Apple Mac OS X 10.9.3 ka fitur 'Rétina’ mode pikeun 4k mintonkeun

Apple Mac OS X 10.9.3 to feature ‘Retina’ mode for 4K displays

Apple OS X Gunung Singa

Software pamekar Apple geus dimimitian seeding anak Mac OS X Mavericks 10.9.3 béta ka pamekar, nu dikabarkan bakal jadi release metot pikeun maranéhanana anu sorangan tampilan 4k.

Sanajan teu diungkabkeun dina catetan release Apple sacara, 9to5Mac geus manggihan yén Mac OS X 10.9.3 delivers pangrojong pikeun maranéhanana anu geus Macbook maranéhanana hooked nepi ka pintonan 4k.

boga Macbook ngajalankeun Mac OS X 10.9.3 bakal bisa nangtukeun 4k mintonkeun maranéhanana pikeun ngajalankeun sistem operasi di piksel-dua kali 'Rétina’ resolusi, balukarna eusi loba seukeut dina layar badag. Saméméh update ieu, eusi ti Macbook bakal geus némbongkeun nepi ngan dina skala nu leuwih gede jeung unsur jandela sumebar kaluar.

Naon deui, nu update software – nu dipikaresep moal dileupaskeun pikeun sababaraha minggu can – ngamungkinkeun pintonan rétina Macbook Pro ngarojong 4k mintonkeun jeung laju Anyarkeun of 60Hz, nu dipikaresep bakal nyieun pintonan kasampak loba smoother dibandingkeun jeung output di ongkos Anyarkeun of 24Hz atawa 30Hz.

9to5Mac méré feauture anyar spin a, concluding, “tes urang disambungkeun a ahir-2013 MacBook Pro jeung Rétina display ka 4k Seiki ngawas leuwih HDMI. Ngajalankeun OS X piksel-dua kali dina pintonan 4k hartina eusi loba seukeut ti saméméh. Ieu téh sarua jeung ngajalankeun hiji Rétina MacBook Pro di resolusi Rétina standar atawa make iPhone Rétina atawa iPad.”

warta ieu ogé sigana nunjukkeun yén Apple bakal ngaleupaskeun hiji pintonan 4k resolusi di sawatara titik taun ieu, sanajan pausahaan ngabogaan can ngembarkeun nu bakal. Nurutkeun rumor, kumaha oge, teguh ieu ngembang “mintonkeun mandiri resolusi luhur”.

sumber: theinquirer.net

Enhanced by Zemanta