Gemblengna Score5
  • Nu 27in iMac jeung 5k pintonan rétina nyaéta komputer desktop kahiji anu geus ngainduksi angen dina dina lookers. Dulur anu geus diatur panon dina layar geus bowled leuwih ku eta, dan kitu pisan impressive.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.