Lain Perang di kamajuan

Another War in Progress
Obama nyimpen serangan Syria ditahan awaiting Kongrés (via AFP)

Présidén AS Barack Obama dina Saptu diangkat anceman panarajangan udara punitive saharita dina Syria, komo salaku rezim di Damaskus ceuk ieu primed pikeun narajang nu mana wae. Obama cenah bakal ménta Kongres AS ka authorize aksi militer sanggeus sanggeus megatkeun ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali