smartphone pangalusna 2019

Best smartphone 2019

iPhone, Huawei, Samsung sarta OnePlus dibandingkeun jeung rengking


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “smartphone pangalusna 2019: iPhone, Huawei, Samsung sarta OnePlus dibandingkeun jeung rengking” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Senén 10 Juni 2019 05.47 UTC

Perlu smartphone anyar tapi teu nyaho nu salah teh pisan pangalusna? Di dieu hiji pituduh ngabandingkeun smartphone luhur-tungtung ayeuna ti Apple, Samsung, Huawei, OnePlus jeung nu lianna pikeun pitulung Anjeun nyokot handset pangalusna keur anjeun.

Aya geus pernah geus waktu hadé meuli smartphone andalannya anyar kalawan loba héndsét kualitas sadia dina rentang lega harga ti kantos sateuacan. Naha prioritas anjeun hirup batré dua poé, kinerja kaméra hebat atawa layar spektakuler, aya nyatu milih ti.

Buku Guardian meuli urang ieu smartphone luhur-tungtung ieu dimutakhirkeun pamungkas dina 10 Juni 2019, tur ngagambarkeun model pangalusna sadia wanoh. Salaku model anyar dileupaskeun sarta dites, Buku ieu bakal diropéa pikeun pitulung anjeun milih telepon andalannya katuhu pikeun anjeun.

Wilujeng sumping di salah sahiji Panungtun anyar meuli urang nu Guardian urang. Artikel ieu ngagambarkeun ratusan jam tina uji coba ku pangarang ka mawa babarengan daptar succinct produk atawa jasa jadi anjeun bisa nyokot tina pangalusna sarta malire sésana dianjurkeun tanpa ngabogaan do jam panalungtikan sorangan.

Sedengkeun Guardian bisa earn komisi leutik ti barang meuli liwat Tumbu affiliate, item diulas dina Buku kieu meuli urang geus diuji sarta kaasup tanpa pangaruh tina sagala pangiklan atanapi prakarsa komérsial.

pangalusna sakabéh: OnePlus 7 pro

RRP: £ 649 / $669

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - OnePlus 7 pro
nu OnePlus 7 Pro ngabogaan masif, layar anca, teh telepon panggancangna-perasaan ku mil sarta ngabogaan di-tampilan scanner sidik kompetisi-teunggeulan.
Photograph: Samuel Gibbs / The Guardian
Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

The superphone panganyarna undercuts kompetisi dina harga bari maturan pangalaman hadé ampir unggal jalan bermakna. nu OnePlus 7 Pro teh teguh urang pangbadagna acan ku monster 6.67in layar QHD + AMOLED, nu arguably nu pangalusna dina telepon wae. Ieu ngalir dina laju Anyarkeun of 90Hz - dibandingkeun kalawan 60Hz pikeun kompetisi - nu ngajadikeun sagalana ti ngagulung ngaliwatan béréndélan mun smashing ngaliwatan kaulinan super slick.

layar keur ujung-ka-ujung di unggal arah teuing, kurang naon intrusions ku notches plaguing saingan salaku kaméra selfie geus dipindahkeun ka modul motorized yén Pops kaluar tina luhureun telepon lamun diperlukeun.

Speed ​​nyaeta nami kaulinan. nu OnePlus 7 Pro teh panggancangna-perasaan smartphone ku mil. Bagian tina éta téh versi unggulan sungut ngeunaan Android 9 Pai disebut OxygenOS, nu dina tara kalawan Google dina piksel, jeung lianna nyaéta hardware luhur-of-nu-garis.

Cai mibanda Snapdragon panganyarna Qualcomm urang 855 processor, sahenteuna 6GB RAM na 128GB gudang. Tapi gudang nu oge leuwih gancang ti saingan ngagunakeun standar UFS3.0 anyar, jeung bédana dina poé-ka poé pamakéan anu palpable.

Komo scanner sidik di-tampilan optik teh pangalusna dina bisnis nu, ngéléhkeun éta dina Huawei P30 Pro sarta cocog sensor kapasitif tradisional pikeun speed.

Sistem kaméra triple dina patandingan deui saingan ngagabungkeun hiji utama 48MP, a 16MP ultra-lega sudut sarta hiji kaméra telephoto 8MP. Eta moal bisa ngéléhkeun P30 Pro, tapi cocog atawa ketukan sésana on jéntré tur utiliti.

hirup batré téh alus, tapi teu Huawei-teunggeulan. Eta biaya bener gancang ngagunakeun sistem WarpCharge OnePlus urang, Tapi aya henteu ngecas tampa kabel, nu éra. Éta cai tahan ka extent sababaraha, tapi teu boga hiji rating IP. Cai mibanda rojongan dual-sim dina paling pasar teuing.

nu OnePlus 7 Pro ogé asalna dina versi 5G teuing, nu single-sim wungkul tapi geus ukuran sarua, beurat jeung kinerja salaku 4G-hijina Vérsi sarta geus sadia éksklusif ti ee di Inggris dimimitian di £ 170 ku 24-bulan £ rencana 59 / bulan.

Naha anjeun kudu dibeuli?

Layar unrivaled, speed sheer jeung scanner sidik di-tampilan, digabungkeun jeung slick OxygenOS, nyieun tugas sanajan mundane kabagjaan hiji. The OnePlus masif 7 Pro téh paling pasti aya manteng kana pamakéan, tapi mangrupa pembuatan manteng patut

Toko lamun: rék anu pangalusna sarta panggancangna pangalaman superphone

Ulah meuli lamun: anjeun teu hoyong manteng ka sapertos anu telepon badag

ios pangalusna: Apple iPhone jingjing

RRP: £ 999 / $999

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - jingjing iphone
pangleutikna iPhone anyar Apple oge kombinasi best of kakuatan, ukuran, layar tur kaméra.
Photograph: Samuel Gibbs / The Guardian
Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Pangalusna iPhone teu pangbadagna atawa paling mahal. IPhone jingjing ngagabungkeun hiji stunning, alus-ukuran layar 5.8in, awak jeung luhur-kiyeu kinerja svelte kana pakét paling pikaresepeun ti Apple ka tanggal.

Apple raray ID teh pangalusna Sistim pangakuan raray dina bisnis nu, sistem dual-kaméra dina tonggong geus alus teuing, sakumaha anu kinerja prosesor A12 Bionic jeung sistem navigasi gesture kelas-ngarah tina ios, nu geus diganti tombol ngarep iPhones of yore.

Anjeun ogé dina garis pikeun kira lima taun apdet sofwer, nu dipikaresep sahenteuna dua leuwih ti sagala merk sejen tina telepon. IPhone jingjing nyaéta logam jeung sagelas sandwich, sarta baris lagu andalan kawas kompetisi nalika turun, tapi sisi stainless steel sarta gelas deui exude ngarasakeun méwah teu loyog ku telepon lianna. Sedih paling bakal nempatkeun eta bisi a.

The downsides pangbadagna nyaéta hargana, nu di £ 1.000 kamungkinan nyata leuwih ti kompetisi, tur hirup batré, nu ukur manages ngeunaan hiji poe pamakéan sedeng. IPhone jingjing boga ngecas nirkabel sarta ngarojong gancang ngecas via USB-C sambungan kabel kilat, tapi ngan kapal ku carjer slow dina kotak nu. kinerja modem sélular na oge moal jadi alus sakumaha pesaing, berjuang langkung tetep sambungan data 4G digawé di wewengkon congested, utamana dibandingkeun kalawan mate di 20 pro.

Naha anjeun kudu dibeuli?

Lamun nuju dikonci ka ios, atanapi hoyong sinyalna software pangpanjangna update, lajeng iPhone jingjing anu pangalusna Apple smartphone Anjeun bisa meuli (teu pisan jauh balik mate di 20 pro sakabéh), berkat kombinasi miboga ukuran, kamera, kamampuhan tur ngarasakeun mewah.

Toko lamun: rék iPhone pangalusna

Ulah meuli lamun: anjeun teu hayang méakkeun £ 999 atawa hayang make Android

Pangalusna Android leutik: Samsung Galaxy S10

RRP: £ 799 / $899

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - Samsung Galaxy s10
A badag, layar geulis dina telepon leutik, Galaxy S10 nyaéta titik amis dina garis smartphone andalannya Samsung urang.
Photograph: Samuel Gibbs / The Guardian
Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Lamun hoyong amis-titik antara badag a, layar stunning tur ukuranana telepon leutik éta gampang cecekelan na pas dina kantong a, éta Galaxy S10.

The 6.1in layar QHD + AMOLED ku kiyeu liang-punch leutik dina luhur katuhu nyaéta salah sahiji pisan pangalusna dina pasar jeung cukup badag sangkan paling of aktip sarta pilem kasampak hébat.

Leutik bezels kabeh buleud make telepon geulis ci dibandingkeun saingan, tur éta lampu teuing. Ieu masih sagelas jeung logam sandwich, nu hartosna Anjeun bisa peryogi hal pikeun ngajaga ngalawan ragrag.

Sensor sidik ultrasonic dipasang dina tampilan nu gawéna ogé, najan éta euweuh nu panggancangna dina pasaran.

software Hiji UI anyar Samsung urang, dumasar kana Android 9 kueh pastel, mangrupakeun kabisat badag dina nyieun telepon badag gampang pamakéan, putting hal nu kudu touch ka arah handap layar tur informasi ka arah luhur. Samsung oge mere Anjeun pilihan kenop navigasi tradisional atawa sapuan gesek.

Anjeun kudu ningali sabudeureun tilu-taun rojongan software ti Samsung, najan parusahaan anu mindeng slow pikeun nganteurkeun badag apdet Vérsi Android.

Kaméra triple pungkur mangrupakeun salah sahiji pangalusna ngamungkinkeun Anjeun pikeun zum tina 0.5 ngaliwatan 2x, na di ka 10x zum hibrid. Eta moal ngéléhkeun Huawei P30 Pro, tapi ngajaga up kalawan sésana. Kaméra selfie pokes lempeng najan layar tur mangrupakeun salah sahiji pangalusna dina pasaran.

Performance téh alus, Tapi hirup batré teh S10 urang salah kelemahan. Bakal lepas hiji poe pamakéan tapi moal leuwih. Aya duanana sambungan kabel na ngecas gancang nirkabel ka luhur nepi salila poé sarta fitur dibagikeun kakuatan nirkabel kabukti telepon kana hiji carjer nirkabel ad-hoc pikeun alat nu sejen.

Naha anjeun kudu dibeuli?

nu gedé, layar geulis dina telepon comparatively leutik teh titik jual utama, tapi kaméra alus, kinerja sarta nuhun pitulung teuing

Toko lamun: rék kasaimbangan best of layar badag tur telepon leutik

Ulah meuli lamun: rék hirup batré cemerlang

kaméra pangalusna: Huawei P30 Pro

RRP: £ 899

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - huawei P30 pro
The Huawei P30 Pro boga TV gede, layar geulis, hirup batré panjang sarta kaméra game-ngarobah kalawan istiméwa kinerja low-lampu, 5x zum optik sarta nepi ka 50x zum digital.
Photograph: Samuel Gibbs / The Guardian
Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Kaméra pangalusna dina telepon a teh Huawei P30 Pro ku sababaraha margin. No telepon lianna nyadiakeun salaku kombinasi komprehensif sakumaha kaméra ngabuburit quad anyar Huawei urang.

Kaméra sudut 20MP 0.6x ultra-lega nyaeta senang, kaméra utama 1x 40MP nyaeta terrific na ayeuna teh ngagabung ku kaméra optik zum periscopic 5x anyar nu meunang nu ngadeukeutan ti sagala smartphone séjén. Lamun lima kali magnification éta teu cukup, aya hiji unggulan 10x zum hibrid on luhur lajeng a zum digital sagala jalan nepi ka 50x. A 3D jero-sensing waktos-of-hiber rounds sensor kaluar modul dina tonggong.

tingkat luar biasa tina zum kumisan, nu P30 Pro ogé boga prestasi low-lampu game-ngarobah éta instan kabukti wengi kana dinten tanpa ngabogaan ngadagoan sababaraha detik ti newak.

Sesa telepon unggulan teuing kalawan stunning pilihan warna. The badag 6.47in FHD + boléd mangrupa salah sahiji pangalusna, ku kiyeu leutik dina luhur ngandung kaméra selfie na bezels langsing sagala-buleud. Edges melengkung tetep lebar telepon ka hiji lega 73.4mm sempit, hartina eta nu masih relatif manageable sarta gampang wield dinten-ka poé utamana dibandingkeun jeung OnePlus 7 Pro atawa iPhone jingjing Max.

Dina layar sensor sidik optik nyaéta kadua ngan ka OnePlus 7 pro urang. Huawei urang luhur-kiyeu Kirin 980 processor, 8GB RAM na 128GB gudang, nyadiakeun kinerja hébat sarta batré anu bakal lepas sabudeureun dua poé. Tambah ngeusi nu panggancangna sarta boga ngecas nirkabel sarta babagi kakuatan.

Huawei urang dirobah Android 9 kueh pastel, EMUI 9.1, nyaeta kacida customizable sarta boga nyatu fitur tapi bisa jadi mun rasa dulur urang. Huawei ayeuna nyanghareupan sangsi ti AS salaku bagian tina perang dagang AS-Cina, nu mana ngajadikeun ka hareup na pasti. The P30 Pro kedah nuluykeun pikeun nampa apdet sakumaha normal, kumaha oge.

Naha anjeun kudu dibeuli?

kaméra kasebut game-ngarobah dina bermakna, cara teu gimmick-kaeusi, bari sesa telepon unggulan

Toko lamun: Anjeun hoyong kaméra pangalusna dina telepon hébat

Ulah meuli lamun: rék hiji telepon leutik atawa anu hariwang ngeunaan blokade AS of Huawei

nilai pangalusna: OnePlus 6T

RRP: £ 499 / $549

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - oneplus 6t
kantun nempatkeun, di £ 500 Anjeun kudu méakkeun jumlah considerable deui hadé éta OnePlus 6T.
Photograph: Samuel Gibbs / The Guardian
Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Upami Anjeun hoyong masif, telepon luhureun-Spesifikasina, Tapi teu hayang méakkeun £ 900, mangka OnePlus 6T mangrupakeun hiji mésér.

Mibanda badag tur geulis 6.41in HD lengkep layar boléd, a janda leutik puncak-kawas kiyeu pikeun kaméra selfie, langsing bezels kabeh buleud sarta alus-perasaan logam jeung sagelas konstruksi cocog kualitas paling batur.

Mibanda luhur-of-nu-garis processor, 6GB RAM, 128GB gudang sarta hirup batré 30-jam teuing. Android pangalaman dina OnePlus, oksigén OS, nyaéta kadua ukur keur Google on piksel nu; éta brutally gancang jeung halus di operasi. OnePlus jaminan dua taun apdet sofwer na hiji taun tambahan ngeunaan apdet kaamanan ti tanggal sékrési telepon.

Ieu malah boga scanner sidik motong-ujung di-tampilan, nu ampir jadi alus salaku pangalusna sensor kapasitif dedicated, na dual-sim rojongan pikeun ngabogaan dua sambungan jaringan handphone dina waktos anu sareng.

The downsides anu alus a, tapi teu kebat, kaméra nu teu rada cocog kompetisi dieu, henteu formal rating lalawanan cai na euweuh ngecas tampa kabel.

Naha anjeun kudu dibeuli?

A layar masif sarta hébat ku bezels leutik, software unggulan jeung kinerja, di-tampilan scanner sidik sarta alus-tapi-teu-hébat kaméra hartosna anjeun kudu méakkeun nyata beuki pikeun meunangkeun telepon hadé ti ieu.

Toko lamun: rék hiji telepon luhureun-kiyeu tapi teu hayang méakkeun leuwih ti £ 500

Ulah meuli lamun: rék kaméra bener alus

ukuran

Smartphone nu dipeunteun ku ukuran layar diukur dina diagonal dina inci. The badag jumlah alat nu leuwih gede, tapi telepon béda ngagunakeun babandingan béda tina jangkungna nepi lebar.

Kumaha gampang éta pikeun cecekelan asalna handap pikeun lebar tina telepon tur beurat na. narrower jeung torek éta, nu gampang éta mun ditahan dina hiji leungeun jeung kurang kamungkinan anjeun kana teundeun eta.

Processor

Naon anu ilahar disebut prosesor dina telepon a sabenerna ngarupakeun sistem-on-a-chip ngagabungkeun processor, grafik na sistem penting séjén kana hiji.

Umumna nu leuwih anyar processor beuki kuat sarta batré efisien eta bakal. Samsung, Huawei na Apple nyieun sorangan, bari Qualcomm teh supplier panggedéna ka merek sejen di luhur tungtung, kalawan Snapdragon rentang 8-seri na di luhur.

RAM

RAM teh (ingetan) ieu tempat aktip anjeun jeung prosés disimpen nalika di pamakéan, jadi nu maneh beuki telepon anjeun boga leuwih hadé, nepi ka titik hiji.

Android merlukeun leuwih RAM ti ios, kitu éta hésé langsung dibandingkeun. Tapi make Android sahenteuna 4GB RAM anu ayeuna dianjurkeun.

Panyimpenan

Béda ti memori, gudang nyaeta dimana sagalana disimpen dina telepon, kaasup aktip jeung média. Bari sababaraha telepon bisa geus neundeun maranéhanana dimekarkeun kalawan kartu microSD, paling henteu bisa.

Anu hartosna Anjeun kudu Tujuan pikeun 64GB gudang di minimum a, tapi beuki upami Anjeun hoyong toko kavling poto. jasa awan kayaning Spotify atanapi Poto Google tiasa ngabantu offload musik Anjeun, poto atawa video ka internet.

apdet sofwer

Ngajaga telepon anjeun aman tina hacker penting, nu ngajadikeun apdet sofwer kritis kana patch bug na liang kaamanan, kitu ogé nambahkeun fitur anyar sarta ngaronjatkeun hal saperti hirup batré jeung kaméra.

Teu sadaya telepon nampa apdet biasa. rojongan Apple telepon heubeul teh pangalusna dina bisnis di sabudeureun 5 taun, dituturkeun ku Samsung sarta Google tilu taun, duanana ti sawaktos telepon dirilis – teu pas télépon dibeuli.

umur batre

hirup batré variasina drastis antara alat, jeung “kabéh poé batré” mindeng henteu hartosna 24 jam antara biaya. Sababaraha cukup kitu mah tukang panjang, utamana lamun keur kaluar Atang.

hirup batré meunang parah salaku umur batré teuing, jadi batré dua poé dipikaresep bakal mastikeun telepon lasts sahanteuna sapoé dua warsih saterusna.

Kamera

Kaméra anu battleground ayeuna antara pamaén badag, tapi margins antara aranjeunna anu slimming.

Paling pamakéan fotografi komputasi nu ngagabungkeun hardware jeung algoritma software canggih, ilaharna sahingga sababaraha kaméra pikeun ngagabungkeun nyieun hiji gambar.

Salaku sapertos nu software kaméra ngajadikeun saperti jauh bédana jadi hardware, tur mangrupakeun salah sahiji ti saeutik wewengkon anu sabenerna ngaronjatkeun kana waktu sareng apdet.

Sistem multi kaméra mindeng nawiskeun deui, zooms sakumaha mangpaat sapertos, modeu potret tur hadé kinerja low-lampu, Tapi maranéhna teu sadayana dijieun sarua. Aya ogé 3D kaméra, nu bisa ngadeteksi ungkapan raray na trik fun séjén.

Jumlah megapixels (MP) ogé ngajadikeun bédana hiji. Ngabogaan leuwih MP teu merta sarua a gambar hadé, tapi kaméra smartphone modern ngagabungkeun sababaraha piksel pikeun ngaronjatkeun kualitas gambar ngahasilkeun nembak 12MP tina sensor 48MP, salaku conto.

hal séjén mertimbangkeun

ngecas tampa kabel: alus teuing, Tapi laun ti liwat kabel sarta biasana mangrupa Pad ngecas henteu datangna dina kotak nu

kakuatan keur nahan: umumna kaca dina hareup jeung tukang telepon nu ngajadikeun eta beuki rapuh

nilai Resale: iPhones tahan nilai maranéhna leuwih hadé ti nu batur

Boléd versus LCD: layar boléd emit lampu sorangan sahingga mibanda blacks teuing deeper sarta kelir leuwih vibrant, bari layar LCD anu langkung mirah

runners up

Di handap ieu mangrupakeun telepon alus kénéh patut dibeuli lamun euweuh luhur opat smartphone cocog tagihanana.

Apple iPhone XR

RRP: £ 749 / $749

★★★★ ☆

Buku meuli smartphone urang - iphone xr

rada murah iPhone XR nawaran Apple paling fitur di iPhone jingjing. Cai mibanda hirup batré hadé teuing, tapi boga kaméra parah, a rada gedé, tapi layar parah na dijieunna tina alumunium jeung kaca, tinimbang stainless steel, kaleungitan na ngarasakeun mewah jeung pangaweruh anu éta anu pangalusna Apple bisa nyieun.

IPhone XR nuhun stunning beureum, tapi teu mirah ku sagala manteng tina imajinasi, costing salaku loba atawa leuwih saperti telepon andalannya leres ti pesaing. IPhone jingjing kénéh hiji mésér upami anjeun hoyong hiji iPhone, tapi upami Anjeun hoyong nyimpen duit, pindah ka Android.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Apple iPhone jingjing Max

RRP: £ 1.099 / $1,099

★★★★ ☆

Buku meuli smartphone urang - iphone jingjing max

Lamun kudu boga hiji iPhone jeung eta kudu boga layar masif, lajeng iPhone jingjing Max mangrupa hijina pilihan Anjeun. Tapi éta malah langkung mahal tur badag tur heavier, sahingga geulis hésé pikeun nanganan dinten-ka poé, hartina leutik iPhone jingjing mangrupa pilihan hadé.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Samsung Galaxy S10 Ditambah

RRP: £ 899 / $999

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - Samsung Galaxy s10 tambah

Versi badag tina Galaxy S10 ku tampilan 6.4in QHD + boga layar pangalusna sadia dina alat mana wae. The oval ngawangun liang-punch kiyeu nya novél, ngandung dua kaméra selfie alus. Kaméra pungkur triple téh alus, tapi lain patch dina P30 Huawei Pro. Performance téh alus, jadi mangrupa software nu, Tapi umur batre rada nguciwakeun dibandingkeun jeung pangalusna.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Samsung Galaxy Note 9

Harga: £ 899 / $899

★★★★ ☆

Buku meuli smartphone urang - galaksi note samsung 9

Samsung sacara Galaxy Note 9 nawaran hal saeutik béda, kalayan hirup batré panjang, layar masif jeung sagala-penting stylus S Pen. Lamun ditéang a powerhouse produktivitas, Catetan dina 9 éta. Tapi éta ogé badag kalawan desain rada tanggal.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Huawei dikawinkeun 20 pro

RRP: £ 899,99

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - huawei mate 20 pro

mate di 20 Pro boga badag nu, pikaresepeun 6.39in layar QHD +, awakna svelte, hirup batré panjang jeung kinerja hébat nu dijieun luhureun telepon tina 2018. Tapi, Sistim kaméra na alus teuing triple kalawan 3x zum optik geus outdone ku Huawei urang leuwih anyar P30 Pro, nu boga kaméra quad ngabuburit kalawan 5x zum optik. Eta sia pilari kaluar for nguruskeun, utamana mun rék pilihan 3D raray konci.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

ngahargaan View20

RRP: £ 500

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - ngahargaan view20

brand Honor Huawei urang geus nyieun ngaran for didinya motong-harga tapi alus telepon. The View20 teh telepon pangalusna geus kungsi dijieun tur cracking nilai dina ngan £ 500.

Mibanda luhur-of-nu-garis Huawei Kirin 980 processor (sakumaha katingal dina mate di 20 pro), a alus-pilari 6.4in FHD + layar LCD, nyatu gudang, 6 atanapi 8GB RAM, alat panyeken sidik super-gancang dina balik jeung eta malah masih ngabogaan stop kontak headphone. fitur standout mangrupakeun hiji lekukan liang-punch dina layar, ngaliwatan nu hiji pokes kaméra 25MP selfie unggulan, sarta 48MP kaméra bener gede dina tonggong.

ngecas gancang, hirup batré panjang, hébat dina-leungeun ngarasakeun sarta pola V-ngawangun lampu-reflecting liar dina kaca deui babak kaluar highlights. Ngahargaan urang Magic UI 2, dumasar kana Android 9 kueh pastel, teu rada sakumaha alus sakumaha OxygenOS OnePlus urang, tapi sahenteuna anjeun meunang dua tilu taun apdet.

Kaluar tina dua £ 500 telepon luhureun-tungtung, meuli Honor View20 upami anjeun hoyong kaméra hadé; meuli OnePlus 6T upami anjeun hoyong pangalaman pamaké hadé tur software.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Google piksel 3

RRP: £ 739 / $799

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - google piksel 3

The piksel 3 nyaeta sagala ngeunaan kaméra Google jeung software. Layar 5.5in boléd téh leutik ku standar 2019 sarta boga bezels badag di luhur sarta handap, nu ngadamel telepon badag ti eta perlu jadi tur masihan eta katingal tanggal.

But Google’s fantastic single rear camera, excellent software and fast updates are worth buying into. Performance is good but battery life is a bit weak. Buy if you want a smaller phone and the Samsung Galaxy S10 isn’t for you.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Google piksel 3 XL

RRP: £869 / $899

★★★★★

Buku meuli smartphone urang - google piksel 3 xl

The larger Google Pixel 3 XL has everything that makes the Pixel 3 a really great phone, but is bigger with a huge notch at the top of the screen. It’s more difficult to handle than its smaller sibling and is more expensive, but has slightly better battery life. If you like the Pixel 3 but want a bigger screen, this is the phone for you, but on the whole the smaller version is a better device for most people. mate di 20 Pro is a better big-screen phone all round.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Xiaomi Mi Mix 3

RRP: £ 499

★★★★ ☆

Buku meuli smartphone urang - xiaomi mi mix 3

Xiaomi’s first slider phone offers more than most for the money, with top-flight specs for 2018 competing directly with the OnePlus 6T and Honor View20. It takes a different approach to the problem of where to put the selfie camera in an all-screen design, hiding it behind the screen on slide-out section.

Good, but quite as great as its competition, this huge phone is held back by a heavy weight and a software experience that just isn’t as good, despite solid gesture navigation options.

Ieu poéna diropéa rutin geus sourced ngaliwatan layanan ngabandingkeun harga pihak-katilu. The Guardian mungkin ngadamel komisi leutik lamun maca hiji clicks liwat jeung ngajadikeun beuli a.
inpo leuwih.

Not recommended

Nokia 8 Sirocco – Good software but average design and camera – £600

Razer Phone 2Gaming phone beast that falls down on camera performance – £500

Sony Xperia XZ3 – Good, but not great phone that misses the mark – £699

LG G7 – uninspiring design and software that’s not as good as rivals – £375

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

18568 6