Amazon metot hoverboards leuwih takwa kaamanan

Amazon pulls hoverboards over safety fears

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Amazon metot hoverboards leuwih takwa kaamanan” ditulis ku Alex Hern, pikeun theguardian.com dina Senén 14 Désémber 2015 09.07 UTC

Amazon geus dimimitian ka narik sababaraha hoverboards ti dijual sanggeus takwa ngeunaan kahuruan disababkeun ku scooters timer balancing.

A jumlah hoverboards nu geus dijual dina Amazon ayeuna geus ngiles, kaasup lima model sakali reviewed ku loka urusan konsumen BestReviews. loka nu ayeuna warns bakal-jadi pembeli yén "for jaman ayeuna keur, urang teu recommending hoverboards nu mana wae nu nepi ka maranehna anu kabuktian jadi aman ".

Nurutkeun hiji seller hoverboard, Swagway, nu pangecér online geus diperlukeun pabrik pikeun nyadiakeun dokumén ngabuktikeun yen kandaraan maranéhanana "nu patuh jeung standar kaamanan lumaku", jeung fokus husus dina batré jeung chargers pikeun unit.

Kawas Christmas pamungkas 'kudu-kudu kado éléktronik, selfie batang, paling hoverboards anu dijieun di bulk di Cina saméméh keur dibeuli di bulk ku resellers anu panawaran retouching kosmetik jeung branding. Teu kawas selfie batang, kumaha oge, hoverboards ngandung accu badag, nu bisa jadi bahya serius lamun maranehna misfire.

Minggu kamari, hoverboard a exploded dina mall balanja dina kaayaan Washington, ngirim shoppers kana panik. Sanajan no hiji ieu disiksa, ledakan dijieun headline di sakuliah dunya.

Dina awal Désémber, standar dagang otoritas Britania sacara warned pembeli ka Waspada, jeung kaungkap 88% tina hoverboards diimpor ti luar EU, nu kungsi diuji, geus gagal cék kaamanan dasar.

Dina waktos éta, Leon Livermore, kapala eksekutif tina Chartered Standards Institute Trading, ceuk: "Penjahat jeung pabrik tanggung jawab bakal mindeng mangpaatkeun paménta luhur jeung nyobian banjir pasar jeung produk murah jeung bahaya. Sababaraha produk nu dijieun mancanagara, prinsip pikeun pasar peuntas laut, teu dipasangan jeung colokan bener jeung sumbu keur dipake di Inggris. Salaku minimum a, pamakéna kudu mariksa yen colokan tilu pin dina alat nagara bagian eta dijieun pikeun BS1363. Lamun teu kaasup informasi ieu, mangka teu meuli produk. "

Pembeli ogé kudu pastikeun maranehna ngarti legality make hoverboard a, nu teu bisa jum'atan jadi ridden dina jalan aspal atawa roadway di Inggris.

Najan ngaran, hoverboards sabenerna gulung sakuliah taneuh dina roda.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010