$4 Indian smartphone 'Badé Kapal Minggu ieu’

$4 Indian Smartphones ‘Will Ship this Week’

Ultra-murah ringing bells Freedom 251 telepon Android saméméhna sangka jadi scam bakal ngilikan dina tumpak 200,000 - Tapi pausahaan baris nyieun leungitna dina unggal handset


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “$4 smartphone Indian 'bakal kapal minggu ieu'” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Senén 27 Juni 2016 10.53 UTC

Nu $4 telepon India yén sababaraha pamikiran bisa kungsi materialize dikabarkan teu aya, tapi ngan sabab ngamimitian nu ngahasilkeun eta nyieun leungitna dina unggal hiji.

Nu ringing bells Freedom 251, mimitina ngumumkeun dina harga £ 5, ieu tétéla disetel ka kapal minggu ieu nasabah anu preordered telepon dina Pébruari keur - ($3.70 atawa £ 2,77). Dina harga nu - hiji pausahaan asalna pledged - hal anu kaleungitan nu Rs ngamimitian India 150 ($2.2 atawa £ 1,65) dina unggal smartphone.

pangadeg ringing bells jeung kapala eksekutif Mohit Goel ka India Express: "Urang bakal boga leungitna hiji, tapi Kami bagja anu ngimpi of nyambungkeun India désa jeung nagara miskin salaku bagian tina India Digital jeung Jieun di inisiatif India geus kaeusi jeung Freedom 251. "

Nu 3G Android 5.1 smartphone ngabogaan layar 4in, 8-kaméra pungkur megapiksel, 3.2-kaméra selfie megapiksel, a processor 1.3GHz, 1GB RAM jeung 8GB gudang, jeung slot kartu microSD for nambahan deui.

pausahaan nyebutkeun yen geus ampir 200,000 251s kabebasan siap kapal, jeung rencana pikeun muka nepi pemesanan deui dina mangsa nu bakal datang jeung kapal 200,000 héndsét sabulan, sanajan to date no telepon geus dijieun sadia pikeun scrutiny.

saprak Pébruari, Ringing bells geus Nyanghareupan ngaronjatkeun skepticism. Dina peluncuran telepon pausahaan némbongkeun off sakuduna "purwa", nu tétéla jadi smartphone dijieun ku produsén Indian sejen jeung branding katutupan.

A panalungtikan pamaréntah dipingpin ka razia ti kantor parusahaan leuwih pajeg jeung kurangna sertifikasi pikeun alat jeung regulator telecoms nagara urang. Ringing bells ogé dituduh selingkuh jeung kaancam lawsuits leuwih rebranding of Adcom smartphone.

Kudu ringing bells bisa kapal hiji smartphone Android gawe ka konsumén dina 30 Juni salaku rencanana, bakal cukup hiji prestasi, sanajan naha ngamimitian bisa ngadukung kaleungitan £ 330.000 sabulan di jadwal kiriman anak rencanana tetep bisa ditempo.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

Artikel nu patali