emas Apple sacara iphone 5S masih teken antrian di London

Apple’s gold iPhone 5S is still drawing queues in London
emas Apple sacara iphone 5S masih teken antrian di London (via nu Inquirer)

emas gadget desainer Apple sacara iphone 5S masih teken antrian di London, sanajan sanggeus Isro diobral leuwih sabulan ka tukang. Urang indit ka Apple Store di Stratford Westfield mall London sacara dina Jumaah, mana ogé salaku antrian badag pikeun iPad Air, Tuh…

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali