimitian mesin
  • Ieu méré umur batre santun
  • Cahaya dina beurat
  • alat ngabogaan kakuatan cukup pikeun ngalakukeun cahaya ka jobs sedeng

Kontra

  • No garis dual
  • Hadir kalawan ngan hiji batré
  • Jalur bisa snap lamun kamajuan string

Klik di dieu pikeun Checkout Hideung & Decker LST136

 

 

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali