Amazon Seuneu TV Cipayung Review: mirah, Hébat TV Streaming Alat

Amazon Fire TV Stick Review: Cheap, Great TV Streaming Device
Gemblengna Score5
  • The Seuneu TV Cipayung heubeul éta mirah tur éféktif, tapi lacked Polandia. The anyar Seuneu TV Cipayung nyokot nu unggul rumus sarta nambahan tingkat Polandia jeung kompeténsi éta ampir unbeatable pikeun £ 40.

asisten sora transforms anggaran pinter iteuk TV kana powerhouse smarthome, tapi ngajaga kadali basajan, lega UK TV catchup sarta rojongan aplikasi pihak-katilu


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Amazon Seuneu TV Cipayung review: mirah, hébat alat TV streaming kalawan panganteur anyar jeung Alexa” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Senén 10 April 2017 10.31 UTC

Amazon urang generasi kadua TV Seuneu iteuk - nu ngidinan Anjeun ngalirkeun data video tur aktip dina TV Anjeun - terus Rumus unggul sami tapi nambihan pilarian sora anyar, Alexa asisten na snappier a, pangalaman beuki digosok sahingga salah sahiji alat TV pangalusna instan pinter sadia.

Sigana mah a USB flash drive, ngan mibanda hiji konektor HDMI on hiji tungtung sarta stop kontak microUSB di sisi. Nyetél nyaeta incredibly gampang. Nyolok eta langsung kana tonggong TV Anjeun atawa panarima, atanapi nganggo sambungan kabel extension HDMI nu kaasup lamun teu rada cocog hareup ka alat sejen, nyambungkeun kabel microUSB nu kaasup kana adaptor kakuatan tur nyolok kana iteuk nu.

Lamun meuli Seuneu TV Cipayung langsung ti Amazon lajeng sakali anjeun geus nyimpen di sandi wifi Anjeun, rinci akun anjeun bakal geus jadi nyetél tur siap. Sababaraha clicks sahiji jauh Bluetooth sarta video bubuka pondok tur mangpaat nu ngalir ngaliwatan dasar kontrol sora na anjeun siap buka.

Anjeun peryogi hiji akun Amazon nganggo Seuneu TV Cipayung, tapi anjeun teu perlu langganan Perdana. Gantina Anjeun bisa meuli eusi atanapi nganggo salah sahiji loba TV, pilem atanapi musik streaming aktip sadia ti toko aplikasi Amazon, kaasup Netflix, kabéh Inggris jasa terestrial penyiar catchup na Spotify.

Bari Anjeun gé meureun geus asup kana akun Amazon Anjeun, anjeun bakal tetep kudu asupkeun usernames sareng kecap akses pikeun aktip pihak-katilu kayaning Netflix. Amazon Seuneu TV aplikasi jauh pikeun Android sarta ios ngajadikeun proses loba gampang ku mere Anjeun smartphone atawa tablet keyboard pinuh pikeun ngetikkeun eta sadayana di, nu loba kurang tedious ti ngabogaan pikeun ngagulung hiji tuts na-layar nganggo jauh.

maké eta

Amazon seuneu review tv iteuk
Nyolok konektor HDMI kana tonggong TV Anjeun jeung kaasup microUSB sambungan kabel sarta kakuatan adaptor ka port nu di sisi. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

The anyar Seuneu TV Cipayung gawéna ngan kawas sagala produk TV Amazon Seuneu sejen tur paling Alat streaming séjén. jauh boga cingcin arah leutik pikeun nganapigasi menu nu, a tombol deui, Tombol imah jeung hiji tombol pilihan, kitu ogé pause-muter, gancang-gancang sareng ngamundurkeun tombol.

Anjeun teu kudu nunjuk jauh dina sagala arah tinangtu, salaku éta Bluetooth moal Infrabeureum, jeung nyokot dua accu AAA nu kaasup. Ieu basajan, responsif jeung panganteur pamaké anyar jeung ningkat téh duanana pikaresepeun tur gampang ngagunakeun, kalawan gambar badag nice média, aktip tur pilihan ménu.

Hal anyar paling transformative nyaéta yén jauh anyar hadir kalawan mikropon diwangun dina mere Anjeun hiji-tombol fungsionalitas push-to-talk. Tahan tombol mic di luhur jauh pikeun ngaktipkeun Alexa tur ménta naon anjeun hoyong. Ieu teh pangalaman sarua anjeun meunang ti hiji alat Echo atanapi Echo Dot, kalawan fungsionalitas Alexa pinuh, Tapi anjeun ogé meunang naon Amazon nyaéta panggero "kartu" nu pangeusina nepi dina TV Anjeun sapanjang jeung jawaban sora.

Amazon seuneu review tv iteuk
Marengan maca kaluar laporan cuaca, Alexa flashes up kartu dina layar. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Kartu henteu interaktif, tapi masihan di-a-glance versi visual tina kaluaran sora, sahingga nalika Alexa nétélakeun éta henteu bade hujan sapoe nu nuju ditémbongkeun sababaraha hawa jeung ikon cuaca.

pilarian basajan gawéna kacida alusna. Upami anjeun hoyong nonton Good Pamajikan, saukur nahan tombol, ngomong "Good Pamajikan" na Alexa bakal mawa anjeun ka kaca némbongkeun Pamajikan Good sarta push hiji-tombol nonton deui. Dimana aya sababaraha cara pikeun nempokeunana, Alexa bakal salawasna némbongkeun Anjeun salah nu kaasup dina langganan anu Anjeun bisa mibanda saméméh cara séjén pikeun dibeuli.

The Pamajikan Good nyaéta sadia on Netflix, tapi ogé sadia pikeun meuli ti Amazon. Upami Anjeun gaduh langganan Netflix asup, nganiaya muter bakal mawa anjeun lempeng kana episode unwatched hareup dina Netflix. Ieu gancang, gampang ngagunakeun na transformative lamun nyaho naon rék lalajo.

Anjeun oge bisa neangan maké ngaran saurang aktor urang, genre na loba kecap konci béda lianna, tapi tetep neangan cara ngotektak ngaliwatan nempokeun masih gampang lamun pilari inspirasi, sakumaha Amazon atanapi Netflix bongbolongan anu normal hadé ti Abdi geus datang nepi ka dina kuring sorangan. Antarbeungeut TV Seuneu anyar ogé ngamungkinkeun Netflix, sarta aktip pihak-katilu pas séjén, mun nyarankeun eusi Anjeun bisa jadi museurkeun langsung dina layar utama dina carrousels sorangan, nu mangpaat.

Kadali sora ngalegaan ka playback pilihan teuing, skipping menit tina video, pausing, maén jeung fungsi sejen dina Amazon Video.

Smart kontrol home

Amazon seuneu review tv iteuk
Tahan tombol terus ucapkeun 'giliran lampu on'. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

fungsionalitas Alexa pinuh ogé ngalegaan ka smarthome kontrol. Nanaon bisa nyambung via aplikasi Alexa on smartphone Anjeun bisa marentah jeung anyar Seuneu TV Cipayung. Pencét tombol mic, ngomong "ngahurungkeun lampu ruang tamu" na ningali sagala Philips hue atanapi bulbs disambungkeun séjén terang nepi.

Amazon geus struck rupa-rupa partnerships jeung sagala rupa pabrik alat smarthome, kaasup Samsung SmartThings, Philips hue, sayang, Hive sarta loba batur, sahingga salah sahiji asisten sora smarthome paling serbaguna.

observasi

  • Jumping lempeng ka acara di Netflix ti Alexa ngagunakeun panungtungan asup pamaké di Netflix, nu hartina anjeun bisa mungkas nepi maén ngaliwatan akun panempo anggota kulawarga séjén urang
  • Kadali sora anu rapih, tapi mencét tombol hiji masih leuwih gancang
  • Aya nyatu kaulinan sarta aktip pihak-katilu milih ti, kalawan Apple iTunes pangbadagna hiji leungit
  • Anjeun oge bisa matak video ka Seuneu TV Cipayung ti smartphone atawa tablet
  • pilihan kontrol parental nu sadia pikeun ngawatesan purchases jeung eusi kalawan pin override
  • The Seuneu TV Cipayung maxes kaluar di 1080p, anu hartosna henteu UHD 4k rojongan
  • Ieu teu patos sakumaha gancang sakumaha kotak TV Seuneu, tapi geus satengah harga (ieu, kumaha oge, rada loba gancang ti versi panungtungan ti iteuk TV Seuneu)

Harga

The anyar Seuneu TV Cipayung kalawan Alexa Sora Jauh waragad £ 39,99 sahingga salah sahiji pangalusna Alat nilai pinter TV streaming sadia, na £ 5 langkung mirah batan Vérsi saméméhna ku jauh sora-diaktipkeun.

Putusan

The Seuneu TV Cipayung heubeul éta mirah tur éféktif, tapi lacked Polandia. The anyar Seuneu TV Cipayung nyokot nu unggul rumus sarta nambahan tingkat Polandia jeung kompeténsi éta ampir unbeatable pikeun £ 40.

Netepkeun eta up nyaéta gampang. Anjeun kudu boga hiji akun Amazon sarta dihijikeun kana jasa sungut urang, tapi rojongan aplikasi pihak-katilu nyaeta unggulan, kalayan sagala utama UK TV streaming sarta catchup jasa bar jasa Apple jeung Langit urang.

Pangrojong Alexa téh transformative, nyieun Cipayung leuwih ti streamer TV dasar, tapi ogé teu meunang di jalan. Anjeun masih bisa ngalakukeun unggal fungsi ngalirkeun tanpa ngabogaan utter kecap, sarta bari Alexa pisan boga kabisa, nu Seuneu TV Cipayung teu coba keur teuas janten langkung ti éta - a alat TV pinter pisan alus dina pakét mirah tur éféktif.

Naros: basajan ngagunakeun, gampang nyetél, padet, jauh alus, panganteur slick, rojongan jasa catchup UK lega, integrasi Alexa

Kontra: teu cukup sakumaha gancang sakumaha kotak TV Seuneu beuki mahal, euweuh rojongan pikeun iTunes atawa eusi Langit, merlukeun akun Amazon, wifi wungkul

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010