Apple iPhone penjualan flatline salaku tumuwuh ragrag well pondok ekspektasi

Apple iPhone sales flatline as growth falls well short of expectations

Penjualan alat luhur-jual anak tumuwuh ku ngan 0.4% leuwih libur, dibandingkeun jeung 46% leuwih période sarua taun ka tukang, tapi revenues tulisan pausahaan catetan


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Apple iPhone penjualan flatline salaku tumuwuh ragrag well pondok ekspektasi” ieu ditulis ku Sam Thielman di New York, pikeun The Guardian Salasa 26th Januari 2016 21.49 UTC

penjualan Apple sacara iPhone nu flatlining, pausahaan tech ceuk Salasa, sabab ngumumkeun hiji slowdown seukeut dina tumuwuhna penjualan pikeun alat luhur-ngajual anak mobile.

pausahaan dijual 74.8m alat andalannya anak dina tilu bulan ahir 2015, di handap ekspektasi analis '. Dina periode sarua dina 2014 pausahaan dijual 74.46m iPhones, hartina penjualan éta dasarna datar.

Jualan akun iPhone salila kira dua per tilu revenues Apple sacara, nu worries sababaraha investor. "Apple hiji pausahaan hiji produk,"Nyatakeun Berenberg sacara Adnaand Ahmad taun ka tukang, lamun bank Jerman downgraded stock parusahaan ka "ngajual".

Apple dipasang catetan revenues quarterly tina $ 75.9bn jeung kauntungan quarterly catetan tina $ 18.4bn, tatapi miélingkeun nu revenues bakal tumiba saparapat ieu.

Kapala perwira eksekutif Tim Cook ceuk: "Posisi finansial urang geus kungsi geus kuat." Cenah Apple miboga "ibu sadaya cadar kasaimbangan" jeung aset totaling $ 293bn, jeung $ 205bn anu di tunai. Manéhna ditambahkeun nu pausahaan ayeuna geus 1bn alat aktif aktif - a milestone utama, cenah.

Ogé slowing penjualan iPhone Apple dilaporkeun eta dijual iPads jauh leuwih saeutik di tilu bulan pamungkas 2015, 16.1m, turun ti 21.4m tablet dina kuartal sarua taun ka tukang. penjualan Mac, oge, éta off, sanajan kurang drastis: pausahaan dijual 4% leuwih saeutik, jumlahna 5.3m.

Revenues di anak "ogé ngahasilkeun produk séjén" kategori, nu ngawengku Apple Watch, tumuwuh sharply ka $ 4.4bn, up ti $ 2.6bn dina kuartal katilu 2015 (lamun pausahaan kahiji dilaporkeun Watch penjualan). produk séjén di kategori di antarana ketukan asesoris, Apple Pay jeung Apple TV.

Nu slowdown di jual mobile teu dipasrahkeun ka Apple. tumuwuhna smartphone di sakuliah dunya geus ditolak ka laju anak kaitung pangdeukeutna ti tungtung saprak 2013, nurutkeun sungut panalungtikan Gartner, tapi tanda nu pamakéna bisa jadi tiring of iterations anyar iPhones bisa boga dampak profound dina Apple jeung lega pasar stock US.

Saprak Apple asup pasar smartphone dina kuartal katilu 2007, pausahaan geus dijual 821m iPhones. Jualan iPhones geus gaya fundamental balik nyieun Apple pausahaan panggedena di dunya.

Dina dalapan satengah taun katukang, buta tech upended pasar telepon sélulér di, dahsyat Blackberry terus-dominan jeung forcing sakabéh industri ka reckon jeung inovasi kawas interface layar rampa, eupan balik haptic jeung toko musik terpadu.

pausahaan kitu badag di titik ieu nu mana Apple mana, pasar stock mindeng kieu - jeung biasa Apple bade turun. "Apple ngandung ngeunaan 7% tina total S&P 500 earnings,"Ceuk Angelo Zino S&P Capital IQ. "Hayu urang bade boga implikasi badag henteu ngan keur Apple tapi keur ranté supply Apple sacara. yen 7% jumlah anu adil pikeun Apple. Aya loba pausahaan séjén kawas Best Toko nu dihijikeun ka maranehna. "

Sedengkeun iPhone geus sukses fenomenal, Apple geus miboga kurang tuah jeung produk anyar anak. Jualan iPads geus stalled jeung Apple Watch ngabogaan can ngabuktikeun banding pasar massa anak.

Steve Jobs iPhone kahiji
Steve Jobs nahan nepi iPhone kahiji dina Januari 2007. Photograph: Paul Sakuma / AP

hiji No ieu cacah Apple kaluar, tapi warta nyimpen tekenan gede pisan dina Cook pikeun mastikeun iPhone 7 ngabogaan debut suksés saterusna dina 2016. "Komo jeung miss atawa hidayah handap, stock ngabogaan potensi pikeun komo dagangan luhur,"Ceuk Zino. "Urang bakal tempo; jalma nanya lamun ieu téh puncak di jual iPhone, jeung nyebutkeun no. "

bubuka parusahaan tina iPhone 6 Ditambah taun saméméhna ngajadikeun babandinganana kasampak utamana dire; Zino ceuk nu pasar jeung usaha nu dimaksudkeun Apple baris nyangka a rebound - terus sababaraha - ti pengumuman tina iPhone 7.

Smartphone penetration is slowing in the US as the market matures – fewer and fewer Americans are adopting the technology for the first time, and so some growth is coming from undercutting competitors, rather than making converts.

In China, where Apple has used the nation’s economic boom to keep iPhone sales booming, the future looks even less certain. Cook said Apple had achieved a 77% increase in iPhone sales in the country. “Notwithstanding these outstanding results, we started to see some economic softness in greater China in recent months, most notably in Hong Kong,” Cook said.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.