Kahariwang Is A maling

Anxiety Is A Thief

Anxiety - Stress .. Time management vital for ...

Dupi anjeun kantos ngalaman kaayaan guligah? Abdi teu bakal ragu nyebutkeun yén kaluar 100 sawawa surveyed, sadaya 100 bakal ngabejaan ka maneh maranéhanana geus ngalaman sababaraha bentuk kahariwang.

Kahariwang mangrupakeun bagian normal ayana urang. Dina taun awal manusa, kahariwang jeung adrenalin dilayanan tujuan ngajaga urang waspada ka approaching bahaya. Ieu terus urang hirup. Dinten, nu kahariwang nu loba urang ngarasa aya dina response ka kungsi ngaronjatkeun tanggung jawab poean jeung no kanaékan jumlah waktu sadia pikeun ngurus tanggung jawab maranéhanana.

Sababaraha urang, kumaha oge, ngalaman hiji kaayaan jauh leuwih goreng ti kahariwang. serangan kahariwang, atawa serangan panik, sabab mindeng disebut, ngarampog individu pangabisa maranéhanana fungsi normal.

sieun seizes pikiran maranéhanana, numbing pangabisa maranéhanana mikir jeung prosés mikir jelas. Maranehna sieun komo ngambekan di kali sarta kadangkala teu bisa hirup normal.

Ieu kaayaan debilitating. Dupi anjeun dibayangkeun keur gripped ku sieun jeung panik, ka titik nu komo teu bisa ngalengkepan lalampahan basajan ka toko grocery? Ieu téh hiji kaayaan sapopoé pikeun rupa-rupa sawawa.

Nu kantun greatest Nyanghareupan ku panik stricken individual nyaéta isolasi loba ngarasakeun, jeung henteu mampuh pikeun ngahontal kaluar ka batur kanggo bantuan nu. Pisan alam kasakit isolates sabar, jeung ngajadikeun pilihan perlakuan sigana nonexistent. Néangan perlakuan bakal mean nu kungsi aya di luar zona kanyamanan tina imah maranéhanana, atawa pangkeng maranéhanana.

Mindeng hiji jalma bakal ngalaman kaayaan anu mawa dina kahariwang parna atawa panik, jeung sakali kaayaan ngabalukarkeun panik nu ngumbar atawa dissipate, jadi teu kahariwang nu. Kuring teu percaya anjeun bisa ngaliwatan sakabéh kahirupan sawawa Anjeun, kungsi ngalaman sababaraha bentuk kahariwang heightened.

Upami Anjeun gaduh tanggung jawab, barudak, leuwih dipikacinta, jeung babaturan, aya meureun akang jadi kaayaan nu nyababkeun anjeun ngalaman kahariwang parna. Sababaraha urang kungsi ngalaman hiji serangan. Tapi loba ngalakukeun, jeung jelema jelema, eta hiji hal fleeting. Tapi unggal sakali dina bari, batur pangalaman kahariwang jeung panik, jeung mimiti tumuwuh di jero eta.

Ieu meakeun kahirupan maranéhanana. Pikeun jalma ieu, tanggung jawab basajan jadi kaayaan scary.

Warta alus, dina kanyataanana ngan titik caang mah bisa nempo, di panyakit ieu, téh nya éta hiji kaayaan gampang treatable jeung sangakan jeung pamakéan téknik timer bantuan kaasup tapa, pangobatan hampang, jeung biofeedback.

Empowering individu jeung ngamungkinkeun eta pikeun nyokot bagian dina perlakuan sorangan di sorangan cara pikeun ngeureunkeun kahariwang jeung panik.

Sakali hiji individu mimiti ngarasa aya di kontrol kahirupan maranéhanana, deui, anjeun komo deukeut ka banishing nu kahariwang overwhelming jeung panik.

Saprak awal kasakit ieu jadi goréng silih musuhan ku kapercayaan individu dina henteu mampuh maranéhna pikeun ngadalikeun kahirupan sapopoé maranéhanana, reestablishing kontrol kacida perlu.

Enhanced by Zemanta