Gemblengna Score4
  • Nu Asus ZenWatch nyaéta kejutan. Ieu téh teu nyaman, Sigana gede jeung hade well. Nu monitor denyut jantung aya alusna cocog ka cék carang, jeung layar anu caang jeung bisa jelas maca dina cahya panonpoé.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.