Amazon Fire tablet review

Amazon Fire tablet review
Gemblengna Score4
  • Kuring kungsi ekspektasi pisan low tina £ 50 tablet. Tapi Amazon Seuneu smashed kabeh. Ieu sabenerna cukup luar biasa kumaha teu-sarap eta lamun waragad jadi saeutik.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Amazon Fire tablet review: loba tablet for teu saukur £ 50” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Kemis 12 November 2015 07.00 UTC

Amazon sacara panganyarna low cost Fire nanyakeun pertanyaan: bisa hiji tablet anu susunan anjeun deui ngan £ 50 unggal, atawa meuli lima tur meunangkeun hiji bébas, jadi nu mana wae nu alus di sadaya?

Ieu versi kalima tina tablet Fire asli, nu kahiji diwangun dina 2011 salaku usaha Amazon pikeun undercut iPad Apple sarta ngahasilkeun tablet béaya rendah pikeun ngakses buku sarta layanan vidéo.

Dasar

Amazon Fire tablet review 2015
A no-frills Matt hideung awak plastik. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Kandel, chunky jeung sturdy nyaéta gambaran pangalusna tina tablet Fire. Katutupan di plastik hideung textured, eta mah kira 313g, leuwih 1cm kandel jeung karasaeun weighty dina leungeun.

Asa saolah-olah bisa nyokot hiji atawa dua sambel tanpa masalah. Amazon ngaklaim tablet Seuneu téh dua kali awét salaku Apple iPad Air 2 dina "test Golěmpang" parusahaan. Kuring oge bisa percaya, tapi ukuran anak leutik meureun muterkeun hiji bagian gedé di nu.

Nu speaker di balik cukup pisan pikeun lalajo video lamun handheld, tapi teu pisan atawa cukup jelas pikeun lalajo video bari mesin cuci bade full-kulit wulu di dapur.

Teu jelas

Amazon Fire tablet review 2015
Layar 7in teu HD. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Layar 7in teu HD. Cai mibanda resolusi 1024 x 600 piksel, nu di handap resolusi minimum 720p HD pikeun. Ogé boga density piksel rélatif low of 171 piksel per inci - eta aya iPad tapi ogé kurang ti hiji kagenep biaya nu.

Tapi layar keur heran alus pikeun harga. Ieu alesan caang, ngabogaan sudut nempoan alus sarta warni, sanajan blacks anak anu abu bit. Tapi teu boga sensor cahya ambient, jadi Anjeun bakal kudu ngaluyukeun sacara manual ka teu buta diri peuting, jeung éta teu persis garing.

Teu goréng teuing pikeun ningali video atawa maen games, bari éta passable keur maca buku.

Spésifikasi

  • Layar: 7dina (1024 x 600) LCD (171PPI)
  • Processor: 1.3GHz quad-core
  • RAM: 1GB RAM
  • Panyimpenan: 8GB; slot microSD oge aya
  • Sistem operasi: Seuneu OS 5 dumasar kana Android 5 Landian
  • Kamera: 2Kaméra pungkur MP, 0.3MP kamera hareup-nyanghareup
  • Konéktipitas: Wifi, Bluetooth
  • Dimensi: 191 x 115 x 10.6mm
  • Beurat: 313g

Games, aktip jeung pilem anu rupa

tablet Amazon Seuneu
Nu tablet Seuneu geus 5GB pamaké rohangan diaksés dina papan, jeung slot kartu microSD for nambahan deui. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

processor 1.3GHz The Seuneu tablet sarta 1GB of RAM teu bade nyetel eunteup dunya, tapi maranéhanana éta heran sanggup di uji mah. tablet ieu teu utamana sprightly di operasi, ayakeun ieu eta lag-kaeusi.

Video sarat jeung maén promptly, kaulinan éta lemes pikeun bagian paling, kaasup kaulinan grafis intensif dina nu adi the tablet sacara leuwih badag nu Fire HD 10 choked. Games saperti Tugu Valley nyandak deui pikeun muka ti hiji iPad, jeung ngaganti antara aktip jalan ieu saeutik sluggish ti jaman ka jaman, tapi euweuh nu ieu teuing infuriating.

Batre lumangsung kira-kira lima jam pikeun of playback video jeung layar tos nepi ka kacaangan maximum, deui jeung éta a taram saeutik. Ngecas ieu slow, nyokot leuwih ti lima jam pikeun pinuh ngeusi batre. Nu Wi-Fi jeung Bluetooth digawé minangka Anjeun bisa ngaharepkeun. A slot kartu microSD geus sadia pikeun nambahan leuwih gudang.

Seuneu OS 5

tablet Amazon Seuneu
Kurangna an sensor cahya ambient hartina adjustment manual lampu tukang nu diperlukeun, utamana dina cahya panonpoé caang atawa dina soré. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu tablet Seuneu ngalir versi sarua Amazon sacara basis 5.1.1 Android Seuneu OS salaku Seuneu HD 10. It makes getting to content and games quick and easy.

It only has access to Amazon’s app store, kumaha oge, which means you are limited in your choice of applications and games compared to Google’s Play Store. Most, tapi teu sakabéh aktip luhur sadia, sakumaha anu ngalirkeun layanan vidéo saperti Netflix.

Nu Fire ogé ngabogaan service Underground Amazon sacara, nu nawarkeun aktip haratis kalawan haratis purchases di-app, lamun ngalanggan Perdana service parusahaan.

Salaku bisa nyangka, Integrasi Amazon ngeunaan video sorangan, musik, buku jeung jasa balanja anu alus teuing.

Kamera

tablet Amazon Seuneu
Kaméra kirang, ngan bener cukup pikeun Snapchat alus. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Kaméra 2 megapiksel deui nyaeta dahsyat. Eta ngahasilkeun gambar ngeunaan kualitas sarua jeung jéntré salaku kaméra CCTV, and not a good one. The VGA selfie camera is marginally better, but that’s not saying a lot.

Harga

The Amazon Fire costs just £50 and is available in a slightly ridiculous “buy five get one free” (BFGOF) offer. The tablet comes with adverts on the lock screen, kumaha oge, and removing them costs £10.

The nearest branded tablets from Samsung or Asus cost upwards of £70.

Putusan

Kuring kungsi ekspektasi pisan low tina £ 50 tablet. Tapi Amazon Seuneu smashed kabeh. Ieu sabenerna cukup luar biasa kumaha teu-sarap eta lamun waragad jadi saeutik.

Ieu teu tablet hebat pisan ku nu mana wae manteng ti imajinasi. Layar keur resolusi low, batré teu lepas nu lila, kaméra anak anu woeful, éta beurat jeung chunky sarta ngan ngabogaan 5GB gudang internal diaksés ka pamaké.

Ieu teu iPad atawa komo Nexus 7, tapi nu hiji tablet 7in murah jeung riang nu karasaeun kawas bakal lepas jeung bener henteu masalah lamun teu sabab bisa wae meuli hiji jeung nu séjénna.

Ngan bener ngajadikeun rasa lamun ngalanggan Perdana service Amazon pikeun video, buku jeung aktip, but at £50 it’s an impulse buy.

Naros: mirah, Amazon video, books and music services, slot kartu microSD, feels durable

Kontra: low-res screen, heavy, chunky, kaméra goréng, takes ages to charge, battery life not fantastic

tablet Amazon Seuneu
tablet nyokot leuwih lima jam ngecas via microUSB. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.