Aplikasi tina Bulan: Pebruari 2016

Apps of the Month: February 2016

Panitén sacara reviewer aktip ngajak 10 aktip jeung 10 kaulinan mobile manéhna kapanggih bulan ieu, ti ngalamun Planét nungtun Anjeun bisa nyimpen offline ka kaulinan nu ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun koran


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Aplikasi bulan: Pébruari 2016” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun panitén dina Senén 15 Pébruari 2016 08.00 UTC

Planét ngalamun

Panungtun ku planét NGALAMUN

Android / ios

Aplikasi panganyarna pikeun travelers ti ngalamun Planét, ieu teu alus - jeung bébas! - Proyék of mindahkeun sababaraha Panungtun kota ti buku anak ka layar leutik. Puluhan kota sadia di peluncuran, jeung peta nu bisa nyimpen offline - a touch dipake.

pos udara

pos udara

ios

Loba pamaké Mac geus dipikawanoh ngeunaan slick software email desktop pos udara pikeun bari. Ayeuna urang meunang pérsi alus teuing pikeun iPhone. Karya jeung loba jasa email popular, geus nyatu fitur ka nyepetkeun manajemén koropak Anjeun, komo ngabogaan rapih Apple Watch app.

Metamorphabet

METAMORPHABET

Android / ios

app barudak éndah ieu geus kaluar pikeun bari dina ios, tapi anyar Android. Ieu hiji aksara interaktif dirancang keur touchscreens, jeung animasi illustrating kecap barudak sabab ketok jeung gesek jalan ngaliwatan surat.

app kickstarter

KICKSTARTER

Android / ios

app sejen belatedly nyieun jalan anak asup pikeun Android, ieu milik crowdfunding service Kickstarter. Ieu cara gede pikeun ngotektak proyék anyar nyoba ngangkat duit, ogé manéh naon babaturan nu nyieun.

Movesum

MOVESUM

Android / ios

Aya nyatu aktip jeung gadget - sarta mindeng gadget jeung aktip - pikeun nyukcruk léngkah jeung nulungan anjeun meunang leuwih aktip. Movesum nyaeta pulas pinter, mintonkeun sabaraha kalori leumpang Anjeun geus sampurna, jeung encouraging Anjeun pikeun ningali balik gol poean Anjeun.

Memos musik

MUSIK KURING MEMOS

ios

A app brand anyar musik ti Apple, tapi keur ngarekam lagu tinimbang ngadengekeun eta. Aimed di songwriters sadaya tingkat, eta mantuan Anjeun catetan lagu atawa gagasan pondok, nambah drummer virtual jeung bassis; tag nu klip pikeun manggihan eta saterusna; mangka ngekspor atawa babagi poto eta.

sakali app

sakali: Hiji patandingan per poé

Android / ios

Tinder teu ngan app di kota for bobogohan. Sakali sacara schtick téh nya éta ngajak anjeun hiji patandingan unggal poé: Anjeun ngan bisa nempo hiji jeung nu séjénna, jeung jangji matchmakers manusa tinimbang ngan algoritma nulungan kaluar.

Playlist Poé a

Playlist poé

Android / ios

"Salah sapoé" nyaeta tema jelas bulan ieu. app ieu asalna ti Warner Music Group, delivering hiji playlist musik anyar unggal 24 jam. Anjeun bakal kudu jadi Mayar Spotify palanggan maké éta, jeung nyangka nyatu seniman Warner pikeun ciri.

Millie Marotta sacara Colouring adventures

Millie MAROTTA'S COLOURING adventures

ios

Tingali jauh ayeuna lamun trend pikeun buku ngawarnaan sawawa meunang embe Anjeun: ieu nyokot pamanggih ka iPad. Gambar nu Anjeun keur ngawarnaan anu geulis, sanajan: Gambar alam ti karya buku populér Illustrator Millie urang. aktip séjén ngalakukeun hal eta, tapi ieu karasaeun paling kawas ngawarnaan nyata.

Mimicker Alarm

MIMICKER alarem

Android

Ieu teu sadaya karya di Microsoft: tim aktip percobaan nu buta tech urang ngabogaan cara anyar pikeun anjeun bangun. Pikeun mareuman jam alarm aplikasi sacara, anjeun kudu "meniru" hal: ti cara hiji beungeut tangtu nyebutkeun hiji frase tangtu. konyol? Saeutik, tapi teu hudang anjeun nepi.

– aplikasi kaulinan –

Crashlands

CRASHLANDS

Android / ios

katerangan anak salaku "crafting RPG" bisa ngingetan of Minecraft, tapi Crashlands nyaeta sato galak beda. Sanggeus kacilakaan-badarat dina hiji planet alien, anjeun kudu forage for pakakas, perang satwa jeung ngawangun basa Anjeun bari uncovering carita gripping. A nyata saréat.

Twofold Nyarita

TWOFOLD Nyarita

Android / ios

Lamun anjeun resep puzzlers tapi tiring tina patandingan-tilu "Saga" rumus, Twofold Nyarita téh ubar keur nawarkeun racun nu. Ieu nilik anjeun tracing garis kuadrat warna sareng jari Anjeun pikeun ngeusian nepi bar di luhur layar, ngalawan beuki tangguh "ngalir" wates. asli, sarta pohara adiktif.

Nu Westport Independent

THE WESTPORT BEBAS

Android / ios

tulak, Mangga tetep salah sahiji kaulinan mobile paling mikir-provoking, ieu dipotong ti lawon sarua. Anjeun ngédit koran di hiji nagara "perang" ngageser kana diktator, jeung kudu swap headline jeung sensor carita Anjeun tempo fit. atawa, if you’re brave, leave them alone …

Downwell

DOWNWELL

Android / ios

If you grew up in the era of the Spectrum home computer, Downwell’s retro graphics will bring pangs of nostalgia. But even if not, its simple but clever falling-down-a-well gameplay will soon cast a spell on you. Power-ups play a key role as you play, die and repeat.

Exploding Kittens

EXPLODING KITTENS

ios

Exploding Kittens is a quirky card game that was funded to the tune of $8.8m on Kickstarter. That success has helped its creators turn it into a mobile game, which is just as fun. Be warned: you need two players with it installed on their iPhones to even play.

Adventures of Mana

ADVENTURES OF MANA

Android / ios

Fans of the Final Fantasy console RPGs have had plenty of chances to play older games in the series on their mobile devices. Adventures of Mana is the latest remake – of a game that more casual players may not know – and offers a colourful slice of RPG history.

Countdown

COUNTDOWN: THE OFFICIAL APP

Android / ios

Plenty of people play Countdown on their sofas – by playing along in their heads with the TV game show. Now there’s an alternative: this official mobile game, with letters and numbers rounds as well as conundrums to solve. Karya well, including a two-players-on-one-device mode.

Pocket Mortys

POCKET MORTYS

Android / ios

You’ll get most out of this game if you’re already familiar with Adult Swim’s Rick and Morty cartoon, but it’s fun for newcomers too. Unashamedly inspired by Pokemon, it’s packed with humour as you catch and train different versions of the Morty character.

Circa Infinity

CIRCA INFINITY

ios

Want a new twist on a platform game? This provides it: your tiny stick-character runs and leaps around a series of circles, working your way into the centre while avoiding enemies. It seems tough at first, but as you get used to the rhythm, it becomes a compelling challenge.

Pridefest

PRIDEFEST

Android / ios

An inventive new take on the city-building strategy that’s become a familiar genre on mobile. This game, from famous gaming brand Atari, celebrates the LGBTQ (lesbian, gay, bisexual, transgender and queer) community, complete with Pride festivals as its centrepoints.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.