AirMule drone ambulan ngajadikeun hiber maiden

AirMule drone ambulance makes maiden flight

ambulan otonom nu nyandak hiber untethered kahijina di Israel sanggup badarat di rohangan nu helikopter teu bisa, jeung bakal bisa airlift dua urang


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “AirMule drone ambulan ngajadikeun hiber maiden” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com Rebo 13th Januari 2016 12.01 UTC

A ambulan drone dirancang pikeun airlift dua urang geus dicokot autonomously ka hawa pikeun kahiji kalina.

AirMule The, nu bisa nyokot off jeung darat vertikal, dirancang keur kaayaan dimana badarat helikopter nyaéta unfeasible - saperti dina medan perang a. drone The, dijieun ku pausahaan Israél taktis Robotics, geus katempo setbacks anyar dina pangwangunan tapi dirancang pikeun mawa nepi ka 450kg nepi ka 31 mil.

Nu single-engined, internal drone rotor nyandak ka hawa tina fasilitas uji samentara nyetel di airfield Megiddo sanggeus gaining clearance ti Otoritas Aviation Sipil nu Israél keur hiber untethered.

pausahaan ngarencanakeun ka demonstrate kamampuhan kargo-mawa nu AirMule urang dina taun, jeung leuwih-line-of-tetempoan uji ogé dijadwalkeun.

fasilitas hiber test taktis Robotics AirMule
Nu taktis Robotics AirMule fasilitas hiber test nyetel di airfield Megiddo di Israel kalér. Photograph: taktis Robotics

Sedengkeun medan perang évakuasi mangrupakeun palaksanaan atra pikeun sistem drone ci, kamampuh ngapung di deukeutna deukeut ka wangunan jeung obstructions séjén alatan system rotor internal anak, méré eta tepi signifikan leuwih ambulan hawa tradisional.

Taktis Robotics teu ngan pausahaan gawe tina drones jalma-mawa. Cina Ehang 184 drone panumpang ieu dipintonkeun off di CES di Las Vegas di mimiti Januari, sanggup mawa hiji jalma tunggal nepi ka 100kg beurat nepi ka 23 menit di speeds nepi ka 63mph.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010