Apple 13in MacBook Pro (2017) Tingalian

Apple 13in MacBook Pro (2017) Review
Gemblengna Score4.5
  • 13in MacBook Pro nyaeta salah sahiji laptop kuat paling refined sadia. Aya pilihan pasti langkung mirah anu ogé alus teuing, Tapi taya di antarana kudu rada kombinasi sarua kualitas ngawangun, keyboard alus teuing, trackpad masif na Pilihan éksténsif ngeunaan palabuhan USB-C.

Kalawan kualitas ngawangun na, keyboard unggulan sarta ningkat umur panjang, this is one of the nicest computers you can buy – but it will cost you


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Apple 13in MacBook Pro (2017) review: hirup batré mun meunang ngaliwatan gawe beurang” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com Rebo 15 Nopémber 2017 07.00 UTC

Apple’s 13in MacBook Pro for 2017 kiwari boga hirup batré nu cocog kakawasaan hardware jeung kaéndahan desain, malah lamun éta kénéh pisan mahal.

Nalika éta anyar, redesigned MacBook Pro éta dibuka taun ka tukang it came with relatively old chips – Intel’s sixth generation Core i5 or i7 processor and integrated graphics. Bari unjuk éta arguably nepi ka tara kalawan mesin sarupa jeung anyar, ningkat katujuh generasi Core i5 jeung i7, hiji hal nu 13in MacBook Pro murag pondok dina éta hirup batré.

Sataun dina, versi revisi tina 13in MacBook Pro sadia jeung bari nganggur atra geus robah di luar, it now comes with the seventh generation Intel chips and the new version of MacOS High Sierra – and will get you through almost an entire working day without charge.

apal macbook review pro
Apple MacBook Pro ngajalankeun High Sierra asalna kauntungan ti nu anyar, Sistim file gancang. Photograph: Apel

The MacBook Pro mangrupakeun svelte, mesin geulis, available in silver or “space grey” aluminium. At 1.37kg it’s about 80g heavier than Dell’s touch-screen XPS 13, but about 160g lighter than Microsoft’s Surface Book 2. It’s a similar thickness to Dell’s machine at its 15mm thickest point, tapi thinner ti Kitab Surface 2 di 23mm titik na thickest.

layar téh salah sahiji pangalusna dipasangan kana laptop, kalawan sudut nempoan alus, kacaangan na warna akurasi cocog rohangan kelir P3, which is important if you’re trying to edit images or video. keyboard masih geulis ribut di Dengdekkeun pinuh sarta geus saeutik masihan mun anjeun depress kenop, Tapi nyaeta akurat, ku ngarasakeun padet. Abdi resep éta, Tapi sababaraha baris hate eta.

Touch Bar masih bakal ngabuktikeun divisive, kalawan sababaraha nyebutkeun eta slows aranjeunna handap, tapi rojongan aplikasi pikeun eta geus dipelak nyirorot, kalawan paling aktip tinggi-profil benefiting ti kenop custom. The scanner sidik Toel ID ogé jalan sakumaha diémbarkeun, tur geus pasti mangrupa tambahan mangpaat, najan kiwari yén iPhone X hadir kalawan kalawan raray ID eta sugan karasaeun saeutik stopgap pikeun pangakuan raray.

nu gedé, pressure-sensitive touchpad is arguably the best in the business – you’ll swear it moves thanks to the haptic feedback, but try it with the power off and you realise it doesn’t.

Spésifikasi

  • Layar: 13.3dina LCD 2560×1600 (227 PPI)
  • Processor: Intel Core i5 atanapi i7 (7generasi th)
  • RAM: 8 atanapi 16GB
  • Panyimpenan: 128, 256, 512GB atawa 1TB
  • Sistem operasi: macOS High Sierra
  • Kamera: 720kaméra p FaceTime HD
  • Konéktipitas: Intel Iris 650, Wi-FIAC, Bluetooth 4.2, USB-C, Thunderbolt 3, headphone
  • Dimensi: 212.4 x 304.1 x 14.9mm
  • Beurat: 1.37kg

umur batre panjang

apal macbook review pro
Opat palabuhan USB-C dina Pro MacBook anu nyebarkeun dua dina saban gigir. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu 2017 13di MacBook Pro boga kakuatan cukup keur lumayan loba nanaon paling urang bakal hoyong eta teuing, sedengkeun anyar macOS High Sierra nyata speeds nepi sababaraha fungsi kayaning pindah file. It’s at home editing video, poto jeung média umum nyieun. Malah saeutik lampu tina ngédit video di 4k bakal sampurna manageable, tapi saha serius ngusahakeun nganggo 13in MacBook Pro ulah video beurat atawa kreasi VR sigana bakal manggih nu terpadu Intel Iris 650 Kartu grafis saeutik anemik.

Sanggeus ngomong yén, ieu sanggup saeutik lampu tina kaulinan, menata jeung ngajalankeun XCOM grafis nungtut 2 on low setélan jéntré tur resolusi kalawan ongkos pigura ditarima.

Nguji modél 13in TouchBar anyar sareng processor Core i5 jeung 8GB atanapi RAM, parobahan pangbadagna pikeun 2017 nyaeta hirup batré panjang. Nu 2017 13di MacBook Pro masihan kuring hirup batré dua jam leuwih ti éta 2016 MacBook Pro tuh bari maké duanana macOS Sierra na sarupa jeung anyar macOS High Sierra, langgeng saukur dina jam dalapan di antara eusian batre lamun dipaké pikeun sapoé kerja pinuh. Anu kaasup ngagunakeun layar di sabudeureun 70% kacaangan jeung ngabogaan antara lima tur 10 Tab di buka di dua instansi of Chrome, kitu ogé Typora pikeun téks, Kawat pikeun obrolan, Mac Surat keur email, Reeder pikeun RSS Feed na Pixelmator muka intermittently pikeun ngedit gambar lamun diperlukeun.

That’s a solid improvement leuwih model heubeul sarta nipping di sisina jaket tina kompetisi, saperti Core katujuh generasi i7 Dell XPS 13, nu rutin junun ngan leuwih dalapan jam dina kaayaan pamakéan sami.

What hasn’t changed is the lack of non-USB-C ports. A year on the situation isn’t much different. Ngabogaan opat palabuhan USB-C hébat, utamana sabab kabeh ngarojong Thunderbolt 3 tur bisa ngecas mesin. Nyambungkeun mintonkeun sarta périferal non-USB séjén migunakeun USB-C nyaéta rupa, but it’s the odd USB-A flash drive, Kartu maca atawa nu sarupa anu janten leuwih hese. Eta bakal hade ka ngan boga ngan hiji USB-A port.

Harga

The 13in MacBook Pro with Touch Bar starts at £1,749 (mésér dieu). A non-Touch Bar version is available for £1,249 (mésér dieu).

pikeun ngabandingkeun, Dell’s XPS 13 with a comparable screen and 8th generation Core i5 starts at £1,329 (mésér dieu), Microsoft’s Surface Laptop starts at £979 (mésér dieu), bari Kitab Surface 2 starts at £1,499 (mésér dieu).

Putusan

13in MacBook Pro nyaeta salah sahiji laptop kuat paling refined sadia. Aya pilihan pasti langkung mirah anu ogé alus teuing, Tapi taya di antarana kudu rada kombinasi sarua kualitas ngawangun, keyboard alus teuing, trackpad masif na Pilihan éksténsif ngeunaan palabuhan USB-C.

The anyar chip Intel mean salah sahiji downfalls sahiji modél saméméhna geus nyata ningkat. Dina dalapan jam tina hirup batré anu masih rada tebih off idéal sahanteuna 10 jam, Tapi loba ngadeukeutan ka kompetisi jeung bakal ngan ngeunaan ngalakukeun pagawean lampu pikeun sapoé pinuh pikeun kalolobaan jalma.

It’s still very expensive, masih kurang hiji USB-A port, there’s still a question of whether it’s “pro” enough for professionals and now there are more powerful eighth generation Intel chips available in rivals. Tapi 13in MacBook Pro masih salah sahiji komputer nicest Anjeun bisa meuli. Ngagunakeun eta mangrupakeun pelesir asli, sarta Thankfully ayeuna lasts cukup lila kuring can rengse pagawean kuring tanpa ngahontal keur colokan a.

Naros: geulis, layar gede, Toel Bar, Toel ID, trackpad masif, ipis jeung rélatif lampu, USB-C, hirup batré OK

Kontra: euweuh USB-A palabuhan, euweuh Ethernet, euweuh palabuhan tampilan pituin, euweuh Ngaronjatkeun sanggeus beuli, pisan mahal

apal macbook review pro
13in MacBook Pro The Sigana kabuka hébat atanapi ditutup. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

Artikel ieu ngandung Tumbu affiliate mun produk. journalism urang téh bebas sarta pernah ditulis pikeun ngamajukeun produk ieu sanajan urang bisa earn komisi leutik lamun maca anu ngajadikeun beuli a.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali